返回列表 回復 發帖
我既初戀係四年班既時侯,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" N# {7 t% o5 o6 k) j. G% U5 q0 e# P5 ]& q
e+諗起都覺得自己果時好傻呀!
( V& M) w2 k, @7 k1 Stvb now,tvbnow,bttvb但係都好sweet  :$
13....
3個月大
我十七..
原帖由 天使喵喵 於 2006-8-3 11:00 PM 發表' u: [9 F! i' ?2 z
咁你幾時呀?; K( ~0 A$ v0 ]# X1 n% E$ p
我17
. P5 k( i3 C) L4 R+ P' [* Z; u7 G我13歲啊..
- F9 r4 S- L' v* c- z/ iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
3 ~. Q; y9 t) C4 T7 P& C: f5.39.217.77:8898我今年先得個14歲..' A# k: D$ W( q. t

3 q  E  _) y6 A9 A( x0 e% o初戀仲要得個1個月..唉.

原帖由 彿印 於 2006-8-4 05:20 AM 發表公仔箱論壇7 C, a- G0 u( M( }( J3 s
3個月大
5.39.217.77:8898' v9 w. e) |7 {- _9 G
咁勁嫁.佛兄..=D>公仔箱論壇5 P- J! w4 V8 ]; N2 `& f, Y

# U5 w, h: {5 d/ [tvb now,tvbnow,bttvb三個月大又點初戀啦?
# y( ~! Q6 Y6 O, {+ q5.39.217.77:88985.39.217.77:88989 ?# S. p% B: p3 y8 E1 E" v2 ]
講比大家g下啦:lol

唔記得lu......
未戀 XD
原帖由 彿印 於 2006-8-4 05:20 AM 發表5.39.217.77:88988 Z4 z; z; N& E/ O3 s1 J; M
3個月大
tvb now,tvbnow,bttvb: L7 H, g  A. q1 b0 R3 {
3個月大行到唔識行,咁都溝到女 ;P
20歲..5.39.217.77:8898+ f# U  g0 S+ e  u% ~; v
我既初戀情人就係我現在老公1 ?7 p" d% N9 O' j  x
好幸福喔...大家都好愛對方....^^
原帖由 annie_chan1023 於 2006-8-4 11:05 PM 發表
5 r2 s! W% m1 }4 B( B; W* l# b$ e5.39.217.77:889820歲..
. `* a2 _0 y) G" W3 C我既初戀情人就係我現在老公$ l- @; S6 Z  Q! Q2 H* H8 R6 W
好幸福喔...大家都好愛對方....^^
公仔箱論壇: ?( |7 E7 v! N: E- @
真係好幸福wo

原帖由 彿印 於 2006-8-3 07:20 PM 發表TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* S: O) V0 }3 I" `" t7 @
3個月大
2 j: Z# p! D& [

7 B, A! \# l  M+ m, ?; |; Q  \想當年都唔知幾多bb女搶住要送香吻俾我
原帖由 HIDE 於 2006-8-4 03:36 PM 發表
2 c& t& O( G& j  j0 s/ \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。未戀 XD
" w- H; f. }8 X( p2 Q$ k" S9 CX2:'(
原帖由 超人 於 2006-8-4 10:48 AM 發表5.39.217.77:8898$ S5 a# n& i1 w
公仔箱論壇3 j4 m2 V. v9 U0 C/ Y
我13歲啊..
4 ~  q+ P3 A4 K. a4 A! ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% C* ^; F- p3 G+ |( K# ?
我今年先得個14歲..
5 t, o+ d% }, L6 ?+ ?& l
- K8 |& P! x9 l' d4 c初戀仲要得個1個月..唉.
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 Y5 P5 ^' K$ A
經已多過我.....
# U) F: |2 D7 W7 O3 b我得2 Weeks , 仲要係俾人玩呀~ >.<:'(
13 - Forrm 3 - my classmate is sat beside me