標題: 關於µTorrent [打印本頁]

作者: p1357    時間: 2008-2-23 02:22 AM     標題: 關於µTorrent

有無人用緊µTorrent?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; N! l  J2 j' t' z

! f. t8 I3 t# A4 B3 [5 E6 c1 C3 ^公仔箱論壇唔知有無試過DL左RMVB檔返黎但係開唔到?
; I" x2 @  \+ q+ p6 wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
0 Z$ Q; u) q* K4 U: `; W- N" r我就試過兩次
" c% e, N1 O- G$ Q& O# D3 iµTorrent係就係好快
/ T$ e  [+ x1 F: u! Xtvb now,tvbnow,bttvb但係D檔案DL左返黎開唔到喎.......
作者: woofy    時間: 2008-2-23 03:00 AM

原帖由 p1357 於 2008-2-22 01:22 PM 發表 ) S# s# \2 \/ L% F4 |7 B
有無人用緊µTorrent?
' K. E. Y; |% ?( k2 ?5.39.217.77:8898
, d$ o* S3 i' itvb now,tvbnow,bttvb唔知有無試過DL左RMVB檔返黎但係開唔到?5.39.217.77:88989 T# Y5 T- d! B: W

' h( A$ F2 T5 x% e; U% w我就試過兩次TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& f4 h0 s9 y$ a# M5 A  Z! f- w
µTorrent係就係好快
# t( T4 d5 d7 n9 m& t公仔箱論壇但係D檔案DL左返黎開唔到喎.......
tvb now,tvbnow,bttvb8 ^: o3 }4 j/ Y) B" i
utorrent 淨係用黎DL BTtvb now,tvbnow,bttvb& s7 x9 j2 h, c3 [$ s
你要用播放program 睇架嘛.
, l' e, v' }- j3 P! rDL kmplayer 啦!
. S5 G, z% l% ^% t& K/ U5.39.217.77:8898功能超強的多媒體影音播放程式:KMPlayerKMPlayer是一套將網路上所有能見得到的解碼程式(Codec)全部收集於一身的影音播放軟體;只要安裝了它,你不用再另外安裝一大堆轉碼程式,就能夠順利觀賞所有特殊格式的影片了。除此之外,KMPlayer還能夠播放DVD與VCD、匯入多種格式的外掛字幕檔、使用普及率最高的WinAMP音效外掛與支援超多種影片效果調整選項等,功能非常強大!
  r$ j  P. t9 g/ r: cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇* s5 }% a6 k1 x9 F4 p) r' P
[iframe]http://toget.pchome.com.tw/intro/multimedia_avplayer/23586.html[/iframe]
作者: lee_chua158    時間: 2008-2-27 08:43 PM

thank you
作者: p1357    時間: 2008-3-2 02:01 PM

原帖由 woofy 於 2008-2-23 03:00 AM 發表
* ?' t! A+ ]& k" ^/ U
! k9 |5 T  R2 nutorrent 淨係用黎DL BT
. c: D+ E4 J, b) B  t( Q2 ytvb now,tvbnow,bttvb你要用播放program 睇架嘛. 公仔箱論壇- F) D4 c( l+ B6 k
; m5 t2 U: L2 U4 b( ^/ s5.39.217.77:8898呢個我梗係知道啦!!!!!!!!
- V: K. J3 [2 t# X  i, A5 Ntvb now,tvbnow,bttvb你唔好當我傻既先得架!tvb now,tvbnow,bttvb2 c( m& Q# z9 [6 u8 N! _; M# c. H8 w
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' X" M% d0 ^! }
我係話DL左既檔案用REAL PLAYER開唔到呀!!!
; ~9 l2 ~: O! L# w% b7 Z% j8 J公仔箱論壇以前用BITCOMET都無咁既問題
作者: hkec    時間: 2008-3-2 04:23 PM

µTorrent我以前用過冇問題.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! n, g0 ]& f- f8 S2 G
一般來講如果100% DL 完就可以看, 我自己從未試過睇唔到(RMVB).
4 R- a6 h/ n  o4 T, Y% \5.39.217.77:8898試多一兩個其他program (如GOM PLAYER, BaoFeng), 都開唔到就可能本身file有問題.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, A* s# Q1 ~7 }$ S& N
或用Azureus等其他軟件再DL過一次, 直到搵到問題所在.
- n2 V' n" M1 T  J5.39.217.77:8898" a) h3 p9 A! _! ^
作者: manyiu    時間: 2008-3-3 10:53 AM

p1357原始人, 唔好咁話 Woofy 兄啦! 他都唔知到你識麻. 他重咁好心連個 KM Player 軟件都俾埋你,益街坊. 真係唔話得呢!

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.77:8898/) Powered by Discuz! 7.0.0