返回列表 回復 發帖

近排有咩新機好呀?

我淨係知有one同s4, 好似話note3都就黎有?仲有咩選擇呀?@@
note3仲要等喎公仔箱論壇. T/ n3 z, s2 L  k# T
我覺得one幾好, 自己都用緊
我買左S4, 但麻麻地好用...玩GAME會有D LAG
note3仲要等喎
- @* a0 ~/ I2 U; o2 t* ctvb now,tvbnow,bttvb我覺得one幾好, 自己都用緊
. w( s0 T) m+ D; |公仔箱論壇米奇老鼠 發表於 2013-5-27 06:45 AM
tvb now,tvbnow,bttvb6 D* a" J0 s! x4 h
one易唔易用呀?順嗎?
我買左S4, 但麻麻地好用...玩GAME會有D LAG公仔箱論壇# K, U% ^# [& _2 u+ I+ Q
maydayy 發表於 2013-5-27 07:06 AM
& {+ s7 r& X1 N; t& e5.39.217.77:8898下 咁奇怪?唔係話有2gb ram既咩, 都會lag?
+ D& z8 W5 H% A( c' k
下 咁奇怪?唔係話有2gb ram既咩, 都會lag?公仔箱論壇" k9 W' P$ J5 \; Q
sweetcherry 發表於 2013-5-27 07:21 AM
1 u+ S8 j# ]) A% A) O係呀, 但一開機FREE RAM就得返幾百MB咋
# J6 }- S/ z9 E' i  |. f' Y7 t
one易唔易用呀?順嗎?3 O$ I, J  q" B  S4 g5 [
sweetcherry 發表於 2013-5-27 07:20 AM
( s! i! }5 C  C! V$ v
易用呀, htc機既sense ui都好好用架TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 p$ ^6 J; C  o7 p5 K
順, 我玩game同睇片都冇lag過
我自己買左ONE,好好用呀,影夜境都好靚添
1 c7 Q% B/ ~/ J2 y- d3 L  A! L* a1 V. X易用呀, htc機既sense ui都好好用架3 T) O: b3 U) `+ H- B- f
順, 我玩game同睇片都冇lag過+ ~7 C7 T7 o% A+ B/ ~' K
米奇老鼠 發表於 2013-5-27 08:02 AM
. d; K) j8 u# t+ {+ \5.39.217.77:8898agree,我第一之用android機,開頭都擔心難用,但用one都好易上手
我自己買左ONE,好好用呀,影夜境都好靚添
2 g  k" q. j* _& H- d* i$ J+ W5 l5.39.217.77:8898晴天陰天 發表於 2013-5-27 08:17 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- ~3 s' ]9 Z  d( i% l4 u7 q
我都聽講過話one影相靚既, 但如果同s4比, 邊部影相好d呢?
+ B0 |& w) j8 ^0 A7 y. B公仔箱論壇係呀, 但一開機FREE RAM就得返幾百MB咋5.39.217.77:8898) n" F- M' t* U, f" G" i
maydayy 發表於 2013-5-27 07:45 AM
* u" y( t9 w- k- I) P3 `9 o5.39.217.77:8898下, 咁食ram?會唔會係3星系統問題...@@
0 x  B$ A# Y" U9 k5.39.217.77:8898我都聽講過話one影相靚既, 但如果同s4比, 邊部影相好d呢?# @. l3 ]6 n/ j) k3 P
sweetcherry 發表於 2013-5-27 08:33 AM
tvb now,tvbnow,bttvb4 p/ ~8 C: D8 t5 {5 D
S4係像素高D姐,但如果講整體相片質素,我覺得ONE好D,就算影夜境都無乜NOISE,因為ONE既鏡頭同感光度都好D
近期最多人講一定係one同s4啦, 我自己出左s4, 但講真有d後悔, 部機有時會lag, 同埋新功能無乜用, 有d想trade左佢換one
5.39.217.77:8898& W; W0 c( T$ Z! m
S4係像素高D姐,但如果講整體相片質素,我覺得ONE好D,就算影夜境都無乜NOISE,因為ONE既鏡頭同感光度都好D" o& R: x6 A' s. |: b8 V2 C4 J6 q
晴天陰天 發表於 2013-5-27 08:55 AM
8 C6 m3 ^2 z4 R. ?2 s2 D8 ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。原來係咁@@我都唔係咁識呢d野, 不過岩岩search左one既試機相, 真係幾靚
近期最多人講一定係one同s4啦, 我自己出左s4, 但講真有d後悔, 部機有時會lag, 同埋新功能無乜用, 有d想trade左佢換one5.39.217.77:88983 I! t% V3 R8 K. b# H, q
布朗尼 發表於 2013-5-27 09:13 AM
0 K6 N+ h: F7 ~* E/ e3 T) n+ a
下, 咁慘, 如果想trade就快d喇, note3出埋應該再跌