返回列表 回復 發帖

你地覺得新一邊隻色靚d?

O3 r0 P+ \) D8 U5 O $ \5 v3 Q5 u  p' _7 P4 x! T
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% e8 ^3 H# z) ?3 J  F
下個禮拜去買機, 兩隻色都好靚, 好難取捨呀!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; r( S, t6 ]( |2 F+ w
bombbomb2 發表於 2013-6-1 07:58 AM
5.39.217.77:8898. J0 a5 X5 n( K; _* d
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!公仔箱論壇6 P; C6 t6 e/ q
晴天陰天 發表於 2013-6-1 08:16 AM
# h3 k  _+ f9 x0 k9 f, \呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: [url=blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index]blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index[/url]
& H4 V$ G% d5 ^* Q2 \我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?& U5 h6 h; {) T
鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
公仔箱論壇: a( [9 D$ J5 I
好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 E+ c% X2 K2 V7 k1 Y: H' w
呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index
3 C: ?. R: ?6 t2 a: |tvb now,tvbnow,bttvb鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:31 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) X& s  K. R9 J& ?2 j! z( ~- V; F
THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
7 t! T, G0 x* Z3 v3 vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機- Y7 q& Z7 @- K& H9 B$ i. P
bombbomb2 發表於 2013-6-1 08:49 AM
* m( N9 W0 |$ L2 c6 Q3 M- T5 mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
  s0 I* Z8 n6 }6 Z$ f, f下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 n3 n1 j: s& R+ ]/ H
晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
/ ^: ?- X) h6 H4 W1 F: U6 C! E8 n唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
3 J2 p9 r0 m6 T& ~% l* |5.39.217.77:8898THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
  m5 l/ z3 Z' t晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
! V8 ^3 z8 c2 w% x1 c; S
我都覺zoe動態相薄好得意, 好似有得影有聲相片添架@@
tvb now,tvbnow,bttvb! Y7 L  W9 w  [1 v  a
唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多9 A  O$ U3 a0 H/ T( b
bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:19 AM
' \! V( Q" K- i4 w
係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
7 u: i5 j: N# {3 g7 H  |tvb now,tvbnow,bttvb係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
) T' |2 ]- f& N: I0 u) c8 ^/ Q鬆餅人 發表於 2013-6-1 09:36 AM
5.39.217.77:8898$ l0 C; G* w) N! c# b
我個陣冇特別格價個d呀5.39.217.77:8898$ \. h4 I- v. m6 l; c# `) {  K: F
但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
我買左黑,好型仔!而且我開頭以為金屬殼好易花,點知原來都唔係
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) f$ @% R. r* J' X3 f! Z9 q8 x
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?% _: o& G) j, b+ C  x/ W/ _
鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
* o* S5 E* U" r* JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。an機之中最好用就係htc既手機喇,sense好user friendly,你用過就知!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* O! x2 h1 `( c. Z
我個陣冇特別格價個d呀3 U" F6 @1 K* j* U& G
但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
/ v* X: Q! L) J/ WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:50 AM
0 b; C7 q& R9 d6 J' {4 ~4 ~tvb now,tvbnow,bttvb咁都唔錯啵, 多謝師兄報料