標題: 愛情(有無人幫我一把)這愛情係人生大事.. [打印本頁]

作者: 幫我加油    時間: 2008-8-24 11:10 PM     標題: 愛情(有無人幫我一把)這愛情係人生大事..

請大家幫手(謝謝你)這是係我的人生大事..請大家幫手
+ X* z3 }$ s+ ]" D公仔箱論壇
! v8 e: h- N0 G, \5.39.217.77:8898有什麼方法可以幫佢解心鎖.(請大家想方法解救我的朋友).大家放一些時間同我一齊傾吧..(謝謝大家)出手幫手>"<TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 c1 \3 M! b" o4 x2 B, A

9 }5 Q4 J( m! L6 d如想幫我的話^_^都可以叫你的朋友幫手的..我會支持^_^
% j1 E4 w8 d' y; i  |5.39.217.77:8898
% \) E: N+ A2 s% _tvb now,tvbnow,bttvb我說=我講的
# i& v) J" y1 pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。xxxx說=女仔講的公仔箱論壇4 I1 a" Z7 U. m8 A' ~- u+ t: U; x  R
5.39.217.77:88988 `3 [3 @6 P8 M/ b3 O
xxxx說:
7 |9 b$ \9 T0 FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我的問題是從小壓的現在 不是說解就解的 已經是壓很久了<----(有問題)      但不要怕..我會天天同佢傾..大家有一齊幫佢解救出來....公仔箱論壇. F. y  ^- p( r2 v
5.39.217.77:8898/ V! k) k/ K: X/ {. Q: S5 A' s. j% ^
xxxx說:
$ \) `) ?( I* |: G+ v8 U) Z+ R5.39.217.77:8898最好不要只是了解了表面 會給我騙著的公仔箱論壇" x4 N% `0 \8 Q

2 a7 R. ^& j9 Y* H5.39.217.77:8898我說:(心想)
' K2 M1 X. Q% d$ {  e8 k我知道我識佢到以加佢都有心事,,但唔知點幫佢解救出來...(佢有心事我好心痛...)
9 }, W7 ?( c. q8 Z7 C: @8 i8 i( ~- w4 H9 s& q) t# l
xxxx說:( O5 V" T" }5 \! x$ ^$ [: v- |. \1 \
我可不像別的女生 別人的一句話會記住很久的 不爽的更是忘了我是蠍子嗎 5.39.217.77:8898* P9 e& N5 Q* [6 }# E2 Q
還好今天心情還好 平不好時會爆罵的, o/ o- d% `/ A2 s! n8 b
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. e% {7 ~& `) m$ f' q7 Q
我說:5.39.217.77:8898. s% u- z# Q. }' F. D; x7 B0 I- O
無論你蠍唔蠍子..我都唔理..   <---(蠍子)=蠍子座我估...但唔知係唔係tvb now,tvbnow,bttvb+ }3 a) }9 i- W) C
tvb now,tvbnow,bttvb- w9 N; T! `; E+ w& q
xxxx說:tvb now,tvbnow,bttvb( B3 s# ]8 \  ~) `, G' p9 f1 I
從來發脾氣除了家人都不會發在別人身上的 <----我想幫佢解壓,,給佢罵           (沉著氣)<---佢最多沉著氣..佢不會發脾氣給人身上* j- @: [2 i+ c5 K3 O
tvb now,tvbnow,bttvb# R5 X  k: ^$ u$ B1 z
xxxx說:

& y6 _- T2 J5 \6 t" jtvb now,tvbnow,bttvb只會壓抑愈多 爆發出來的時候就一發不可收拾      (心想)唔知點講好=.="理一點大家幫下手..其他都要的(幫忙)...公仔箱論壇7 i5 d: J5 P. H0 C
5.39.217.77:88981 V0 s3 n8 P. V$ d2 G) S
佢能開心我以足夠了..TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* ^; P: [, ?4 c" p, p) P4 L1 g! i

