返回列表 回復 發帖

平平地既android機, 邊部好?

有冇d 2千5蚊內既android機?最好影相唔太差的..thx
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!公仔箱論壇7 m7 ]- z7 o( T9 Y/ A0 P
樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
6 o" u9 C* Q' a- _2 ?tvb now,tvbnow,bttvb呢部好唔好用?未用過htc機
小米2S HK$2,499
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) [. [& s# s$ c+ n- [
呢部好唔好用?未用過htc機TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, k4 M( _; C( q
你還好嗎 發表於 2013-4-30 08:38 PM
: t) o: v: U3 u$ ^我未用過, 但單睇規格覺得都唔錯的TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 W$ e& t- A2 U: |+ B, P! `: I' p
同埋htc自家研發既sense, 係易用過其他手機
悟知道窝,,我用紧I9100咋
desire v +1
$ s4 F% q" t( m% Qtvb now,tvbnow,bttvb我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
小米2S HK$2,499/ [2 L; w" ?. x; ~! w8 q
acefr 發表於 2013-4-30 08:44 PM
9 u# N# ^6 x) C" _6 O  o
唔係咁想用大陸機...唔放心
desire v +1tvb now,tvbnow,bttvb, j/ y2 J/ X, m2 z4 P) s4 o
我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
2 T' h+ q+ U, Lbombbomb2 發表於 2013-4-30 10:48 PM
  O. `) i; N9 U" y) o* y: i
有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
& H& E6 p% U( {) F8 c- M+ V公仔箱論壇有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛tvb now,tvbnow,bttvb- p7 p0 P) e* T$ y0 ~
你還好嗎 發表於 2013-4-30 11:45 PM
9 B+ ~9 E/ d0 V( s! ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀, 我覺得白色幾好
" u- n, C* {3 \& C9 ]8 D6 |1 itvb now,tvbnow,bttvb而且平時d手機好多要換sd卡同sim卡都要拆電, 呢部唔洗
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
/ s. }/ {, `5 D+ {, V& c公仔箱論壇樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
+ I0 W$ Q- o3 e7 \/ V$ e) c呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁( h* Y4 ^( @. W9 n3 z5 a2 a
http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
小米的新機不錯
公仔箱論壇4 Y/ l7 c, i0 N. U) {% |
呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁
9 ]% E- U! _2 y: A1 ~$ Phttp://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
3 j% J, X+ |6 M2 q% h; dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。maydayy 發表於 2013-5-1 01:59 AM
tvb now,tvbnow,bttvb+ x4 }8 w1 p* |' w. t- ]7 p+ r
真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
: K7 W# M1 a% g" p% T真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正公仔箱論壇7 \0 f8 h* ?# o3 k
你還好嗎 發表於 2013-5-1 02:16 AM
& ^& l' t* X! j公仔箱論壇係呀, 而且咁平有4吋mon, 算係咁啦
LG VU