返回列表 回復 發帖

你地覺得galaxy s4買唔買得過?

睇個款就同之前s3差唔多, 但多左d新功能, 我本身自己都用緊3星機, 諗緊買唔買s4好..定係有其他選擇呢?
只是價錢太貴了..不然他的功能很創新
太貴+1
4 I+ H/ R7 k+ H0 V2 P4 L+ L. n5.39.217.77:8898成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3G
太貴+1
- J2 ]  A$ J# ]" C( l' X# I公仔箱論壇成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3G
# u* Q5 R  v! |1 T. S$ ^tvb now,tvbnow,bttvb沒有人像你 發表於 2013-4-25 01:57 PM
+ Z# E) u! l2 U; F) Q- P8 e4 WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。下, 咁搵笨
$ K9 u- C: Y' V8 r4 r) UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過佢3g同4g係咪同時出先?
. x  O9 B% e- y" f2 O2 x3 p2 C" f
下, 咁搵笨TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* h7 h  p/ Y! |! ~9 B
不過佢3g同4g係咪同時出先?tvb now,tvbnow,bttvb4 R; \5 l9 a: V* @7 a5 ?
maydayy 發表於 2013-4-25 02:19 PM
tvb now,tvbnow,bttvb' H" y( ^, e1 B2 u8 N+ r/ c4 N
唔係呀, 4G版聽講會再遲D
$ a$ M1 C0 p: V. R8 U7 Ltvb now,tvbnow,bttvb不過***成日咁樣分兩個版本出, 我覺得明呃錢咁
It is not much difference of S3 and it does  not have 4G for the first launch...waste of money
太貴+' o+ r9 p$ _4 V# B
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.
初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架..." \) ~) h3 R* @! z" x% I0 k% k
依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快d
太貴+
& v2 {+ Q7 v$ q9 M, K: t$ M成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.
& U5 y4 }  b3 D- r9 E# `8 u+ fskychu3302 發表於 2013-4-26 09:31 AM
% l7 w% n9 R6 V" \9 ?下..乜咁樣架5.39.217.77:8898) \- n- V2 Y. Z. r
S4其中一個賣點係8核, 但竟然4G版係4核, 點買得落手
初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...
! B* Y9 o: |, D: Z3 v) W依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快d
' D; T" v0 ~( y7 {2 a) t公仔箱論壇一百蚊 發表於 2013-4-27 05:03 AM
tvb now,tvbnow,bttvb4 _2 e( |/ W/ j4 V+ A3 d% C/ x
呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢
# w) i" y; \7 O" H- l9 \  B呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢tvb now,tvbnow,bttvb$ s2 O# m, D& q+ h2 w
maydayy 發表於 2013-4-27 05:22 AM
( ~# F8 }& a- P. w
我自己就覺得htc sense好用d, 同埋個介面都靚d) A, P+ l' y) d' T# x7 J
今次one個zoe動態相薄好得意咁, 可以整有聲相片
8# 一百蚊 5.39.217.77:8898# v7 a# w* D% j, p' T% `% K/ n
agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
差不多要6千蚊,太貴了;。
8# 一百蚊 ' C/ B/ X: U& r  f: {7 p
agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 k8 X2 I+ P- m. n7 [& i7 d& {
bombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
7 Q! d# i& o5 S  ^7 `- yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀, amoled mon始終冇咁好, 同埋會有烙印呢d問題公仔箱論壇, P0 b: d5 a1 h2 g, b5 w
btw one有雙喇叭, 聽講話立體感好正
8# 一百蚊 - Y# ?8 e7 @5 Q
agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重公仔箱論壇* ~" d$ _) K; J: L
bombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
) Z/ d# y2 x* b" A! J7 v係既..我依家用緊s3, 偏色都幾明顯. ~4 _) X! m0 b5 D
不過3星機不嬲mon都唔係靚....只係見佢今次d新功能幾得意咁