G, O0 o  O" e2 a4 c第一日(完)' d4 {  Q) q* H5 \

4 F. E% [: U" a6 u我明天同他在傾吧...
0 H+ m% X) g- o* R0 TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" u+ c1 X8 @0 S8 w
但佢係女蠍子.但有唔係咁似女仔.請大家幫手吧(謝謝大家)
5 E& r' }9 c1 O8 Q5 ?' U公仔箱論壇% m. T" w) ~, w& o. o- [  h

% e# }3 t. s1 O0 W8 ]' z8 y5.39.217.77:8898. U* J+ Z. c8 q

作者: 幫我加油    時間: 2008-8-24 11:34 PM

請大家幫忙 公仔箱論壇$ |2 n' }1 N/ P
& Z6 Y. O0 L" \) g9 X; D1 |
這是我的人生大事..為了他.我什麼不理.幫到他就得了^_^
作者: 幫我加油    時間: 2008-8-24 11:42 PM

大家可以同我一起研究/談話(什麼時候歡迎)
作者: 幫我加油    時間: 2008-8-25 12:46 AM

戀愛物語完來就係講做愛/胸細/內衣褲..[我些野都不理..灰灰..]
7 s0 k$ l0 L) f完來理些唔會幫.唔會出手...5.39.217.77:88988 J) r8 Z. Q3 S
明唔明戀愛物語是什麼.."?
  g9 O1 L+ Q: oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但我想大家幫我忙"!!
作者: 幫我加油    時間: 2008-8-25 12:48 AM

我想解救他出來..我好仲意佢.."請大家幫忙(謝大家)
作者: 幫我加油    時間: 2008-8-25 12:51 AM

我一日未解救他出來.我很不開心.很不舒服.知唔知我多麼心痛"..你能唔能夠知"..
作者: 幫我加油    時間: 2008-8-25 01:15 AM

你地有唔幫我.我有做唔到野.我好失望.咩都做唔到.想哭...
作者: 幫我加油    時間: 2008-8-25 01:18 AM

請大家/網主(好心人)幫我一把.我感激不進..[謝大家]...) `* [+ L5 N5 \7 c

5 g+ ~! y/ @1 W3 n$ H5.39.217.77:8898我都知好煩.這一點我可以同你說對不起.請大家幫忙
作者: wwinglin    時間: 2008-8-25 01:29 AM

看完你寫既東西, 完全唔明白想表達什麼
作者: 幫我加油    時間: 2008-8-25 01:42 AM

女仔說:公仔箱論壇7 e" |% n7 p" c

_, B( g0 }; a6 U$ }) }( h問題一:)我的問題是從小壓的現在 不是說解就解的 已經是壓很久了
4 r% [  k/ V5 k# VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ }" n7 X1 y8 B9 q1 W$ e6 g$ p
問題二:)最好不要只是了解了表面 會給我騙著的
2 a% R$ K: T2 H+ K5.39.217.77:8898
0 y4 z7 L/ m- J' R+ m- X% n# ^問題三:)我可不像別的女生 別人的一句話會記住很久的 不爽的更是忘了我是蠍子
+ b& b- J2 u8 _; V6 ttvb now,tvbnow,bttvb/ L$ o0 K2 {9 ~* z9 l9 h9 Z
問題4:)從來發脾氣除了家人都不會發在別人身上5.39.217.77:88988 j/ S! ?: ^3 |' y" U
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 t# C* \+ {2 {: ]7 d, V( V# b
問題五:)從來發脾氣除了家人都不會發在別人身上的 <----我想幫佢解壓,,給佢公仔箱論壇! v% {! ]1 V7 b( B9 x
公仔箱論壇$ W, k& b; i0 u, a# L1 \
問題六:)只會壓抑愈多 爆發出來的時候就一發不可收3 x, S+ D- Y7 H3 F0 V6 a

