返回列表 回復 發帖

你地覺得htc one定s4好d?

想出手機, 呢兩部都望過下, 但都係決定唔到, 你地覺得呢?
S4我覺得唔值, 而且QC好似有D問題喎, 你真係想買要CHECK清楚D
我自己出左one, 真係好正! 你可以去試下兩部機先再決定, 我都係試完先決定買one架, 一拎上手忍唔住XD 個mon靚好多
S4我覺得唔值, 而且QC好似有D問題喎, 你真係想買要CHECK清楚D" U  P$ B3 p0 c& r
布朗尼 發表於 2013-5-24 09:13 PM
& a% O) P2 s8 _5 e
真架?不過其實我自己覺得3*既造工不嬲唔係好好, 因為我以前都有買過...
我自己出左one, 真係好正! 你可以去試下兩部機先再決定, 我都係試完先決定買one架, 一拎上手忍唔住XD 個mon靚好多
1 s0 J. @9 I, Q3 A/ B5.39.217.77:8898maydayy 發表於 2013-5-24 09:50 PM
; }+ I8 H# W8 V; g/ q' M# A( r7 ps4個mon好差?不過大dd@@
外形我觉得htc one 完爆S4啊
1 j+ m3 D1 V0 u- x4 v) U. Q' P. N点解samsung的设计师没啥新创意的?
5 n% o) K& E8 X7 t# p5.39.217.77:8898三星系列一直都是那个外观
买ONE啦。
5.39.217.77:8898$ j4 j0 e! H8 r, x0 u& l
s4個mon好差?不過大dd@@
2 S0 x3 a; ~; K! m0 m5 @5.39.217.77:88989時16分 發表於 2013-5-24 10:13 PM
! W7 S  o/ h2 h1 b3星手機個mon不嬲都麻麻, 仲會有偏色,烙印同黑斑...
. J* z" H5 t' E  @: }tvb now,tvbnow,bttvbone個mon密度高d, 你兩部比較過就會睇到係清d, d色係靚d
) Q8 Y6 _; K* A$ m! {! ]而且其實爭個0.3吋都唔覺眼
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,5.39.217.77:8898) {& Q4 H  F: p- E8 o
部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,tvb now,tvbnow,bttvb1 b& }) P: l3 u: @! Q( q: W4 S
部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右
7 ]) {. a/ H: {1 F$ G, obombbomb2 發表於 2013-5-25 01:50 AM
4 Q3 C1 w+ ~5 [1 G; S. A
me2!最嬲係lag機囉, 而且仲要用幾用就超熱, 都唔知會唔會燒添架
s4 is better.
wait for the LG
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,5.39.217.77:88983 ?8 r7 a7 l3 K
部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右6 |/ i7 @& w( T( {
bombbomb2 發表於 2013-5-25 01:50 AM
% Y- c0 c3 _% J5.39.217.77:8898下點解得返8gb? d app冇得del咩
9 F6 m* B/ b; _7 v$ ?% n8 E9 [) j公仔箱論壇me2!最嬲係lag機囉, 而且仲要用幾用就超熱, 都唔知會唔會燒添架
  p' m6 z2 I; @! |0 \你還好嗎 發表於 2013-5-25 02:21 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 X8 B4 |, {9 R' S2 q
你係咪玩game所以先咁熱呀?@@
7 M0 E: T; `2 S2 v& g0 S6 V下點解得返8gb? d app冇得del咩
7 ]' J- u$ F# L# L* X公仔箱論壇9時16分 發表於 2013-5-26 03:05 AM
2 X  F$ H1 v  N! a5 H
就係冇, 雖然話可以插sd卡, 但係sd卡load野一定冇咁快