返回列表 回復 發帖
原帖由 howgeemun 於 2008-5-2 11:58 PM 發表
- p( Q1 C( R6 u+ T+ D$ A8 aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 m& A2 l; ~4 L8 `4 \1 E( H4 [8 A

- l' I5 p/ J+ _& v) y; i:onion14: 我個人覺得你剪好似--> 296326 應該會好好睇...
% `: x4 P# n  k: g4 R, O5.39.217.77:8898因為你夠白 ...而且個五官好靚... 所以長 or 短都好好睇....
% T8 t5 F$ n$ z( w# J8 b" ^# `公仔箱論壇o...
, c+ }( I3 I7 f4 R/ n1 @- k我唔多捨得
原帖由 kokjong 於 2008-5-2 11:59 PM 發表 5.39.217.77:8898% c5 M0 q+ o8 G8 D& k: X
全世界話你tb..你唔駛理佢,因為你..係完美靓女... 1 t* |; a2 S- d5 s5 y# l
我的女神....
; j0 b& ]6 }' y& q8 b
兄弟你D誇張法太誇張了 XD
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-5-3 12:02 AM 發表 4 H8 y- @8 J% T. g1 t9 s; k' N  F  f
:onion03: 甘就要来个大变化...换埋眼镜...换隐形眼镜....甘就会靓爆全场...:onion18:
tvb now,tvbnow,bttvb6 ^. z/ I: \5 ~+ `9 p9 C1 M
5.39.217.77:8898$ a' R0 _% Z% J) P
其實我有戴過CONTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! N/ F5 W5 l6 C: M" S# V1 {' f. o
不過我覺得唔多舒服..
8 G( U1 f9 ?) f( ~; ^) u後未又換番眼鏡...
原帖由 kingworld 於 2008-5-3 12:02 AM 發表
/ N& {$ T& }+ a9 l  `' W+ c 你都系e+靓d
公仔箱論壇% t4 k5 ?' ]; W: m- p! Q
多謝  =]
7 W3 U: a2 v: Z, Z* u% x  S不過好似真係冇咩分別呀可 =_=
- x; ]$ H0 M- o2 ]' P. A8 CPS:我訓啦...聽日要做奧運啦啦隊..咁都比人揀中=.=......
妳是澳門人?

原帖由 Ca. 於 2008-5-3 12:11 AM 發表 公仔箱論壇- l+ ~4 w$ z! V

: Y' n4 b# D# r& t1 m$ fo...
9 H% B. B' t5 b( l) y5.39.217.77:8898我唔多捨得
tvb now,tvbnow,bttvb* O5 b; @! U9 |# \
+ |( W! C8 b6 z2 W  o9 N, T
我都唔舍得剪吖....
7 \( u" ?$ C$ D1 T+ K( ?* G0 ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。都唔知道要唔要去剪好....
原帖由 howgeemun 於 2008-5-3 12:30 AM 發表
, f! g( e* b* J* j公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ @/ K2 ?# t/ N+ d$ h

5 L- F/ I) X6 j) S1 k" i" p 我都唔舍得剪吖....
! e. f* n& z& }0 _) STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。都唔知道要唔要去剪好....
7 ^7 a* R1 v9 G0 ?1 L( n
:024: 我晤俾你剪,你都系长发靓d
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
=3=都一樣咁靚
* c) o1 u* r1 `& v) W5.39.217.77:8898短左仲好睇喎
+ ]# A& t, z* u9 {: R哈哈支持靚女啦
ok la!!
cut 左好睇D
长发有长发的美公仔箱論壇* t6 x* r9 ]( g0 m7 c  B
短发也有短发的美
, [  Z  B$ Q# E2 E% N  stvb now,tvbnow,bttvb最重要的是剪一个适合你的发型就perfect啦
原帖由 jwxie518 於 2008-5-3 04:19 AM 發表 公仔箱論壇, k0 l, b' I  H7 c0 O. E
=3=都一樣咁靚
& {: h% p' x) P) n( _* j% A公仔箱論壇短左仲好睇喎
( [. W; {" k) o$ h3 M9 s: N哈哈支持靚女啦
, d! K& P; N& V7 }, ~' |( n# ltvb now,tvbnow,bttvb3 I& S3 {! c# e5 f
多謝 =]公仔箱論壇' N: }5 R  Y0 Y- F
我一陣要去迎奧運...-.-
. W- C1 E# c: R. ctvb now,tvbnow,bttvb好驚影到我個殘樣..好似咁-->
: }  T4 V" Y! L' N) I1 Gtvb now,tvbnow,bttvb但係好開心有呢個榮幸
ma ma day-3-
born to die
原帖由 woodstock1221 於 2008-5-3 12:17 AM 發表
: k$ K% I& O" i6 a& }& i% k: L妳是澳門人?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 ~" w5 y* r2 @/ M
係呀~
妳不是要去做啦啦隊嗎