標題: 唔準笑!! [打印本頁]

作者: k_chan530    時間: 2008-4-26 09:24 AM     標題: 唔準笑!!

有一日﹐A,B,C三人去森林探險﹐天色已晚﹐三人亦迷失左方向﹐於是有人見議到附近既一屋借宿一宵。
到左屋前A拍門大聲叫:有無人呀??
過左一段時間都無人應門﹐正當大家想踢門既時候﹐突然間有位阿叔係後問:係咩事呀?
A:阿叔你好﹐我地迷失左方向想係你屋企借宿一宵?
叔:後生仔﹐借宿一宵唔係唔得﹐但係我屋入面有好多金﹐除非你地答應我唔偷我D金﹐我就俾你地過一晚夜啦。
三人異口同聲到一定無問題﹐到半夜。。。
A人有三急﹐於是就上厠所﹐厠所旁邊有一間房門打開左﹐A誤會係厠所點知入面係一間放滿黃金既房!!
A立刻到房將B,C叫醒去執金﹐正當興高采烈之際。。。
彭。。。有人開槍﹐原來係阿叔﹐我都叫左你唔好搞我D金﹐你係唔理!!等我殺左你地去喂狗先!!!
A,B,C:唔好!!??求下你於過我地啦??!!
阿叔:放你地!?得。。。除非你地而家去森林採選種水果﹐然後採十個返黎﹐我再考慮下。。。
A,B,C三人箭步飛走。。。十分鐘後。。。
A攞住十個荔枝﹐B攞住十個龍眼﹐開開心心攞到去阿叔面前點知。。。
叔:現在你地將執番黎既生果一粒一粒塞去屁眼入面﹐記住唔好笑!笑親唔好怪我無情。。。
A,B就照做﹐一。唔笑二。。忍住都唔笑。。。直至到第十粒當見到阿C既時候A,B哇。哈哈。。。於是彭。彭。槍聲A,B就死左。。。
到天堂﹐天使問A,B:只係差一粒就唔使死﹐笑咩鬼即你地??
A,B:阿C羅住十個榴槤啊。。。哈哈哈。。。
作者: 爱情-天使    時間: 2008-4-26 09:36 AM

已贴过
作者: ylzk    時間: 2008-4-26 10:11 AM

没有让我笑了
作者: shiavv    時間: 2008-4-26 12:13 PM

thanks for sharing...
作者: zilenazrael    時間: 2008-4-26 02:00 PM

又是老翻来的
作者: yumiko123456    時間: 2008-5-18 01:32 AM

thanks for sharing...
作者: csky12    時間: 2008-5-18 03:06 AM

已經看過還幾十次
作者: KestFury    時間: 2008-5-18 04:59 AM

看過很多很多次啦...

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.77:8898/) Powered by Discuz! 7.0.0