標題: [粵語專輯] 張蕙芳--念念不忘 [打印本頁]

作者: whybenben    時間: 2015-6-11 08:36 PM     標題: 張蕙芳--念念不忘

9 H# Q6 I6 a2 h  M# p9 H% W( k8 k3 B- [: t, v
【專輯名稱 】張蕙芳--念念不忘TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# ~. T; I6 Y+ t* \1 r1 K0 d9 ~, x
【專輯歌手 】張蕙芳、小明星
5 s4 h% H" m9 e/ h. M; ?公仔箱論壇【音樂格式 】MP3
9 {( i  V6 n$ f. v' Q1 F/ M- G5.39.217.77:8898【歌曲大小 】64.1MB
# y1 Z. v$ a* V% O1 J- X# ~2 A; ~6 D【檔案空間 】Zippyshare.com
( x6 h6 Y/ Q) d* j5.39.217.77:8898【活存時限 】直至砍檔tvb now,tvbnow,bttvb2 Q( j0 B* A6 X& M! i' `. o5 z
公仔箱論壇2 p5 _2 Y) ^& l) O4 e
  [attach]3122099[/attach]
3 J2 K- T4 c' W$ e; ?tvb now,tvbnow,bttvb  [attach]3122100[/attach]9 l) E) k( g3 J$ i0 `

0 j' d0 x4 `6 v# ]) Y- ]% w 張蕙芳--念念不忘(和聲唱片WL-186)
3 c  Z  ]4 V8 t9 g( |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
+ L# \3 ], G! s* o* ntvb now,tvbnow,bttvb

( B! N. D  M" g$ q4 h5.39.217.77:8898
' h/ n- b( v( I  ?% i

9 o3 W- e) \8 D2 L9 {" i1 ]" k5.39.217.77:8898  缺點(跳線或炒豆聲)!
- Q" c/ B* c. X! ~) j" j; ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。   
+ X, N: M# N: p1 N" Ttvb now,tvbnow,bttvb   備註:黑膠制作
作者: felicity2010    時間: 2015-6-11 11:41 PM

Ben兄呢張碟真喺驚喜,有錢都買唔到。呢啲所謂「沙石」聲與其話喺缺點,不如講喺歷史錄音嘅「招牌」聲,無阻欣賞先軰珍貴遺產。不敢得寸進尺多多要求,兄在空閑時間若雅興忽至,可考慮酌量分享呢啲彌足珍貴嘅收藏,不厭其煩講聲多謝。
作者: whybenben    時間: 2015-6-13 11:32 PM

Ben兄呢張碟真喺驚喜,有錢都買唔到。呢啲所謂「沙石」聲與其話喺缺點,不如講喺歷史錄音嘅「招牌」聲,無阻欣賞先軰珍貴遺產。不敢得寸進尺多多要求,兄在空閑時間若雅興忽至,可考慮酌量分享呢啲彌足珍貴嘅收藏, ...& r* @& B9 v! H; U) `( N
felicity2010 發表於 2015-6-11 11:41 PM
伯爵怎是這此古董未必人人識欣賞;難得遇上知音人亦得已留存分享!

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.77:8898/) Powered by Discuz! 7.0.0