返回列表 回復 發帖
原帖由 lyw1114hk 於 2008-4-18 08:31 PM 發表 " `4 I4 E8 d: t; j% C: Z

) m: j+ A6 O3 `) }5 GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
5 m7 D9 \# L% M2 W5.39.217.77:8898ha  ha  妳講得岩, 愛妳只需一個夠~~
* ?& s: H$ ?! {! g$ M7 W  [5.39.217.77:8898唔好咁客氣la,  咁客氣ge靚女,買少見少~~ tvb now,tvbnow,bttvb4 \1 R; }9 l' x5 o7 @8 D& e
仲有好多靚女等緊我?             just 等  囉     
tvb now,tvbnow,bttvb# N( V9 w# w7 y3 \& @  l! D

6 C. s- }# L& D( U  e) K* H:onion14: 等緊愛我既人....
. [0 g! J' m0 VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- T: B6 P) m  c8 k
我邊有客氣.... 我真系講事實... 我一D都唔靚女 .... TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ E' B: M) D4 X& y: U5 S
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; a* x0 Z6 P# [% i9 c3 {
唔好甘講.... 你唔付出行動...點知道系唔系真系有女等緊你 wor... tvb now,tvbnow,bttvb/ j6 ]* t& u) ^6 N( \7 t
tvb now,tvbnow,bttvb. o4 {! s6 }2 p+ M8 t( k
男仔要主動D駕嘛... :014:
原帖由 howgeemun 於 2008-4-18 08:26 PM 發表 5.39.217.77:8898- v, }0 t2 [9 |

) u" A% e( c1 W- `: V& S# K, f0 _公仔箱論壇
" Y% |$ p0 }; S' E( L* u 輝哥哥 你都甘玩我.....
: e8 w* |1 {' H5.39.217.77:8898 哈哈,我讲事实皆,你靓唔靓大家有目共睹啊。。:014: :014:
原帖由 howgeemun 於 2008-4-18 08:48 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb- ~/ u; l: T( A5 n1 Q
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& m/ ?# B+ C4 D" d$ M2 c
tvb now,tvbnow,bttvb1 G% M1 J8 d) \
:onion14: 等緊愛我既人....
" t* D4 L) s4 f6 m9 A' `( f- wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
9 H* O! |$ j8 _0 [5.39.217.77:8898我邊有客氣.... 我真系講事實... 我一D都唔靚女 ....
- o# c9 R  ^6 h8 i. C/ y5.39.217.77:8898
; c8 R; y" t: U+ ?tvb now,tvbnow,bttvb 唔好甘講.... 你唔付出行動...點知道系唔系真系有女等緊你 wor...
4 C, N+ x2 o7 y
& p8 d3 B. p, Q) k) {男仔要主動D駕嘛... :014: ...
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 ^7 w6 ~! T& @" t) n$ l! c

6 ~* U8 P5 W5 U+ K公仔箱論壇  唔爭論妳靚唔靚女, 事實勝於雄辯,大家有目共睹~~& E% n9 w# {1 N& n
好好,  我聽妳話, 等我做下主動先~~ 都祝妳快d有個愛妳,疼妳,就妳ge人出現~~
妳的思想如何,你的日子必定如何
wa...u look very cute ar..can we be fd ar??
原帖由 azn_mafia88 於 2008-4-18 10:02 PM 發表 5.39.217.77:88989 T' \5 t. z+ E; p8 e; \- Q) I) b" d
wa...u look very cute ar..can we be fd ar??
/ w6 Z& q2 S9 i: _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb' M+ Q1 Z3 r! Y0 t  s
cute ?!
& ?: M* P; V* k& j/ c: U+ ytvb now,tvbnow,bttvbif u don mind to have a pork chop fd den sure can be frn la....
原帖由 lyw1114hk 於 2008-4-18 09:06 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ i, E6 q0 |3 T
tvb now,tvbnow,bttvb) o8 T/ t8 q6 y$ M* b

