返回列表 回復 發帖
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-25 04:05 PM 發表

yam yam 你好呀 ,nice to mrrt you!~~~~~~
hi, ricky, nice to meet you too
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 qqbubu 於 2008-9-25 04:03 PM 發表

这个日日夜夜都要做啦!指定动作
其實有好多人都無做
原帖由 manyiu 於 2008-9-25 04:07 PM 發表

yam yam 的意思係踩屎呀! 不過D係 $$=金屎! 哈哈! 唔怕踩嫁!
你还没睡哦!看完啦!家好月圆
原帖由 Geai 於 2008-9-25 04:06 PM 發表
yam yam win
oh~ yeah....i hit the gold pot ~
原帖由 qqbubu 於 2008-9-25 04:04 PM 發表

就要来咯!加油
多謝你!一齊加油啦

回應 iwry@iwjy 第 15809 篇文章

I am 1 of them  
原帖由 qqbubu 於 2008-9-25 04:03 PM 發表

这个日日夜夜都要做啦!指定动作
QQ 乜野叫做 "每曰清一次息"呀?
原帖由 wongjj 於 2008-9-25 04:07 PM 發表
oh...congrats sweet cherie~~
thanks, JJ
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-25 04:08 PM 發表

其實有好多人都無做
金楼一到就会有人出来
I sleep la   good luck all  
原帖由 wongjj 於 2008-9-25 04:06 PM 發表

hihi~ iwry~~
你好呀 小弟叫做Ricky,未請教?~~~
原帖由 manyiu 於 2008-9-25 04:07 PM 發表

yam yam 的意思係踩屎呀! 不過D係 $$=金屎! 哈哈! 唔怕踩嫁!
不要踩貓屎同鴨屎啊~
原帖由 iwry@iwjy 於 25/9/2008 16:02 發表

唔緊要,記得每曰清一次息就得啦
y ar?? will get more interest ma??
原帖由 manyiu 於 2008-9-25 04:09 PM 發表

QQ 乜野叫做 "每曰清一次息"呀?
银行利息,要日日清 tvb 这个银行咯!

即係踩黄金啦