7 I4 t  H' t& T7 W$ C8 S2 S點先可以幫他解開心鎖.."?
作者: wwinglin    時間: 2008-8-25 02:52 AM

你不是她那杯茶, 所以, 她不會在你面前表達5.39.217.77:88988 D$ w1 K$ g* `% [7 d
最直接一點 , 她不喜歡你, 所以, 你也幫不了她) r4 `; w( X$ ^3 V/ ~
她的心不是向著你, 所以, 要放手的人是你
作者: 幫我加油    時間: 2008-8-25 09:08 AM     標題: 回應 wwinglin 第 11 篇文章

唔可以..我唔會咁輕易放手..正因為我仲意佢..我會為他做任何副出..佢能夠知道我心就得了..他仲唔仲意我是另外回事..以加正因為他有困難..我先幫他..還有佢面唔面前向我表達得咁清楚我不理..我最多能夠慢慢地捉摸他..5.39.217.77:8898; l3 _) f/ x; A* `

- N- N5 r6 P7 C5 c1 ]. ^tvb now,tvbnow,bttvb愛情唔係一招一直可以得來...感情是慢慢陪讓...
作者: cck_my    時間: 2008-8-25 11:02 AM     標題: 回應 幫我加油 第 12 篇文章

如果你还不明白, 就看以下解读:% w6 K9 K; J6 Y! ?; d' r2 B
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# D' Q2 [+ P; n
問題一:)我的問題是從小壓的現在 不是說解就解的 已經是壓很久了
+ P8 e- s9 Q1 M1 B( G# D5.39.217.77:8898
( U* T- Y8 S# L无论如何你也帮不了她解% ~6 S; i9 `+ P; c

/ l$ j/ x1 S) L) P% ?5.39.217.77:8898問題二:)最好不要只是了解了表面 會給我騙著的
6 }* m. v2 g; \* I; c( K公仔箱論壇( ~4 F- g9 O  r, U6 H8 r
你完全不了解她
9 [$ C9 U- O; w2 t公仔箱論壇
2 |( U0 P- t( C+ E- n. f9 t7 \- ntvb now,tvbnow,bttvb問題三:)我可不像別的女生 別人的一句話會記住很久的 不爽的更是忘了我是蠍子)
5 Q' O$ Y3 R# `$ s4 }5.39.217.77:88981 {4 ~" P- j0 M, b+ k
你的话她都听不进去& _) P  [% A' }8 Q6 u% ^& h0 P

# S9 M% L' _+ eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。問題4:)從來發脾氣除了家人都不會發在別人身上# t2 S9 z& ^  j
/ ^, r/ v; p1 A5 r' s( x- e
你不可能成为她的家人: g( G6 v2 h& h) M
tvb now,tvbnow,bttvb+ O, P! |1 |5 h0 _+ ~% `
問題五:)從來發脾氣除了家人都不會發在別人身上的 <----我想幫佢解壓,,給佢TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% Q$ Q: a& j# u. }7 C

! w  |, o1 E' F, \0 |8 }" b5 Gtvb now,tvbnow,bttvb如果她愿意让你幫佢解壓就唔会讲呢句话  K1 _6 _5 s. Y2 ], v
公仔箱論壇4 ~5 w3 P( M% O
問題六:)只會壓抑愈多 爆發出來的時候就一發不可收
0 p7 F+ V. Y! H6 q! U! L' S7 {tvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb( j5 Z' S# X' H+ b
到最后你应该会明白她要表达的意思了
作者: zionzion    時間: 2008-8-25 01:11 PM

原帖由 cck_my 於 2008-8-25 11:02 AM 發表 5.39.217.77:88980 ]3 g1 G$ e, N
如果你还不明白, 就看以下解读:. q+ E8 v) }  ^; Z# P/ K9 z

/ v& B9 m, n. Y8 u# j& G. N問題一:)我的問題是從小壓的現在 不是說解就解的 已經是壓很久了
. J3 z+ ^/ G# Y9 |  i- Atvb now,tvbnow,bttvb
. ?+ f" G: P+ |4 H% {( \1 f& ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。无论如何你也帮不了她解' ^0 x' M: O- |) \' w% S

