標題: 中學時聽呀sir講的笑話 [打印本頁]

作者: leotan8    時間: 2008-1-27 09:53 AM     標題: 中學時聽呀sir講的笑話

中學時聽呀sir講的笑話  

有兩個窮酒鬼簡單叫佢地做呀a同呀b啦~有晚兩人係間酒吧度飲酒,
但兩人加埋只得兩舊水.
所以未飲夠就佢地就走左,佢地係條街到行左一陣....
呀a話:未飲夠返到去瞓唔到個喎!
呀b就話:有咩計呀我o地都唔夠錢...
呀a好奸咁話:我o地仲有10蚊喎!
呀b:就算去七仔最多咪買得兩枝啤酒....
呀a:係就係去七仔...但唔係買啤酒
呀b:咁買咩呀...
呀a對呀b講完佢ga計劃
呀b:如果係咁應該可以飲到夠...
講完之後佢o地就去左七仔買一d<必需品>就係一條熱狗珍寶腸!
入酒吧前佢o地傾清楚計劃內容之後呀a就將條熱狗珍寶腸收埋係褲裏面...
入到酒吧佢兩個就係咁飲...飲....飲.....飲到有七成醉ga時候...
突然呀a企左起身拉開條拉鍊露出條熱狗珍寶腸...呀b冧都唔冧就一口含落去!
其他人見到咁樣就大聲鬧!場面一片混亂...
侍應見到咁ga情況就拉左佢兩個出鋪趕佢o地走!
呀a話:我都話得架啦~~~
呀b話:可惜我仲未飲夠丫~~~
呀a話:我條熱狗珍寶腸仲係到...哈...哈!
呀b話:好!今日一於不醉無歸~~
如是者佢o地用依個方法去左六七間酒吧.....飲到九成醉....佢兩個就到附近ga公園休息!
呀b笑住話:雖然真係飲夠!但係我就辛苦喇!我做含果個......我係附近唔駛溝女
呀a就講喇:我仲辛苦呀!係第三間酒吧我就唔見左條熱狗珍寶腸......

作者: [God]akito    時間: 2008-1-27 10:00 AM

那条香肠在第四间是真的。。。。。无言
作者: dtsa008    時間: 2008-1-28 05:42 AM

作者: caroltam    時間: 2008-1-28 02:14 PM

your 呀sir was pretty open!!:onion03:
作者: cy520    時間: 2008-1-28 07:46 PM

都幾好笑:onion05:
作者: whatisthis    時間: 2008-2-11 10:47 AM

谢谢分享~
作者: fcuk9394    時間: 2008-2-11 10:48 AM

Hahaha, that's so funny!!!         

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.77:8898/) Powered by Discuz! 7.0.0