標題: [轉貼]串爆色狼 [打印本頁]

作者: a25582991    時間: 2008-2-14 11:32 PM     標題: [轉貼]串爆色狼

Q:色狼                                                    A:女

Q:hi               A:嗯

Q:你好嗎?            A:嗯

Q:我想約你出去           A:可以! 你鍾意點諗係你的事!

Q:談性嗎?           A:性性性性性性性性性性性.....談完了!

Q:你住在那?          A:地球!

Q:電話幾號?          A:好多號!

Q:可以同我講嗎?        A:唔可以!唔點解!

Q:想援交嗎?          A:想被耍嗎?

Q:我愛你!           A:應該的!

Q:我XXXX祖宗18代!      A:我睇好難!

Q:我有榮幸同你交朋友嗎?     A:無!

Q:你跩什麼啊?          A:跩在讓你一直傳訊!

Q:你生的仔無屁眼!            A:你生的仔有兩個!

Q:我要一直傳訊騷擾你!       A:加油!

Q:這是我的電話,我等你call我!     A:等我post到色情網後再講!

Q:你係美女嗎?          A:不重要!

Q:咩係重要的?             A:太多了!自己諗!

Q:有空嗎?            A:有!

Q:要出去逛嗎?          A:要! 但不是跟你!

Q:我想見你!            A:慢慢想吧!

Q:你三圍幾多!           A:不細!

Q:我要上你!                     A:上唔到!

Q:你這種樣子怎麼會有人喜歡你啊?        A:你唔知我已經有老公啦咩...

作者: 酷酷靈    時間: 2008-2-15 01:22 AM

Q:我XXXX祖宗18代!      A:我睇好難!
LOL
作者: mengmengw    時間: 2008-2-15 04:37 AM

funny
作者: zilenazrael    時間: 2008-2-15 11:10 AM

:019: 晕得一阵阵。。。。
作者: ivertion    時間: 2008-2-15 01:59 PM

好耐好耐好耐之前見過。。。
作者: bbyyhh    時間: 2008-2-15 02:52 PM

ok lo...thank
作者: hiroisme    時間: 2008-2-21 04:55 PM

faint :019:
作者: caroltam    時間: 2008-2-21 07:27 PM

smart!!
作者: 酷酷靈    時間: 2008-2-21 10:45 PM

hahaha nice 1
作者: winnie8    時間: 2008-2-23 01:45 PM

個女仔好串
作者: xiaoleong96    時間: 2008-2-28 08:37 PM

作者: david80chong    時間: 2008-3-15 10:42 AM

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.77:8898/) Powered by Discuz! 7.0.0