標題: [不斷更新] [韓劇] (HOY TV)《卧底 Undercover》[全28集]【粵語】[720P][HDTV-MP4][2023-12-19] [打印本頁]

作者: lthung    時間: 2022-2-25 05:43 PM     標題: [韓劇] (HOY TV)《卧底 Undercover》[全28集]【粵語】[720P][HDTV-MP4][2023-12-19]

[韓劇] (HOY TV)《卧底 Undercover》[全28集]【粵語】[720P][HDTV-MP4][2023-12-19]

◎中文名稱:卧底
◎英文名稱:Undercover
◎年  代:2021
◎地  區:韓國
◎語  言:粵語
◎字  幕:中字
◎影片版本:HDTV-MP4
◎影片大小:550/集
◎集  數:16
◎主  演:池珍熙、金賢珠、鄭滿植、韓高恩、金秀珍

◎監  製:
◎導  演:宋賢旭
◎製作統籌:
◎編  審:
◎編  劇:白哲賢、宋子勳、鄭惠恩

◎製作公司:STORY TV

◎製作許可證號:

簡介:
故事改編自英國BBC的同名電視劇。本劇講述27年間隐瞞自己特務身份的丈夫韓政賢(池珍熙飾)和開始懷疑他的律師妻子崔然秀(金賢珠飾)之間的故事。

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

.
作者: tcbd    時間: 2022-2-26 01:37 AM

唔該哂多謝分享咁多精彩嘅嘢睇衷心感謝感谢楼主,無私奉獻,再次谢谢!正! 辛苦晒! 每日都有咁多精彩節目嘅嘢睇,衷心感謝, 唔該曬,加油!
多謝您的無私分享,感激不盡! 得人恩果千年記
無言感激及無私的分享.有咁多精享!
多謝晒您 ,辛苦晒!多謝分享! 加油!
感謝以無私精神供大家分享! 加油!      
請繼續努力, 謝謝每日都彩嘅嘢睇,衷心感謝!
作者: mycompute    時間: 2022-2-26 10:50 PM

Thanks...
作者: lthung    時間: 2022-2-27 06:48 PM

《卧底 Undercover》[第1-2集]
作者: lthung    時間: 2022-2-28 09:05 PM

《卧底 Undercover》[第1-3集]
作者: s737pf    時間: 2022-3-1 04:51 PM

thank you very much
作者: zongkong    時間: 2022-3-2 05:27 AM

Thank you!
作者: lthung    時間: 2022-3-2 10:10 PM

《卧底 Undercover》[第1-4集]
作者: tcbd    時間: 2022-3-3 01:54 AM

唔該哂多謝分享咁多精彩嘅嘢睇衷心感謝感谢楼主,無私奉獻,再次谢谢!正! 辛苦晒! 每日都有咁多精彩節目嘅嘢睇,衷心感謝, 唔該曬,加油!
作者: panda_lau    時間: 2022-3-3 06:01 PM

