返回列表 回復 發帖
我既初戀係四年班既時侯,
0 R# E1 U4 A; \: _& O1 @- R e+諗起都覺得自己果時好傻呀!
2 z6 C7 U0 x8 o: F* e" o) {但係都好sweet  :$
13....
3個月大
我十七..
原帖由 天使喵喵 於 2006-8-3 11:00 PM 發表- ~3 J' G7 ?0 w9 ~9 g$ R
咁你幾時呀?公仔箱論壇* |) ?/ [: b8 ~/ y9 e7 g* x' ?
我17
' C+ ~! t6 U  e' a- o3 U; tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我13歲啊..  s, K$ L- S' M, v. l

/ M. E, {5 ~4 N) p" D& V  ^6 Jtvb now,tvbnow,bttvb我今年先得個14歲..
/ I  D" o: @/ r3 C; i7 y' ?) sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) F% {: d  h+ W% l0 }+ o* I+ s8 U
初戀仲要得個1個月..唉.

原帖由 彿印 於 2006-8-4 05:20 AM 發表公仔箱論壇- w6 ~( {4 S8 {1 [9 H' }
3個月大
# x8 A$ v8 h) G. j% ?* }, J( [
咁勁嫁.佛兄..=D>
! w; h/ g+ H. P6 ^tvb now,tvbnow,bttvb
* ]  y: @  i$ t5 _% ^7 ]7 i三個月大又點初戀啦?2 E7 Z  C/ ]9 D! V% l
5.39.217.77:8898! f' T% o8 P; I' H" H
講比大家g下啦:lol

唔記得lu......
未戀 XD
原帖由 彿印 於 2006-8-4 05:20 AM 發表
( E, M7 J. u+ @/ A& D" R2 BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3個月大
1 S$ a, p& o  K. X
3個月大行到唔識行,咁都溝到女 ;P
20歲..tvb now,tvbnow,bttvb2 A; N! i; v3 \
我既初戀情人就係我現在老公公仔箱論壇$ B+ ~, K2 Z$ P  J! G$ D) R
好幸福喔...大家都好愛對方....^^
原帖由 annie_chan1023 於 2006-8-4 11:05 PM 發表5.39.217.77:88983 E& B' J9 L4 D% m& Y
20歲..
1 G! x6 p( I; N  r" lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我既初戀情人就係我現在老公TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' A3 K; b. X4 W0 f4 e8 S
好幸福喔...大家都好愛對方....^^
5 c0 u! O( o5 K% [; h; b9 m8 I5 Y真係好幸福wo

原帖由 彿印 於 2006-8-3 07:20 PM 發表5.39.217.77:88980 ]; J0 F8 c0 T# J% b/ N8 F
3個月大
; ~( C1 Q& u! V; d- G
& C- U+ i! {: Q4 p$ P5.39.217.77:8898想當年都唔知幾多bb女搶住要送香吻俾我
原帖由 HIDE 於 2006-8-4 03:36 PM 發表tvb now,tvbnow,bttvb* r, m! n8 Y1 `1 {2 a2 V
未戀 XD
5.39.217.77:8898) s5 g5 a0 ?4 y& R4 K/ E9 t
X2:'(
原帖由 超人 於 2006-8-4 10:48 AM 發表TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 m8 A# l( q: ]" s! I
公仔箱論壇( _; y3 g0 P6 G$ k3 {+ f/ |
我13歲啊..
; F3 ^2 _( Q( I$ k2 htvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! V, K, I$ m8 [: _4 B0 n0 P, M
我今年先得個14歲..
( h. B3 r* i2 j2 X. G1 T& wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* _/ V( C6 n8 J0 i+ T
初戀仲要得個1個月..唉.
$ W/ W" r" a7 J+ {7 n% H3 w- g公仔箱論壇經已多過我.....tvb now,tvbnow,bttvb5 W; I' z( e" B1 t$ i* \- h- ^
我得2 Weeks , 仲要係俾人玩呀~ >.<:'(
13 - Forrm 3 - my classmate is sat beside me