返回列表 回復 發帖
原帖由 chu553358 於 2007-9-13 11:24 AM 發表

唔係開學之後 係有股市之後:024:
。。。话是话啊!!我想买都买吾到。。。:019:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-13 11:24 AM 發表

好啊!!甘你要快d make a wish啦!!:014:
梗係希望同..................啦:onion05:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-9-13 11:24 AM 發表

唔係開學之後 係有股市之後:024:
haha 兩樣都係啦
今日冇股市玩所以我响度

原帖由 chu553358 於 2007-9-13 11:25 AM 發表

我....... ............邊有姐:019:
我。。。。。。讲笑姐。。。。。。。。。:014:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-13 11:25 AM 發表

我download左好多,吾记得边只打边只左!!
我全部都無事
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-9-13 11:26 AM 發表

梗係希望同..................啦:onion05:
我都希望同。。。:onion05:

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-13 11:26 AM 發表

。。。话是话啊!!我想买都买吾到。。。:019:
因為有問題出現 而家股市個邊打晒仗咁:onion14:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 woofy 於 2007-9-13 11:27 AM 發表

haha 兩樣都係啦
今日冇股市玩所以我响度
我都知妳份人啦 唔係既話
邊有咁好死係到陪我:onion18:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-9-13 11:29 AM 發表

因為有問題出現 而家股市個邊打晒仗咁:onion14:
难怪啦!!。。。。。。。。。。:onion14:
希望快点恢复正常。。。

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-13 11:27 AM 發表

我。。。。。。讲笑姐。。。。。。。。。:014:
我好鍾意遘笑:014:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-9-13 11:27 AM 發表

我全部都無事
:019: 吾知乜原因叻。。。

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-13 11:28 AM 發表

我都希望同。。。:onion05:
願望成真
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-9-13 11:31 AM 發表

但系有点野,吾可以讲笑。。。

原帖由 chu553358 於 2007-9-13 11:31 AM 發表

我都鍾意講笑架!!
最衰 boy boy 唔响度啦! 佢好搞笑

原帖由 chu553358 於 2007-9-13 11:32 AM 發表

願望成真[img]http://xs119.xs.to/xs119/07374/1007.gifhttp://xs119.xs.to/xs119/07374/1 ... s119/07374/1007.gif[/img]

一定:onion05: