返回列表 回復 發帖
我既初戀係四年班既時侯,tvb now,tvbnow,bttvb2 w( L  L/ b( U
e+諗起都覺得自己果時好傻呀!
( w2 e) ]7 U7 g4 J" \但係都好sweet  :$
13....
3個月大
我十七..
原帖由 天使喵喵 於 2006-8-3 11:00 PM 發表5.39.217.77:8898# U; i! c4 ]( r4 a; ^  |" i
咁你幾時呀?
$ t; {1 x9 z3 p" N1 G0 z8 J% M公仔箱論壇我17
* O# n9 c! H1 D公仔箱論壇我13歲啊..8 y/ P8 d( I4 p' C( \  l

9 K9 P) g* z, ^我今年先得個14歲..公仔箱論壇9 z7 I/ T1 b) e. p" j: X6 k
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 d" u# b1 @% x! y5 E
初戀仲要得個1個月..唉.

原帖由 彿印 於 2006-8-4 05:20 AM 發表5.39.217.77:88982 x) q4 T9 F+ O& H4 D; t
3個月大
/ ]; B" f2 Z' O# |5 }- o- j& h, oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁勁嫁.佛兄..=D>
" E0 p7 q& k! `! L& Y7 H5.39.217.77:8898; `6 g5 I5 X4 u! L  d- N
三個月大又點初戀啦?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ v* r+ J! r1 S. K# L4 v; w

4 A1 S8 l) Q* t4 _! q' {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。講比大家g下啦:lol

唔記得lu......
未戀 XD
原帖由 彿印 於 2006-8-4 05:20 AM 發表+ W- {; k2 P9 a  J, z; W
3個月大
* \! r9 s$ c9 h% G
3個月大行到唔識行,咁都溝到女 ;P
20歲..5.39.217.77:88985 l8 U+ ~8 E9 A0 l
我既初戀情人就係我現在老公
' M$ }: ^) e- `( ]$ w$ l" I- d5.39.217.77:8898好幸福喔...大家都好愛對方....^^
原帖由 annie_chan1023 於 2006-8-4 11:05 PM 發表公仔箱論壇& ^0 R, K1 H' C% U2 v! I: }
20歲..
! F& b- {; `7 z( p& }tvb now,tvbnow,bttvb我既初戀情人就係我現在老公公仔箱論壇( ~& u5 r; i/ v* d' o( z  h
好幸福喔...大家都好愛對方....^^
公仔箱論壇: [/ t0 g  G9 j
真係好幸福wo

原帖由 彿印 於 2006-8-3 07:20 PM 發表TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; D0 N6 m3 Q: U8 _- ]9 \8 K
3個月大
1 S  u1 r; a, q- e. b
5.39.217.77:8898+ L8 ]3 ]6 b4 j; W  N, J
想當年都唔知幾多bb女搶住要送香吻俾我
原帖由 HIDE 於 2006-8-4 03:36 PM 發表5.39.217.77:8898$ s* h  Q! w: G) a
未戀 XD
' F! V) j7 V) e, Q+ t* RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。X2:'(
原帖由 超人 於 2006-8-4 10:48 AM 發表
! Q+ A: k# \# ?) E* utvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb$ b. l) G' N! V+ q
我13歲啊..  t. D+ \, N' X. h- B: @
tvb now,tvbnow,bttvb9 h3 j  g6 t* @/ l
我今年先得個14歲..
4 k# S# u; o  A2 J, x! c2 `8 OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
: w" r9 t: _# @* m' l/ R% T6 Q公仔箱論壇初戀仲要得個1個月..唉.
公仔箱論壇1 G* ~' u! f+ Q; [/ `* Y, |
經已多過我.....
  T9 B7 {/ x# }. v0 ^6 A我得2 Weeks , 仲要係俾人玩呀~ >.<:'(
13 - Forrm 3 - my classmate is sat beside me