標題: [疑難求助] 我唔知係唔係中意左個女仔 [打印本頁]

作者: tttommm    時間: 2010-1-2 09:21 PM     標題: 我唔知係唔係中意左個女仔

我係第1次有d錦既感覺3 x# l7 c, |7 l; M  T* y( u
我係之前識左個女仔,同佢好好傾,好玩得埋
. L7 `3 v6 u6 [/ G9 B" L, _tvb now,tvbnow,bttvb而且喜好好似,個女仔重好溫柔7 s* m4 B0 K# J, ^3 r
上次送完佢返屋企之後) N, Y7 u5 {0 \" O/ k! ?+ P7 F
我日日諗住佢,見唔到佢/同唔到佢傾1 \2 h. |. W# P
個心就唔知點錦,重要坐立不安tvb now,tvbnow,bttvb8 j6 n- a1 ]3 A4 ^) n+ ~+ W
如果我鍾意左佢我可以點做呀
作者: playlord    時間: 2010-1-2 10:22 PM

1# tttommm 5.39.217.77:8898' T/ P0 H3 J' M4 K7 Q: Q
5 好意思公仔箱論壇. Y: `, T9 K4 Z1 o' v
how old are you?tvb now,tvbnow,bttvb) e# d) C: [; d8 \& m! Y
若果低於16;並且正在讀書的話,不如專心讀書好過;
9 d6 z8 L, W0 I9 H5 e9 XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。相反,已經成年;並且肯定是中意人;你找到不追求她的理由嗎
作者: tttommm    時間: 2010-1-3 09:29 AM

已成年- r/ ]" m: j& l& l  }9 U8 k4 l' P
不過我係唔識追女仔呢
作者: elfashley    時間: 2010-1-3 10:55 AM

问问她喜歡什麽,送她些小礼物,送情书,直接表白!
作者: playlord    時間: 2010-1-3 03:38 PM

已成年
( `% u9 x% P" w  [! S! r; e5.39.217.77:8898不過我係唔識追女仔呢" U2 T+ ?) M) @1 n. t/ S& |
tttommm 發表於 2010-1-3 09:29 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 ?- j5 d. N3 E
想追已經認識的女子其實很容易;
, ~; D: x' {/ B$ o只要找話題引她笑;公仔箱論壇& Q3 A) M! y4 m& D
平時對著她時又口花花的;(木獨的男人是大忌)
, ]3 E2 Y9 B$ @' J5 e3 G" OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。所以要給予她風趣,好玩;啱 key的感覺5.39.217.77:8898* h, g8 D& A6 z, M1 O
到覺得條件成熟時;像說笑的叫她做女朋友;- t0 I1 Y- s' P5 b6 w) e1 ~
萬一她沒有意思時,大家都好下台
作者: tttommm    時間: 2010-1-4 08:19 PM

THX for your help

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.77:8898/) Powered by Discuz! 7.0.0