返回列表 回復 發帖
原帖由 wwinglin 於 2007-9-13 02:59 AM 發表

真係要想想辦法對付你先得
咪甘啦:onion03: 都送佐猫猫俾你佐
原帖由 wwinglin 於 2007-9-13 03:01 AM 發表

好好好~~今晚好夜啦~~你都係夜鬼
荷尔蒙失调,所以经常失眠。
原帖由 vwwo 於 2007-9-13 03:00 AM 發表

我岩岩黎,你就走?:onion03:
爺爺係咁架~~來去無蹤
原帖由 vwwo 於 2007-9-13 03:02 AM 發表
贵公子,今日够皮唔玩叻?
够皮咯..唔够你斗
原帖由 wwinglin 於 2007-9-13 03:06 AM 發表

爺爺係咁架~~來去無蹤
係.. 隨時亦都會彈出來的.. :onion05:
原帖由 炎之贵公子 於 2007-9-13 03:07 AM 發表

够皮咯..唔够你斗
听你甘讲,我会嚣既喔!:onion18:
原帖由 lux1261 於 2007-9-13 03:03 AM 發表

你個朋友仔黎左吁!快D招吁人客啦!
拒应该唔舍得我 无计啦鬼叫我靓仔咩
原帖由 ed_teck 於 2007-9-13 03:08 AM 發表

彈出梨~~~~客人
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 ed_teck 於 2007-9-13 03:08 AM 發表

:024: 你想嚇死貓咩~~我都要訓啦
咁多位886:sleeps:
原帖由 wwinglin 於 2007-9-13 03:04 AM 發表

有廿幾萬~~夠啦~~我好易滿足:onion18:
请你吃个cake 啦

老鬼又弹出来喇。。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 炎之贵公子 於 2007-9-13 03:10 AM 發表

拒应该唔舍得我 无计啦鬼叫我靓仔咩
靚仔緊係有D女跟尾既!:onion14:
原帖由 wwinglin 於 2007-9-13 03:10 AM 發表

:024: 你想嚇死貓咩~~我都要訓啦
咁多位886:sleeps:
早抖啦,猫猫。:sleeps:
原帖由 vwwo 於 2007-9-13 03:09 AM 發表

听你甘讲,我会嚣既喔!:onion18:
i will be back!!!你等我报仇
原帖由 炎之贵公子 於 2007-9-13 03:12 AM 發表

请你吃个cake 啦
http://www.homebizbuzz.co.nz/articles/images/921-white_cake_copy.jpg
呢個似花盆多D喎!

多左好多人客.係時侯交個場比你
我訓先拿