標題: 入 黎 支 持 下 碧 咸 [打印本頁]

作者: f0c2c1w8    時間: 2007-1-3 02:18 AM     標題: 入 黎 支 持 下 碧 咸

首先開利個post,我本人唔係話覺得b23勁或者廢...
. D% S$ H% u! wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
+ Q; Y1 ^3 A, g1 j+ f! h5.39.217.77:8898只不過係覺得一樣野,點解要禁話碧咸呢
" R; \! a) b3 B) w
7 A- {7 \" v! F$ y# v) c3 tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。如果佢真係廢,就唔會做到前英格蘭國家隊隊長?5.39.217.77:8898! t$ n) B( j" a

2 H7 X/ x6 P" M2 e% G$ @5.39.217.77:8898當然佢做到隊長都有一d外在因素
( ^) `. Z) ~  wtvb now,tvbnow,bttvb5 a* u/ f- b: l4 d3 O' X4 h
但都唔可以絕對否定左佢ger努力
" W! B- }9 g: @/ _7 W公仔箱論壇
5 W4 o& b0 P. \* b  C" L) o公仔箱論壇d人話佢靚仔先可重要因素
* `# c' A) M& qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 ~+ {6 ~, I2 ~8 b. {2 y
禁我想問,禁係唔係者係陳冠希等靚仔只要學一學踢波就可以轉過佢皇馬先?
! T* i6 K6 c- W5 E  W0 Etvb now,tvbnow,bttvb* G$ T# e3 v2 Y# K( C
我覺得身為一個理智ger球迷係唔會講d禁ger野+ `, {% q( d0 C, B* z- N8 J

0 L3 E) W) n; l/ Z" X5.39.217.77:88980 ~* [8 Z$ O& J! h3 s
俾d時間佢喇,人地岩岩今年冇得入國家隊,禁大打擊% H2 t: R0 e9 ?, @3 V
5.39.217.77:88987 e% l6 f7 w( E
我唔相信如果佢真係你地所講禁廢; c# f* S9 ~5 G- u7 l- W* }
5.39.217.77:8898  B$ b0 W+ o1 b  Q
仲可以係球壇10幾年都仲係度6 f( p0 w6 s/ {* E3 X9 d
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* ~! H6 |" c4 S/ @% r5 y( c
大家唔可以只睇現在,諗返起早4,5年佢ger表現
% a/ i4 m  R5 Y; n' \公仔箱論壇公仔箱論壇& K9 m7 x: `! S% f/ D. w! I
話佢廢ger點可以因為禁否定左佢5.39.217.77:8898% A4 y% W7 z% T' N  X/ h
) ]: _$ M+ G/ S- r
仲人,順帶講埋,話舒夫真高廢ger人真係好白痴公仔箱論壇" {$ w' r9 \- s& I0 f

+ ~& r, F& Y9 z公仔箱論壇唔該睇睇人地係意甲入球數字再決定話唔話佢廢
7 t" ^. Z1 V2 g; t* N( @# i
. M4 B" p9 ]( t6 p- \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! G' M! J* E) }2 g
佢都好慘,大家諗起自己好努力做一件事之後俾人話你做得唔好,你會有咩感受?
7 o7 p" i5 h8 X/ }4 M( z5.39.217.77:8898
8 k+ U4 q2 @. Z$ ~- ~6 T( f冇佢將足球明星化,就冇宜家ger c.7,朗尼
- A, C7 W& A9 Y4 p4 w& K( R" J5.39.217.77:8898TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 x5 N" k1 \( i7 [
冇左佢,球壇真係會失色好多...公仔箱論壇4 d' ?8 \! r( D6 r
公仔箱論壇5 h, J4 @5 w) F
所以支持佢ger,,,入黎留一留個言
作者: SanjiBB    時間: 2007-1-3 06:39 PM

我支持左咸哥好耐
- ~2 |7 L( \+ D6 r* ptvb now,tvbnow,bttvb其實佢冇大家想像中咁廢
, B. \# L$ e& \1 QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。至少佢仲係罰球王其中之一(其餘有P祖,派路,中村?!)/ @  u) y4 W/ d0 h  ?
佢每次入波我都大為激動!!
作者: kk19    時間: 2007-1-4 10:02 PM

yes.........
作者: weikee712    時間: 2007-1-19 10:19 PM

yes
0 T; n% C( n& _9 Bhe's excellent
作者: ryantsui    時間: 2007-1-27 04:47 AM

我支持左咸哥好耐

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.77:8898/) Powered by Discuz! 7.0.0