Z! x# N( ]# {  唔爭論妳靚唔靚女, 事實勝於雄辯,大家有目共睹~~5 g+ A. I: B/ v
好好,  我聽妳話, 等我做下主動先~~ 都祝妳快d有個愛妳,疼妳,就妳ge人出現~~
3 E2 ^. w8 W5 k% M) w' ]公仔箱論壇" u: `! O% g2 q9 E
希望喇.... 0 i1 _9 K0 [3 j! T8 D- H2 X
已經有個好疼我既人喇....
. B; ]% t  I8 t; h8 V% ytvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇7 @. p+ ~) l7 I# l& N; A
事實勝于雄辯  <----- 搞到我無言 tim .....
( L5 @5 J6 N& H  s9 F- k5.39.217.77:88980 O) X+ L, p8 n- L3 q# w$ b
你加油喇....:014: 不過有時單身都好好駕.... 未有女朋友前就享受下單身喇 ....
原帖由 ckhooi74 於 2008-4-18 08:57 PM 發表 " q8 S+ r% E5 c( `. \

+ B; N  M& {" r- R 哈哈,我讲事实皆,你靓唔靓大家有目共睹啊。。:014: :014:
5.39.217.77:8898" }: Y+ q" j: q
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 T" ?  z; D/ ~6 f
無論點都好喇.... 真系多謝你黎support.....
:onion05: 再支持
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 kingworld 於 2008-4-18 10:12 PM 發表 8 B0 Q4 x8 D2 x8 M: M5 g- K
:onion05: 再支持
tvb now,tvbnow,bttvb$ v+ W  C- C0 I1 @$ [

8 m9 C' D- T: d0 f$ _0 W, J3 G7 @公仔箱論壇 K哥....  又上黎玩野 ??

回復 #84 howgeemun 的帖子

你系我既女神 我点敢玩你
原帖由 kingworld 於 2008-4-18 10:31 PM 發表
" W" S2 y" O+ V5 A  E你系我既女神 我点敢玩你
9 ]  r/ G" E& k& h+ T& ~tvb now,tvbnow,bttvb
) m5 C% R* P" l* ?9 DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 系咩....
" n7 g. a7 G* u0 y2 A( S. P公仔箱論壇我邊度擔當得起啊.... 女神
原帖由 howgeemun 於 2008-4-18 10:52 PM 發表
2 l1 ~& A8 R; c0 l
. _7 s- t/ B  ~$ X% ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5.39.217.77:8898' S2 k1 ]- ^0 }9 W
系咩....tvb now,tvbnow,bttvb( Z+ r; c3 o- M. i
我邊度擔當得起啊.... 女神
+ b* c& g: t6 ?1 d+ oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 女神我俾你电到
原帖由 howgeemun 於 2008-4-18 10:09 PM 發表
5 m. S: {' g: ^" etvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb' T: X; w- @/ f7 d

7 Z& [: B4 ?6 u: Stvb now,tvbnow,bttvb 希望喇.... 公仔箱論壇& p! Z0 j4 A5 `. R7 D! v' L
已經有個好疼我既人喇....
4 Q" D2 `5 Q0 S2 [! [tvb now,tvbnow,bttvb/ s. V7 Q# C- Z3 k, L. n
事實勝于雄辯   
) ^7 a; v1 X- D

7 S; ~8 s( C5 t& V: A  _3 a公仔箱論壇8 M. I* k# }4 ^3 z* H" |5 u6 `
HAHA 原來妳已經有一個好疼妳ge人la~~  仲話無人愛:onion03:   無言就最好la,  0 O% G' y: F, D2 d* r% W# C+ M
有時單身好好?  但當我單身左好耐時,就一d都唔好>< 目前,唔係享受,係被折磨
妳的思想如何,你的日子必定如何
不要暴殮天物啊TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. f' a5 O9 Z: `; L) h0 \
good!!:onion10: :onion31:
不要暴殮天物啊tvb now,tvbnow,bttvb' A+ [' ~7 f. z" Y+ y  o$ E
good!!:onion10: :onion31: