返回列表 回復 發帖
原帖由 Stephenlai1986 於 2008-4-18 03:46 PM 發表
5 e% e# c& [9 ttvb now,tvbnow,bttvb老野?
! M0 T! z3 U. R% m3 {* ^$ T, L6 [: i) g看来你们很早就来翻转这tvb了。
( f+ m  t  m! J, d  q多多指教我们这些新手哦!
) N, D' q4 Q  f- ]+ [7 p3 a( Y3 a- U: k
:onion03: 我唔系老野啊.....  我仲好后生....
6 k4 U/ E& Q' \6 a* o! ]( G; h5.39.217.77:8898
+ x# w! J5 N( M3 g) \: v, \:onion05:指教?? 要指教就問老野喇.... 我唔悉指教駕....
BIG ...SO BIG..
原帖由 andychuah 於 2008-4-18 04:09 PM 發表 2 f% T: r% I. d9 e  l/ `* t8 ?
BIG ...SO BIG..
. @0 q# N. v* u0 X! Y$ J公仔箱論壇
3 _; w5 L. L4 }- H  U9 A, _8 p. ?9 C4 T; l
你用錯了..... 應該系用...
3 E8 @. n. X  d4 o$ |* i9 W: D: Q fat ...so fat.....

回復 #49 howgeemun 的帖子

我要點捨得 ban 你啊~
& p; l' A' w8 b$ e4 s/ A6 _5.39.217.77:8898嘻嘻
莫愁前路无知己,天下谁人不识君. 穆里尼奥, 一路走好..
原帖由 cchinfatt 於 2008-4-18 04:56 PM 發表
. O5 S4 N7 h2 K/ G0 ?* H3 z我要點捨得 ban 你啊~
4 n( R6 t+ T+ a8 ?tvb now,tvbnow,bttvb嘻嘻
5 Q' N1 p+ ~& ]7 d1 qtvb now,tvbnow,bttvb# S6 R1 R/ ]2 i  Q# O7 A. G
你系先好講啊.....
嘩 咁多回覆既 !:onion14:

回復 #68 dororo 的帖子

因為係尤物~5.39.217.77:88989 q5 `) L' G3 A+ h7 q1 X
哈哈
莫愁前路无知己,天下谁人不识君. 穆里尼奥, 一路走好..
原帖由 Ca. 於 2008-4-18 05:11 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb$ L8 T8 K0 o6 L3 x) l
tvb now,tvbnow,bttvb# `2 T" U3 m0 ^5 y+ B% j7 ~
-_-...5.39.217.77:8898# R+ s# G- j5 |' _; N. y
我從來冇做過呢回事=.=( F: F2 D% }2 \& ~" k1 R1 \
男朋友ge...隨緣啦~o岩就自然會遇到ge  (我估)
公仔箱論壇9 L. ]; z( A/ V! m5 m- {

4 |: ^+ E% X  _8 H  RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 講得岩啊.....  系你既就系你既....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  K3 D* [2 D$ b+ r3 J: @8 G
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; w% g* F5 A( y+ ^1 t' x
唔系你既...勉強都無幸福....
原帖由 dororo 於 2008-4-18 05:24 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( Y# L' M* c7 x
嘩 咁多回覆既 !:onion14:
5.39.217.77:88989 [2 U- x* T: c4 R
2 `! m0 n, i8 d6 S
唔系好多 J. ......
原帖由 cchinfatt 於 2008-4-18 05:44 PM 發表 . X' G5 j9 z. O! w% D  d4 f
因為係尤物~tvb now,tvbnow,bttvb1 n( C, F' w/ N# Y, I) B, I
哈哈
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) b' c2 y8 _1 w1 }7 B3 n' u

0 t/ o+ i9 ?* g! o6 W' I7 f, R5 N! gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 尤物 = 魷魚狀物體 ???  
原帖由 howgeemun 於 2008-4-18 02:08 AM 發表
9 B# h4 {) h. _9 s5.39.217.77:8898
6 ^& r8 c5 b$ A* p% f0 }/ ]tvb now,tvbnow,bttvb
) J5 y) ?5 |: t7 j/ _# ttvb now,tvbnow,bttvb 可愛 ??   可憐無人愛啊..... 1 N% r( U( u9 T8 d& X; R; j5 _# p1 `! W

! ~6 `4 R/ B% ~9 h$ stvb now,tvbnow,bttvbsexy.... 豬扒就有....
  B# E0 F" N) [. m; }0 v5 i9 R  uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  |7 C! I( W! S+ V- O

/ w6 L3 B, G+ N- d1 l: z/ y公仔箱論壇無人愛?   只要妳講得出呢句, 我諗呢度個個男士都爭住愛妳 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 W0 e6 E- Z# ]1 C6 C3 O
tvb now,tvbnow,bttvb( p2 k; T+ h5 o" F: Y
豬扒?      只要妳話自己係豬扒, 咁就通街都係 超豬扒
妳的思想如何,你的日子必定如何
汶汶好靓女嚄。。。
原帖由 lyw1114hk 於 2008-4-18 07:59 PM 發表 5.39.217.77:8898: [& L& i( f5 N* K9 k2 e

F3 g; b. O5 \+ L2 U6 d4 R1 k1 t: ltvb now,tvbnow,bttvb
0 b1 \: s7 y- p! [" }6 [5.39.217.77:88984 V5 q% s/ I" ]( P6 |* V1 g9 g/ Y6 i
無人愛?   只要妳講得出呢句, 我諗呢度個個男士都爭住愛妳
* ^% s6 {% u8 O) i# STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
4 i% L: N: V7 Gtvb now,tvbnow,bttvb豬扒?      只要妳話自己係豬扒, 咁就通街都係 超豬扒
公仔箱論壇" G! T. A+ ?1 a# y

* l# ]% V8 s- N2 S- i1 I 爭住愛我 ??  TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- h3 s5 h: {5 E) x

+ H: p# B  V1 H! |公仔箱論壇我唔貪心駕.... 只要一個真心愛我 , 疼我 , 遷就我 ...而我又中意距既.... & v0 R! m+ f' }$ @0 H3 I
5.39.217.77:8898  k- Y- m8 w: p. l
我就已經好滿足駕喇  :onion14:7 y3 y2 d4 d, q5 }" X+ Q

2 m3 q# b, R6 E 我系豬扒唔代表通街都系豬扒駕....    仲有好多靚女等住你 ....
原帖由 ckhooi74 於 2008-4-18 08:22 PM 發表   a  S" R! \& ~! W5 I
汶汶好靓女嚄。。。
( T1 f  G  d! `tvb now,tvbnow,bttvb1 J1 u( v: J" ~$ j
輝哥哥 你都甘玩我.....
原帖由 howgeemun 於 2008-4-18 08:24 PM 發表
0 f5 u* |% @' X8 F/ x* k6 \& jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
  Z9 ~6 G; z: v7 z' Q+ C. Q+ tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
2 Z. _; |/ R0 c( a! i公仔箱論壇 爭住愛我 ??  
$ ^, S0 E6 v  i3 n0 M公仔箱論壇2 ]+ `" ?6 F1 e) n1 p
我唔貪心駕.... 只要一個真心愛我 , 疼我 , 遷就我 ...而我又中意距既.... tvb now,tvbnow,bttvb( x# i- i8 P" n4 {
tvb now,tvbnow,bttvb$ l4 S7 j+ w; e: x8 u% F- L
我就已經好滿足駕喇  :onion14:/ j5 D1 f! U( a( ^4 e

6 ^( d6 q& ~/ D5 x2 t% aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 我系豬扒唔代表通街都系豬扒駕....    仲有好多靚女等 ...
( z# X, q; a# M0 O: Q

* S. ?0 }! A4 Z" Rtvb now,tvbnow,bttvbha  ha  妳講得岩, 愛妳只需一個夠~~
3 t2 K9 l$ ?+ y* N: P唔好咁客氣la,  咁客氣ge靚女,買少見少~~
7 s1 E- n5 y9 l7 }- D2 M8 w0 p仲有好多靚女等緊我?             just 等  囉     
妳的思想如何,你的日子必定如何