返回列表 回復 發帖
今日鬼影都吾多个既。。。:019:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
我黎啦!!!:onion05:
每到呢個時候我就會出現...:014:

每過10分鍾我就會閃人...:onion05:

唔駛理我...............................................我路過
原帖由 boy321 於 2007-9-14 12:57 PM 發表
每到呢個時候我就會出現...:014:

每過10分鍾我就會閃人...:onion05:

唔駛理我...............................................我路過
你究竟搞乜鬼啊!!

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-14 04:07 PM 發表

你究竟搞乜鬼啊!!
becky!! 你好可愛。。:onion05:
原帖由 boy321 於 2007-9-14 04:12 PM 發表

becky!! 你好可愛。。:onion05:
:014: 多谢!!
你点解系到既??:onion14:

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-14 04:13 PM 發表

:014: 多谢!!
你点解系到既??:onion14:
呢個時候無野做。。。有乜搞:onion14:
原帖由 boy321 於 2007-9-14 04:17 PM 發表

呢個時候無野做。。。有乜搞:onion14:
米几好,吾驶做!!:onion14:

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-14 04:27 PM 發表

米几好,吾驶做!!:onion14:
becky好犀利。。。去到邊吹到邊
有吹水既地方就有你出現。。。佩服。。佩服:014:
十分鍾已過。。。。。。夠鍾。。。。。。。。。。。。。。。訓覺886:014:
原帖由 boy321 於 2007-9-14 04:32 PM 發表

becky好犀利。。。去到邊吹到邊
有吹水既地方就有你出現。。。佩服。。佩服:014:
边有你讲得甘犀利啊!!

返到黎有无周围行下??:onion14:

阿妹好似入黎左。。留底d脚印俾佢。。。。:014:

比你恨到啦!!

終於都放到歌仔啦。。。