返回列表 回復 發帖

有無人用緊one或者s4?

用緊既師兄師姐, 請問你地覺得邊部好d呢?@@
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
5 L+ q1 y' ?9 K9 [: b, Z公仔箱論壇i.miss.u 發表於 2013-5-31 03:28 PM
9 G* E1 v2 n- i1 W4 M6 w咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
( ?! I0 |8 O6 q& G$ Otvb now,tvbnow,bttvb咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?! z8 L9 z) s% ~; H3 _; E" g' C4 ~
米奇老鼠 發表於 2013-5-31 03:43 PM
5.39.217.77:8898( h; p) ~1 o6 F& e$ M( P
3星機用既amoled出名有偏色問題, 同埋烙印, 黑斑等, 係通病黎
( a( y5 ~+ A4 K) ~% }3 _2 ]  S5.39.217.77:8898講mon一定係one靚d
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ b* ^( v+ Z2 _7 ]* y9 M  U9 h
maydayy 發表於 2013-5-31 06:40 PM
' R8 c  b+ q# `8 X( B4 Z
連傾電話個d都會熱??公仔箱論壇; p, j) @& ~0 w: R9 b
我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
5.39.217.77:8898( v) ~6 \( U1 Q: |9 D
連傾電話個d都會熱??tvb now,tvbnow,bttvb5 y$ ~9 i" G+ F4 V2 c
我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
6 P) W- T" @# N. W, H7 P5.39.217.77:8898米奇老鼠 發表於 2013-6-1 04:35 AM
tvb now,tvbnow,bttvb$ }) x, k' Z/ E
係, 用一陣就會熱
5 H# b* s. z1 [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。講真呢個價真係唔值囉, 如果俾我再揀我會揀one喇今次
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便5.39.217.77:8898; \+ g/ K$ a  o& F3 S9 v
沒有人像你 發表於 2013-6-1 04:21 AM
3 c% d2 w; r% b  q+ }+ O# [. V5.39.217.77:8898SENSE TV係咩黎架??
) ]! F0 x8 t+ oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。SENSE TV係咩黎架??TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) t. b, }9 q+ x8 z; S2 f
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
公仔箱論壇4 K) E/ f9 Y( K1 p, E) m  j
可以將one當做遙控
) D7 c0 Z3 S+ A9 P$ _其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...( f# x. o; ~( z0 C
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
& }, v% Z/ G5 T  a% F4 b9 w5 D
我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ i5 z# S+ H# P1 |' T
可以將one當做遙控TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 q# F7 J; U# r
其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
$ E- _$ L5 [& g: c% i( M' C4 dtvb now,tvbnow,bttvb沒有人像你 發表於 2013-6-1 05:54 AM
公仔箱論壇" M' \! N/ N% R. \; A0 X
咁犀利
! f& }/ A7 g: _8 M: a1 Q5.39.217.77:8898我今晚都出去試下部機先
  i* `. ]& {1 O+ |; v5 l5.39.217.77:8898我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
! ?" {8 N4 {+ Q2 e2 V3 Q4 `1 K2 a5.39.217.77:8898魚柳bell 發表於 2013-6-1 06:20 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* [" V' S' _' b
wow,你幫我打左支強心針
, l2 C7 _+ W: A: I丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
: _: A) {# s& r2 t' q: @; btvb now,tvbnow,bttvbwow,你幫我打左支強心針公仔箱論壇5 o+ }2 ]4 m; s$ ^* W
丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?8 P( O) `. E6 M
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 06:39 AM
# I  C% U6 s* Y5 I. W
我覺得d電都ok襟5.39.217.77:88988 j) z; _3 b/ \' p+ P) y
你有興趣可以search d blog睇下, 好多都有試玩文
- j/ B% Y, z6 p- ^http://www.kiri-san.com/blog/articleDetail/1839.htm