標題: [疑難求助] 我好想同番佢一齊 ,,幫幫手 [打印本頁]

作者: davis1996321    時間: 2010-4-18 10:27 PM     標題: 我好想同番佢一齊 ,,幫幫手

咁...
* l+ ?6 F' C& L) O; k. ]3 L1 n: a公仔箱論壇小弟今年145.39.217.77:8898: o$ r4 H! M5 \5 Z6 ?* I1 t
中意左個女仔...兩年
' S( u3 i6 C7 s5.39.217.77:8898我同佢...一直都系好close 好close 既best friendTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ n/ K6 ]% H6 W; e
咁...系3.9號公仔箱論壇( w1 B" V  \; K7 a) c# B% }
我同d fd 出街la(有果個女仔系道)公仔箱論壇( I5 y% J7 ^" c2 r/ T+ J3 S% X* t
佢就無lala拖住我5.39.217.77:8898, d* M3 z4 q2 v# E0 [/ V
就問我可吾可以...做佢男友
% E- B: l$ X* u& T公仔箱論壇我緊系話得laTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 o5 l( I2 O  S. f6 o7 l
咁...系前幾日/ E. \- n: M7 [8 D. _. i
我就同佢單獨出街5.39.217.77:88981 X% H6 w; @$ E
咁...佢仲主動拖&攬住我la5.39.217.77:88988 q5 ?- d* L* [( H
咁我就送佢返home
) D4 o2 T5 ]& @. r2 a/ L0 HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。果時都冇野TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* b4 m: d- E' {. o
咁...當我返到home(大約...佢返到home 15mins後la)
  [+ N9 m% W# q9 `0 L# Q& i6 Ptvb now,tvbnow,bttvb佢就系msn 同我講 $ [: k) P# O" M7 h
話佢吾想拍拖tvb now,tvbnow,bttvb; }5 [# o5 D2 @" p
佢吾習慣拍拖
$ z  D6 I: G# h( G. O公仔箱論壇但系系我同佢一齊之前7 b4 t) _& f4 m5 w4 i4 o& [$ J
佢同另外一個一齊TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* H: R* H4 z# j1 n/ u- y, p. Y; y
咁...我tum左好耐都吾得
7 H( ]6 l% a  U( m我真好想同佢一齊5.39.217.77:8898' p1 k" T7 T; j
拍左六次拖...得今次有e個感覺
' p* U; b5 M0 C3 j0 a公仔箱論壇
! \: i/ D/ T! T& ~, C8 A8 f' _+ f$ ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。各位,,,有咩方法可以幫到我呀5.39.217.77:88988 j6 S8 F% @& j9 \) m3 i: m
感激不盡tvb now,tvbnow,bttvb4 U6 Y1 k4 a' R* |0 Z9 \3 k6 p
公仔箱論壇! H- v& U, S0 L) H* m: s
ps.佢琴日無lala叫番我做"BB"tvb now,tvbnow,bttvb7 J4 M2 x; \7 D) M
但系我問佢系吾系一齊返TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ u" u9 U  r* Y' b% v/ R
佢又話佢吾想拍拖tvb now,tvbnow,bttvb6 I$ }0 r( n9 f' z, J
姐系咩意思呀?!各位公仔箱論壇# `% O( Y6 `3 l3 V4 h0 Y& g

1 I) X! \7 i" i6 ~0 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。more detail + D  m0 |2 F+ E: G1 v, q) X
msn:
# n9 t6 m/ g; i2 d0 z4 qlove_hins_ming@hotmail.com5 l2 t3 i6 c5 O; E+ U' N! L: a0 S8 s
my q00za
3 ~* z! F# r( D) XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。http://blog.qoo za.hk/chan_dvs

作者: davis1996321    時間: 2010-4-19 09:30 PM

推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推
作者: howieho    時間: 2010-4-22 11:31 PM

她玩野!
作者: jesse162    時間: 2010-4-23 11:25 AM

摆明扮野啦..扮矜持.
作者: marknov3    時間: 2010-11-27 07:57 PM

佢擺明玩你la,唔好去呀

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.77:8898/) Powered by Discuz! 7.0.0