返回列表 回復 發帖
; F+ W. S  a  z' \- x# r# h公仔箱論壇5.39.217.77:8898! W/ p# z$ D* \; O$ X, y; Z! F
原來kily姐靜雞雞唱歌嚟賀pinaroo升級,有好歌聽都唔通知我
# d) Y  \7 ~( Otvb now,tvbnow,bttvb見到你講P版,仲以為你講小便版,我呢度D人講小便係p或者pee
' `  m' O$ @2 g/ y$ ~tvb now,tvbnow,bttvbchowold2 發表於 2014-4-23 11:14 PM
tvb now,tvbnow,bttvb& [! z$ b0 h% F: {8 b0 D: d
p版主榮升,一定要送大禮
  l2 C6 }7 I: R, D! `& n. t. b, w
1 f0 r  T6 E9 L! m/ @; s8 c5.39.217.77:8898小便版,係咩版嚟架??haha
* B# K+ y0 R8 ?" c6 J4 }tvb now,tvbnow,bttvb
  L# ?6 o, T5 b+ l, K5.39.217.77:8898謝謝chowold版主收聽!!
原來kily姐靜靜地賀pinaroo升級,你的好歌帶給了我們無限喜悅,有新作記得通知我哋呀,最後你的作品我贊同,請繼續努力帶給我們更多更好作品,THX!公仔箱論壇: U0 @8 u& h. ]; D+ s7 v
timmaxsing 發表於 2014-4-23 11:26 PM
! f; @3 x+ T0 I% i0 x9 h5.39.217.77:8898版主大人,叫kily得喇!!XD
  O/ P9 n; s0 o: v2 F6 o! @! u公仔箱論壇
+ w' s9 ?# q+ z( y- u  K* `tvb now,tvbnow,bttvb好多謝timmaxsing版主咁支持!!
好好聽啊!公仔箱論壇$ }/ W- }, Q  R+ a, t4 G' M+ r& W
尤其約定!!!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# i3 o3 k+ G. p, A/ ~% f: H
love it~~

評分次數

• pinaroo

嬌的的的聲音。。。
% X" s- Z6 S4 X% H" @9 a很好聽
; n2 T# |$ a0 b' D" ]4 g1 ptvb now,tvbnow,bttvbSupport !

評分次數

• pinaroo

雖然我未見過妳真人,) ^1 ?% I, C( K8 v9 l1 B9 Y: p
但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!

評分次數

• pinaroo

' C& J! s; y- s* \5.39.217.77:88985 d7 o9 S4 H; _' w4 b+ o
好好聽啊!5.39.217.77:8898+ p& S" W3 U; I7 K! j9 E8 I
尤其約定!!!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 c8 S7 ~) D* x: h7 D
love it~~" q0 }' [0 M7 i+ Y7 \
la..lala^0^ 發表於 2014-4-24 02:07 AM
tvb now,tvbnow,bttvb' f) U( X" L" C0 d& f9 d

1 i( h- ^6 E( q7 [; s5 G5.39.217.77:8898好開心蝦蝦鐘意首歌,王菲啲歌我都好鐘意!!!多謝蝦蝦收聽!!
嬌的的的聲音。。。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; s, G5 g1 a" x1 Z1 T5 @0 {5 S
很好聽5.39.217.77:88984 c! `/ U7 Q: Q5 [0 g5 o) X4 I
Support !! P. x* l; s  `6 [5 E$ L$ G
元大長 發表於 2014-4-24 08:56 AM
! U( C8 o! L( i9 rtvb now,tvbnow,bttvb我也很喜歡元大長歌聲,多謝支持!!!
雖然我未見過妳真人,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# `1 n9 I/ T- A: T: G( a
但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!4 a4 Q4 Q0 g  R' u5 y2 N( |
pongpong0715 發表於 2014-4-24 10:20 PM
6 m9 x$ n: s8 V% ^- v; x" {0 R
哈哈,原來pongpong咁風趣,多謝收聽!!!
賀P版主一定預埋我啦. # X6 Y/ I- J5 n" v$ T0 N7 S
乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先.
% C  A3 G9 `, u: `( WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- z6 Z- [, U, m

評分次數

• pinaroo

賀P版主一定預埋我啦.
) v/ L9 a/ u1 N% n" a5.39.217.77:8898乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先.
4 w# L8 ~3 w8 j9 \1 \7 x* U) h# Ytvb now,tvbnow,bttvb$ L( L: s8 [2 {: G
uD3AKIufams
! a* n/ v! X7 T% \公仔箱論壇pull3 發表於 2014-4-25 02:18 PM
3 X; c# {- h4 q% \公仔箱論壇哈哈!!pull3版主似乎對這首歌有情意結tvb now,tvbnow,bttvb- u1 k& W* }' \. W% ^
我諗pull3版主唱會更有感情!!
7 S8 W7 x5 t! R! i公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 ~& k$ [, G0 _# P/ h2 G+ f! r' }
謝謝收聽!!