返回列表 回復 發帖
原帖由 woodstock1221 於 2008-5-2 10:43 PM 發表
+ s' R: c) E; l4 v% \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。如果妳真的剪阿YUI的髮型.tvb now,tvbnow,bttvb% L; P' x2 X0 [4 C6 B( i
應該都幾好睇唔錯喔.
" P  \" J! ]3 X. y  qtvb now,tvbnow,bttvb下一次試試看.
+ z* ~2 Z- P1 H- ]* z4 `" I4 _3 t8 O公仔箱論壇
$ Q3 }% F$ W, a6 z( n  D5.39.217.77:8898就係想剪YUI=.=...
3 _' n9 f5 j0 i) t- T5 @" l5.39.217.77:8898想似NAMIDAIRO個LOOK:onion10:
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 Ca. 於 2008-5-2 22:47 發表
* ?5 k  `% C' h% \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5.39.217.77:88983 \9 B6 E( n# p
" C0 \/ g# n0 P6 b4 ~6 t
就係想剪YUI=.=...
8 J5 Z% x% p" |公仔箱論壇想似NAMIDAIRO個LOOK:onion10:
# a! h% p( c+ i4 U+ [8 dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5.39.217.77:8898% s5 X6 u) y+ S$ Q, o+ U8 z* c
但呢個髮型同唔剪無大分別喔.
. o1 `+ x2 }0 P% b; y9 V2 V- Y) rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。可能剪短會好好看.

原帖由 woodstock1221 於 2008-5-2 11:08 PM 發表 公仔箱論壇8 A( r- a* [" L8 K
tvb now,tvbnow,bttvb$ L2 E7 b/ S6 i- P# |

3 @- F/ f, X. RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但呢個髮型同唔剪無大分別喔.
+ z3 q( v+ @+ i( S' o1 ]可能剪短會好好看.
7 u& Q/ |. L- G8 D! J" y7 M. y( qtvb now,tvbnow,bttvb我剪短驚會似TB-.-...公仔箱論壇6 V1 l* S7 W. ?- v, {4 l& [
短了好多喇~~ =]
: H- `% N) L+ ]- V+ i/ N/ D( N其實講來講去都係唔捨得=.=.... :019: :onion03:
原帖由 Ca. 於 2008-5-2 23:25 發表
0 V" K. S) p' @% q0 i6 x3 n: t/ N& I
! g9 ?8 v% G$ Ntvb now,tvbnow,bttvb我剪短驚會似TB-.-...
9 P  U9 |* h" n8 z1 t公仔箱論壇短了好多喇~~ =]
' t  S6 Q3 R1 p/ L$ @: u其實講來講去都係唔捨得=.=.... :019: :onion03:
) d* D1 o5 m7 S& q# h5.39.217.77:88986 p' f% @1 L$ y: P
不用驚會似TB.
; U, V! D: L8 |5 Stvb now,tvbnow,bttvb好多女仔都剪短髮.可能今年流行.

Ca妹...大胆尝试...甘先会赢到众人的目光...
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-5-2 11:35 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb1 E7 P# b2 d. z
Ca妹...大胆尝试...甘先会赢到众人的目光...
tvb now,tvbnow,bttvb; w- ?. V, T$ p

. o0 A) c4 l0 Z剃光好冇?
原帖由 Ca. 於 2008-5-2 11:38 PM 發表
7 s8 z% a& [8 ]: w+ n7 X5.39.217.77:8898
: V7 }% S9 }; W$ J+ V5 s& {( t
, i6 p) F! X3 t4 z1 k5 ], R5.39.217.77:8898剃光好冇?
公仔箱論壇  |' C% E' ?7 t: r3 ~4 W: W
不好啦....其实短发也很不错啊...
# T; j. L2 @- _5 N4 `/ qy不试下...
  我仲以為系剪呢個 --- >>  
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-5-2 11:44 PM 發表 : l! E8 Y2 v& W

) }; \, F/ m9 y1 f4 `& i2 c$ l不好啦....其实短发也很不错啊... 5.39.217.77:8898: p! v- e  u* K! P' H8 ]8 ~
y不试下...
. ]# x8 _4 X$ B; I- T1 I6 v
因為驚HAIRDRESSER技術不好...5 e3 i  p1 k+ l+ c. ~
變了TB頭....:019:
原帖由 howgeemun 於 2008-5-2 11:48 PM 發表 8 X$ f: T) x+ E
  我仲以為系剪呢個 --- >>  296323
  V4 z* [! A$ ^+ [. ?- s' }5.39.217.77:8898想嫁...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' b* r3 r5 _, q; Z7 g5 v
你話剪唔剪好...5.39.217.77:88983 f2 Y2 Y: }' C' J! E
仲諗緊=.=...5 I  q7 `- M2 ?7 t. M8 M5 r
其實唔多想剪現在又  XD
+ I/ D; I& v5 x' r9 E+ b) D! P心大心細
原帖由 Ca. 於 2008-5-2 11:48 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) Z5 o. Q8 `5 S0 m- y
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ ?+ `# a! ?- T; N3 d
因為驚HAIRDRESSER技術不好...
: y( K7 x7 C4 x變了TB頭....:019:
公仔箱論壇) g+ Y7 a4 ?6 \8 ^' \" `. K+ V
你都两年无剪....为何不去一好点ke剪....贵点都不要紧....你都save左年的钱啦
原帖由 Ca. 於 2008-5-2 11:52 PM 發表 # q( Y7 b7 z: o3 w. t7 D6 c

- {  R" b4 Q) A- ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。想嫁...
$ C! H+ }0 U6 E你話剪唔剪好...
: n+ Z. `- S! M( u. ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。仲諗緊=.=...
' `" w$ x  K# hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。其實唔多想剪現在又  XD
' x9 i  J# N" |  Z( K: V5.39.217.77:8898心大心細
$ g6 q1 G' J" b! Rtvb now,tvbnow,bttvb
6 V1 I' X$ E# c5 i+ W2 q. N, c' F:onion14: 我個人覺得你剪好似-->  應該會好好睇...
% ]- i. a/ |( \  f$ m1 }; A6 b& M+ v因為你夠白 ...而且個五官好靚... 所以長 or 短都好好睇....

回復 #13 Ca. 的帖子

全世界話你tb..你唔駛理佢,因為你..係完美靓女... 5.39.217.77:88987 X0 X5 F, d+ U+ y( y3 j# B
我的女神....
:onion03: 甘就要来个大变化...换埋眼镜...换隐形眼镜....甘就会靓爆全场...:onion18:
你都系e+靓d
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止