返回列表 回復 發帖

有無人用緊one或者s4?

用緊既師兄師姐, 請問你地覺得邊部好d呢?@@
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
' W3 U1 h6 j( @4 NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。i.miss.u 發表於 2013-5-31 03:28 PM
$ b  U$ w' [. j% L; Etvb now,tvbnow,bttvb咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
$ X2 s5 v" o+ T/ hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?5.39.217.77:8898  v7 ^8 m) v! \
米奇老鼠 發表於 2013-5-31 03:43 PM
2 E; i* Z! ^* L6 r$ X5.39.217.77:88983星機用既amoled出名有偏色問題, 同埋烙印, 黑斑等, 係通病黎tvb now,tvbnow,bttvb# ~: V- {7 i. z0 P1 n% q
講mon一定係one靚d
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱2 v4 a% v5 `* _% n9 H" W4 R) u
maydayy 發表於 2013-5-31 06:40 PM
tvb now,tvbnow,bttvb1 g6 H; N8 o4 ?0 q' V  Y, y( J
連傾電話個d都會熱??
; p0 z# n8 m/ A" l公仔箱論壇我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
% ~- U) M1 w; O1 h2 U
連傾電話個d都會熱??& S1 u6 q& d; X
我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
4 K4 N( Z8 w+ n- ?7 o5.39.217.77:8898米奇老鼠 發表於 2013-6-1 04:35 AM
. k; }3 L& E% w, X7 F8 I5.39.217.77:8898係, 用一陣就會熱5.39.217.77:8898/ p) L' |: L  j- ^/ Y9 i9 Z. I
講真呢個價真係唔值囉, 如果俾我再揀我會揀one喇今次
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
. P' O: V% S+ r" I) P! E# g7 ^( {* Otvb now,tvbnow,bttvb沒有人像你 發表於 2013-6-1 04:21 AM
. A+ }) Y# Y; h0 E; N( }9 d5.39.217.77:8898SENSE TV係咩黎架??
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 |& i3 K7 S* F6 Y# I) U4 X! H" x& p
SENSE TV係咩黎架??tvb now,tvbnow,bttvb* d7 Q' ]2 q4 b" c# i
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
$ ]: a" c! z' J# ]& L1 i可以將one當做遙控  J4 Z! ?, M. @7 r
其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
( W) ^0 L' M; x+ ?3 Mtvb now,tvbnow,bttvb魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 Y. ^% Q* X0 Z9 [) P% U4 H
我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 Z5 @$ a9 T& v- }# K
可以將one當做遙控
. D# y1 _5 w3 Q( O% G5.39.217.77:8898其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
  T8 r# A/ ]* m) b4 x9 D7 nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。沒有人像你 發表於 2013-6-1 05:54 AM
) L+ A. E) x, w/ T5.39.217.77:8898咁犀利tvb now,tvbnow,bttvb  N/ U5 t1 C) S+ j0 N) j2 r6 o
我今晚都出去試下部機先
* P: ?* a' e9 G' E7 J5 V5.39.217.77:8898我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
8 Q2 O$ D0 K+ l, f, YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。魚柳bell 發表於 2013-6-1 06:20 AM
tvb now,tvbnow,bttvb+ @7 O( _6 }+ w8 S. ^; J. s" A
wow,你幫我打左支強心針公仔箱論壇% s) P) I8 W# l5 q
丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
5 t* _$ i$ ?) y+ J5 E
wow,你幫我打左支強心針
7 Q: l3 V# p. QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
- O3 N4 |0 I% g0 }  n# P+ k+ m5.39.217.77:8898魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 06:39 AM
5 P( }1 S' _& O$ Y) NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我覺得d電都ok襟
1 W, }6 `6 L" j- d! }: kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你有興趣可以search d blog睇下, 好多都有試玩文) Z* a9 t0 I0 j: F' ]! d9 @% k% @
http://www.kiri-san.com/blog/articleDetail/1839.htm