Thank you for sharing
作者: tcbd    時間: 2022-3-4 02:21 AM

作者: lthung    時間: 2022-3-7 12:35 AM

《卧底 Undercover》[第1-5集]
作者: dl_ca2022    時間: 2022-3-7 09:48 AM

Thank you for sharing
作者: lthung    時間: 2022-3-9 10:09 PM

《卧底 Undercover》[第1-6集]
作者: tcbd    時間: 2022-3-10 12:18 AM

作者: lthung    時間: 2022-3-10 10:14 PM

《卧底 Undercover》[第1-7集]
作者: tcbd    時間: 2022-3-11 12:06 AM

作者: lthung    時間: 2022-3-14 12:57 AM

《卧底 Undercover》[第1-8集]
作者: lthung    時間: 2022-3-15 08:38 PM

《卧底 Undercover》[第1-9集]
作者: tcbd    時間: 2022-3-16 11:27 PM

作者: lthung    時間: 2022-3-18 05:21 AM

《卧底 Undercover》[第1-10集]
作者: dinhie    時間: 2022-3-19 12:13 AM

thank you for sharing
作者: tcbd    時間: 2022-3-19 12:18 AM

作者: lthung    時間: 2022-3-20 06:02 PM

《卧底 Undercover》[第1-11集]
作者: lthung    時間: 2022-3-21 07:02 PM

《卧底 Undercover》[第1-12集]
作者: cake1238    時間: 2022-3-24 08:33 PM

Thanks for sharing
作者: lthung    時間: 2022-3-24 08:36 PM

《卧底 Undercover》[第1-13集]
作者: tcbd    時間: 2022-3-25 02:25 AM

作者: cake1238    時間: 2022-3-25 04:29 AM

作者: tcbd    時間: 2022-3-25 10:58 PM

作者: lthung    時間: 2022-3-27 09:21 PM

《卧底 Undercover》[第1-14集]
作者: lthung    時間: 2022-3-29 08:05 PM

《卧底 Undercover》[第1-15集]
作者: tcbd    時間: 2022-3-29 10:44 PM

作者: lthung    時間: 2022-3-31 09:54 PM

《卧底 Undercover》[全16集]
作者: bjkwok    時間: 2022-5-17 11:43 AM

thank you very much!
作者: a60229602    時間: 2022-5-19 02:30 PM

thank you so much
作者: tvb1122    時間: 2022-7-16 06:17 PM

thanks for sharing.
作者: tvb1122    時間: 2022-7-16 07:30 PM

great for share
作者: chanwaiyueng    時間: 2022-7-19 08:24 AM

thanks alot
作者: jj571jj    時間: 2022-11-17 06:52 AM

thanks
作者: masonchiu    時間: 2022-12-16 12:20 PM

1# lthung
Thanks...

作者: winlier    時間: 2023-4-8 12:39 PM

Thank you so much!
作者: 433339    時間: 2023-4-13 08:19 PM

1# lthung mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
作者: dec709394    時間: 2023-8-13 11:02 AM

Thank you so much for sharing!
作者: samwongprod    時間: 2023-8-16 03:49 AM

thank you
作者: llchan    時間: 2023-8-16 02:55 PM

1# lthung Thanks for share!
作者: lthung    時間: 2023-8-23 08:29 PM

[韓劇] (HOY TV)《卧底 Undercover》[第1-4集]【粵語】[720P][HDTV-MP4][2023-8-23]
作者: 曼聯1878    時間: 2023-8-29 08:49 PM

作者: 曼聯1878    時間: 2023-8-29 08:49 PM

~~~Thanks for sharing~~~

作者: cokeathome    時間: 2023-9-5 01:32 PM

1# lthung
作者: Lutz    時間: 2023-10-16 04:39 PM

Thank you so much.
作者: lthung    時間: 2023-10-24 08:34 PM

[韓劇] (HOY TV)《卧底 Undercover》[第1-18集]【粵語】[720P][HDTV-MP4][2023-10-24]
作者: tcbd    時間: 2023-10-25 07:28 PM

作者: lthung    時間: 2023-11-4 08:11 PM

[韓劇] (HOY TV)《卧底 Undercover》[第1-20集]【粵語】[720P][HDTV-MP4][2023-11-4]
作者: tcbd    時間: 2023-11-4 10:59 PM

作者: perthtafe    時間: 2023-11-6 11:57 AM

thank you very much
作者: lthung    時間: 2023-12-4 09:06 PM

[韓劇] (HOY TV)《卧底 Undercover》[第1-26集]【粵語】[720P][HDTV-MP4][2023-12-4]
作者: tcbd    時間: 2023-12-6 01:40 AM

作者: super.golden    時間: 2023-12-10 02:43 AM

感谢楼主,無私奉獻
作者: coolman2995    時間: 2023-12-14 04:27 PM

Thanks you so much
作者: lthung    時間: 2023-12-19 07:43 PM

[韓劇] (HOY TV)《卧底 Undercover》[全28集]【粵語】[720P][HDTV-MP4][2023-12-19]
作者: lolojchan108    時間: 2023-12-20 12:46 AM

thanks
作者: tcbd    時間: 2023-12-20 01:00 AM

作者: grey777    時間: 2023-12-23 12:04 AM

tks for sharing ...
作者: man2006chan    時間: 2024-1-25 03:46 PM

1# lthung
作者: grey777    時間: 2024-2-5 09:20 AM

tks for sharing ...

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.77:8898/) Powered by Discuz! 7.0.0