標題: [新聞] 沙灘玩波唔似有傷 C朗篤爆曼聯講大話 [打印本頁]

作者: altooooon    時間: 2008-7-6 02:01 PM     標題: 沙灘玩波唔似有傷 C朗篤爆曼聯講大話

沙灘玩波唔似有傷 C朗篤爆曼聯講大話

基斯坦奴朗拿度突然變為「謎男郎」,去向未明之餘,又出現假傷疑雲,一方面曼聯堅稱呢位葡萄牙國腳受傷,將會進行手術,不過卻有英國傳媒影到C朗在撒丁島沙灘,身體自如地踢波,表演腳法,完全唔似有傷,到底C朗同曼聯乜葫蘆賣乜藥呢?

皇馬力撬C朗,已成為近月轉會市場最大話題,曼聯為保住呢位鎮隊之寶,無所不用其極,最新一招係話C朗足踝受傷,需要接受手術,起碼抖兩個月,即時令呢單世紀轉會出現重大變數,但亦不禁令外界懷疑紅魔鬼只係想借傷嚇走皇馬。

不過,曼聯會方仍然言之鑿鑿,更加話C朗傷勢,係經過球隊軍醫同葡萄牙足總醫生共同檢查,大家都認為佢要盡快開刀,絕對冇花假。

紅魔抬價12.8億

不過個心已飛去馬德里的C朗,似乎想用行動證明曼聯講大話,佢在撒丁島度假時,不忘沙灘上踢波,動作仲好靈活,用身體表達自己並冇受傷。據悉,皇馬最新為C朗報價七千萬鎊(約十億八千萬港元)轉會費,不過曼聯想要八千三百萬鎊(約十二億八千萬港元),雙方傾唔掂數,C朗可能要繼續做「傷兵」。

作者: doctor.n    時間: 2008-7-6 06:20 PM

C朗心已飛去馬德裏
曼聯要保住呢位鎮隊之寶
一定要努力
作者: kyc888    時間: 2008-7-6 07:42 PM

55,加人工吧
作者: altooooon    時間: 2008-7-6 11:29 PM

如果能賣到八千三百萬鎊的話...就沒有鎮隊之寶呢回事啦...
作者: maidli    時間: 2008-7-8 06:19 PM

这种新闻的可信度.........

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.77:8898/) Powered by Discuz! 7.0.0