返回列表 回復 發帖

想買手機, 請大家比d意見

我budget 5500左右, 主要都係影下相上下網, 有邊部岩我呢請問??
講影相既話就買htc one啦, 我覺得d質素拍得住相機~
講影相既話就買htc one啦, 我覺得d質素拍得住相機~tvb now,tvbnow,bttvb3 Q/ L8 h, F! u$ m! p4 ^
9時16分 發表於 2013-6-1 07:59 AM
) m1 S+ S% c$ J1 `師兄, one影相好咩?我見得400萬像素咋喎...s4會唔會好d?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* n6 }6 y4 T0 n$ ^- m" E
師兄, one影相好咩?我見得400萬像素咋喎...s4會唔會好d?
" x8 }1 s0 A; e! c" V3 ~; \+ w4 {  Siamrick 發表於 2013-6-1 08:17 AM
$ Y1 G7 f3 ~( t& L# ]. G下,400萬會唔會唔靚架?其他手機像素好似高d架喎
5.39.217.77:8898; _" r6 [$ G3 G- E! F
師兄, one影相好咩?我見得400萬像素咋喎...s4會唔會好d?
' \* N0 K: F" }) }0 y) {7 \tvb now,tvbnow,bttvbiamrick 發表於 2013-6-1 08:17 AM
; }8 }! s$ O! S" r$ L3 U4 eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。s4雖然像素高, 但我之前睇返d試機文, one影出黎既相質素反而仲好d添, 可能始終因為感光勁好多
tvb now,tvbnow,bttvb' D4 Z% v5 ^8 Z7 h7 \
下,400萬會唔會唔靚架?其他手機像素好似高d架喎
+ ^/ Y& ?) L( S( F7 esweetcherry 發表於 2013-6-1 08:33 AM
公仔箱論壇2 ~# e* I& a$ R1 \/ e$ N
唔會啦, 其實不嬲像素高都唔=畫質好公仔箱論壇- y% y6 g7 q: b/ E4 `- @1 S3 V
仲要配合埋鏡頭等等架
" p2 u1 b/ c5 W你睇d單反像素都唔夠dc高, 咪一樣靚好多d相
近期都係得HTC ONE同S4架姐
# s+ b9 G; }2 D7 V1 g+ \$ k但依家S4好多問題,例如過熱咁,你真係買既小心D,之前新聞有細路用3星手機爆炸整傷左
2 G9 k2 l# Z! q+ J5.39.217.77:8898唔會啦, 其實不嬲像素高都唔=畫質好TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  G7 k$ g$ W! x# U
仲要配合埋鏡頭等等架2 |$ u9 @8 G4 T. o- |" ^
你睇d單反像素都唔夠dc高, 咪一樣靚好多d相
) W: p3 [# R! F, F1 S9時16分 發表於 2013-6-1 08:53 AM
5.39.217.77:8898* c  Y( I% [( a1 F7 _
又好似幾有道理..哈哈5.39.217.77:8898. s% g4 b) W+ I! ^
想知呢部ONE影相多唔多野玩架??
近期都係得HTC ONE同S4架姐
4 v0 }" ]; f* o, P/ fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但依家S4好多問題,例如過熱咁,你真係買既小心D,之前新聞有細路用3星手機爆炸整傷左TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  }, n) v- Z! l, q# T$ h
巴打bro 發表於 2013-6-1 09:12 AM
公仔箱論壇, f% P/ @7 [9 l6 o! X0 @$ N$ _
嘩, 咁真係好恐怖喎ONE散熱OK嗎?
/ a4 M: h4 `, F' ~6 f5 d5.39.217.77:8898嘩, 咁真係好恐怖喎ONE散熱OK嗎?
3 C# w% p% y+ [* X8 Etvb now,tvbnow,bttvbsweetcherry 發表於 2013-6-1 09:23 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' i# o2 ~& z( n9 r( C" x# p
金屬機身散熱得快d, 膠殼先難散熱
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 X# l: _/ \6 Z4 j- U9 J/ U; G+ x) j
又好似幾有道理..哈哈
# N% x* v& @) i5.39.217.77:8898想知呢部ONE影相多唔多野玩架??
& A6 ]1 z9 W2 D9 cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。sweetcherry 發表於 2013-6-1 09:22 AM
5.39.217.77:8898& p0 t! I( X; K; x" K3 @6 d
多, 特別係個zoe動態相薄好得意, 你有興趣可以睇睇d blogger既分享文呀: http://blog.yahoo.com/YvonneCorner/articles/1248309/index
公仔箱論壇( h, d( `2 e' Q: l* R: t2 a
金屬機身散熱得快d, 膠殼先難散熱
( f5 l3 z2 L- p& [  q8 B' P5.39.217.77:8898巴打bro 發表於 2013-6-1 09:37 AM
4 l& T0 b# @; p係呀, 我以前用s3試過燒左
5.39.217.77:8898$ `! R7 l& Z7 t. l1 ]" K! Y
金屬機身散熱得快d, 膠殼先難散熱TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 J( p6 p1 y; z: `
巴打bro 發表於 2013-6-1 09:37 AM
tvb now,tvbnow,bttvb$ P: L6 l- Y$ |$ b1 K$ |& C' x; r- A
ic, 咁我都放心d, 一陣真係爆炸就大件事
5.39.217.77:8898/ h6 V0 z* B' i! h6 }$ X, B
多, 特別係個zoe動態相薄好得意, 你有興趣可以睇睇d blogger既分享文呀: http://blog.yahoo.com/YvonneCorner/articles/1248309/index' l: Z) j* L' N: C3 @' W9 D/ _5 E) n+ Y
9時16分 發表於 2013-6-1 09:52 AM
' S! A7 E5 R. y: q, y3 ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。thx!!好詳細呀講得, 原來咁好架呢部
影相既話就1定係one ga la, 而且又岩你budget