8 i( G9 t/ o5 }: ~+ ?4 D: J$ i公仔箱論壇問題二:)最好不要只是了解了表面 會給我騙著的TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 j1 c% q: j+ G: K. x: B

/ f: c+ J. _+ J8 F3 wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你完全不了解她
# o! t1 I$ ^* m) b! ~' U5.39.217.77:88986 F: C1 ~2 n% _$ N) I( `
問題三:)我可不像別的女 ...
' J; P: n& i' i% ]( i, S9 N* D

u$ W( K# y2 h" `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。totally agree to cck, i did not reply in this thread but i reply in 家庭吹水区
作者: 幫我加油    時間: 2008-8-25 02:10 PM     標題: 回應 cck_my 第 13 篇文章

雖然我識他不久.但我會慢慢地了解他.因為我想同大家一起研究.雖然我有些不明白.但唔會去到唔了解他.最少你給我一些(時間)...
作者: nightcat8290    時間: 2008-8-25 10:07 PM

問題是: 她是否願意跟你分擔她心裡壓抑很久的事? ! p2 |1 B7 t4 N
答案是: 如果她不願意, 無論你再做多少也是沒用的, 因為她不想讓你幫她吧!
$ _1 {1 c# B! `; o公仔箱論壇
+ e, Y* d8 J8 e如果你這麼鍾意她, 那你不應該給她增添無謂的壓力, 鍾意一個人可以有好多方式, 當然在未來相處的過程裡, 沒有肯定的答案, 或許有一天她會願意與你分擔, 你只要讓她知道, 無論如何, 你都會支持她, 幫助她, 只要她自己願意就行, 其他事我想, 即使你想做也無法做得到吧~
作者: steve86    時間: 2008-8-27 01:51 AM

兄弟。。。5.39.217.77:88988 }1 n4 I. V. d% V5 `7 s: ]$ g% k
别太在意。。。
, f! m6 l7 z; X) V8 NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我的处境和你差不多一样。。。tvb now,tvbnow,bttvb- M) v( ^2 i3 V) J# c# y
如果真的喜欢就默默等他。。。5.39.217.77:8898% h* ^+ i9 D9 S$ |% v
不然就放手。。。
8 k7 Q7 j6 l" B, F( @别成为让她觉得你很烦,一直逼他。。。tvb now,tvbnow,bttvb, Z& r% T! c. P
这样他只会讨厌你多过喜欢你!!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) ^* E8 P& L* a) _9 T

作者: jennysoakyee    時間: 2008-8-27 03:20 AM

this is kinda hard....
作者: 幫我加油    時間: 2008-8-27 01:15 PM

我自己諗到了
作者: 人生管理    時間: 2008-8-27 02:33 PM

好像明,又好像唔明。。。。。爱情可以培养但唔可以勉强。。。。
作者: jgoh    時間: 2008-8-27 06:25 PM

那就天天去陪他咯。。如果他对你有意思,迟早会跟你讲的吧。。其实我也不懂。。不过我想你最好可以问问你其他的女性朋友吧
作者: yiyianki    時間: 2008-8-29 11:06 AM

人地要講就自然會講出黎啦,,,公仔箱論壇- }7 x2 M  G7 G. Z) H# L9 s
你想去開解佢或了解佢....根本可能人地就唔想...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- q1 f' r0 h# G, c
你免強人咪仲衰....
1 e1 C' r( ^& M8 B) X0 n5.39.217.77:8898人地係有心比你知...自己都會自己講啦......公仔箱論壇; M$ ?% ]: B7 `
人係有私癮....人地唔比你知就唔好係咁問...
" X( y/ s. C; D+ g' B2 x' \0 t5.39.217.77:8898人地會對你好反感....

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.77:8898/) Powered by Discuz! 7.0.0