返回列表 回復 發帖
原帖由 woofy 於 2007-9-13 10:28 AM 發表

唔緊要!
你識唔識睇繁體字?
识啊!!我地读书时系用简体字既!!
但系有小部分既报纸依然用紧繁体字既!!
我识睇,但系吾识写!!

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-13 10:31 AM 發表

你既!!:014:

eOTsy9xqixc
乖啦:014:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-13 10:34 AM 發表

我识睇,但系吾识写!!
我都係鍾意繁體字!
正宗同靚d

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-13 10:34 AM 發表

我识睇,但系吾识写!!
我2樣都識 不過有時想寫 但係唔記得 之後又突然記得番
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
我捻呢部脑又中毒左。。。。。。。。。。。。:019:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 woofy 於 2007-9-13 10:37 AM 發表

我都係鍾意繁體字!
正宗同靚d
因為妳係香港人 感覺nice d:014:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主

原帖由 woofy 於 2007-9-13 10:37 AM 發表

我都係鍾意繁體字!
正宗同靚d
其实我都认同,但系繁体好难写!!

原帖由 chu553358 於 2007-9-13 10:36 AM 發表

乖啦:014:
收到!!:014:

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-13 10:39 AM 發表
我捻呢部脑又中毒左。。。。。。。。。。。。:019:
無啦啦仲咩中毒
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-9-13 10:39 AM 發表

因為妳係香港人 感覺nice d:014:
好彩仲有香港同台灣同外國用繁體字!!

真系中毒左。。。个日先format黎。。。:019:
你地会晤会觉得tvbnow好易中毒??

原帖由 woofy 於 2007-9-13 10:39 AM 發表

http://www.tvbnow.com/viewthread.php?tid=140476&extra=page%3D1

http://www.tvbnow.com/viewthread.php?tid=150376&extra=page%3D1
我已經覆左啦 自己睇下啦
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-13 10:42 AM 發表
真系中毒左。。。个日先format黎。。。:019:
你地会晤会觉得tvbnow好易中毒??
你可唔可以解釋你點中毒??
係唔係果個 http://adsense.scupio.com/ ??

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-13 10:40 AM 發表

其实我都认同,但系繁体好难写!!
所以有時我都唔記得點寫:onion18:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主