返回列表 回復 發帖
你近排忙乜??

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-13 02:27 PM 發表

点解甘讲野喔。。。你知我吾会嘎:019:
我由英國飛返黎你都係掛住幫主。。:019:
原帖由 boy321 於 2007-9-13 02:30 PM 發表

我由英國飛返黎你都係掛住幫主。。:019:
:onion03: 我边有,呢排你甘少上黎,我都好挂住你ga!!
讲明“三人行“ga la ma.......

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-13 02:36 PM 發表

:onion03: 我边有,呢排你甘少上黎,我都好挂住你ga!!
讲明“三人行“ga la ma.......
係真唔係呀。。 我唔信
原帖由 boy321 於 2007-9-13 02:42 PM 發表

係真唔係呀。。 我唔信
我个人甘诚实,点会讲大话:019:

听首歌仔先。。。。。。。。。:onion14:

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-13 02:53 PM 發表

我个人甘诚实,点会讲大话:019:
:onion05: 是嗎? 我都覺得.. hihi
原帖由 ed_teck 於 2007-9-13 03:11 PM 發表

阿爷!你黎啦!:onion05:
原帖由 ed_teck 於 2007-9-13 03:11 PM 發表

阿爷。。。觉得乜姐??

原帖由 vwwo 於 2007-9-13 03:23 PM 發表

阿爷!你黎啦!:onion05:
師奶姐姐..
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-13 03:23 PM 發表

阿爷。。。觉得乜姐??
:019: 你老實又忠厚..
原帖由 ed_teck 於 2007-9-13 03:31 PM 發表

:019: 你老實又忠厚..
驶乜讲!!

原帖由 ed_teck 於 2007-9-13 03:30 PM 發表

師奶姐姐..
乖啦!!:014:
原帖由 vwwo 於 2007-9-13 03:45 PM 發表

乖啦!!:014:
姐姐, 我唔乖.. 我岩岩講左個大話.. :019:
原帖由 ed_teck 於 2007-9-13 03:49 PM 發表

姐姐, 我唔乖.. 我岩岩講左個大話.. :019:
即系????