返回列表 回復 發帖
原帖由 星明月日朗 於 2007-9-12 10:09 PM 發表
呢度收唔收想轉派既人
请加入~~欢迎
开心就是人生最好的幸福
原帖由 ed_teck 於 2007-9-12 10:19 PM 發表

lux 公主, 尼幾日好嗎?
好想死吁!成唔到個新電腦上綱
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 lux1261 於 2007-9-12 10:15 PM 發表

http://www.hk-laufamily.com/_418.gif收收收.
快D黎火焰幫我地歡迎你!
原帖由 terenceng 於 2007-9-12 10:22 PM 發表
请加入~~欢迎
但我驚我加入左害左你地喎
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 星明月日朗 於 2007-9-12 10:24 PM 發表

有幫主頂住.......
原帖由 星明月日朗 於 2007-9-12 10:24 PM 發表

:onion31:你放心~~没问题的~~
开心就是人生最好的幸福
原帖由 terenceng 於 2007-9-12 10:21 PM 發表

你讲麽???:024:
我講野囉!做乜甘嬲?
原帖由 lux1261 於 2007-9-12 10:25 PM 發表

個度好多版x~管x員~超x版x~高綠版x~
我驚佢地封殺你地
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......

唔會.. 小腸最多都係揾你復仇..
原帖由 lux1261 於 2007-9-12 10:25 PM 發表

:onion14: 幫主.. 哈哈...
原帖由 ed_teck 於 2007-9-12 10:27 PM 發表

咁大獲:onion10:
小腸佢個堂叫殺人王~
咁我死梗
原帖由 星明月日朗 於 2007-9-12 10:29 PM 發表

小腸佢個堂叫殺人王~
咁我死梗
你知就好喇.. 佢冇麼血性的..
原帖由 星明月日朗 於 2007-9-12 10:27 PM 發表

個度好多版x~管x員~超x版x~高綠版x~
我驚佢地封殺你地
佢地係大人大事
唔會甘小氣!
你放心啦!
響Tvb大家都係來開心!
Happy
原帖由 ed_teck 於 2007-9-12 10:27 PM 發表

吾好甘講野!
原帖由 lux1261 於 2007-9-12 10:33 PM 發表

佢地係大人做大事!
唔會甘小氣!
你放心啦!
響Tvb大家都係來開心!
Happy
是.. 最緊要係happy.. 小腸最鍾意殺人.. 而我就想睇星月點死..
原帖由 星明月日朗 於 2007-9-12 10:29 PM 發表

小腸佢個堂叫殺人王~
咁我死梗
佢唔會既!