標題: 你地覺得新一邊隻色靚d? [打印本頁]

作者: 鬆餅人    時間: 2013-6-1 07:10 AM     標題: 你地覺得新一邊隻色靚d?

tvb now,tvbnow,bttvb$ k6 W7 B! `+ m7 a" P

: h- S4 i/ ]4 Q9 n. m: t. mtvb now,tvbnow,bttvb
& O! F, Z, D( Q! D  E% J$ s公仔箱論壇下個禮拜去買機, 兩隻色都好靚, 好難取捨呀!
作者: bombbomb2    時間: 2013-6-1 07:58 AM

真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
作者: 晴天陰天    時間: 2013-6-1 08:16 AM

好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
作者: 鬆餅人    時間: 2013-6-1 08:30 AM

真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色& X# i) B# z# \8 i- h/ z
bombbomb2 發表於 2013-6-1 07:58 AM
  |* @4 ~3 O1 Z# L; q8 ?  S& r公仔箱論壇我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
作者: 鬆餅人    時間: 2013-6-1 08:31 AM

好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!" T0 r( ?/ g' J" x2 P5 w4 d: u) c
晴天陰天 發表於 2013-6-1 08:16 AM
tvb now,tvbnow,bttvb+ L  M% C8 _# n' o# u2 r$ {: n6 n" x
呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: [url=blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index]blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index[/url]
作者: bombbomb2    時間: 2013-6-1 08:49 AM

7 ~3 n- E- p* A* f! Z/ q% S/ J
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?5.39.217.77:88983 w. y& K8 u( x5 |' G
鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
/ U0 x" Z. g% {% x0 Q( Vtvb now,tvbnow,bttvb好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
作者: 晴天陰天    時間: 2013-6-1 09:07 AM

tvb now,tvbnow,bttvb: ]" b: h# p' u  s6 M; t5 Y( G
呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/indextvb now,tvbnow,bttvb( w% w9 e5 v7 _# Y$ Z7 r
鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:31 AM
1 c% u; A  R; K: r. ~5.39.217.77:8898THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
作者: 晴天陰天    時間: 2013-6-1 09:07 AM

公仔箱論壇2 Z7 u) S# W8 A4 C$ N1 P, `% q9 ?
好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
; K6 a8 D- w* M9 S/ nbombbomb2 發表於 2013-6-1 08:49 AM
( p: J: K4 ]; u# N3 y! J+ K& `5.39.217.77:8898下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
作者: bombbomb2    時間: 2013-6-1 09:19 AM

1 z; @1 ~' ~: w- g$ O
下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
' v( j) l, a# J9 itvb now,tvbnow,bttvb晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
' Y& B% n! D9 \2 L! i, n公仔箱論壇唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
作者: 鬆餅人    時間: 2013-6-1 09:35 AM

+ N, C6 t1 M) F. j/ w1 y- {" ^2 |THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁tvb now,tvbnow,bttvb3 Y* m2 c! i9 i/ D& x
晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
. Y) O1 Z, q% n4 M# D3 v5.39.217.77:8898我都覺zoe動態相薄好得意, 好似有得影有聲相片添架@@
作者: 鬆餅人    時間: 2013-6-1 09:36 AM

5 W! i( B3 x$ {2 z) }# ptvb now,tvbnow,bttvb唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
9 w+ l1 Q$ H1 Y1 vbombbomb2 發表於 2013-6-1 09:19 AM
, S2 D) P% t' X6 u0 Y8 X5 ?, f5 U係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
作者: bombbomb2    時間: 2013-6-1 09:50 AM

0 }- [& n7 y9 b" D7 Z
係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?tvb now,tvbnow,bttvb  u; {; ^, A, G# S5 X
鬆餅人 發表於 2013-6-1 09:36 AM
! z. u5 y) ~' D" D7 ]# [
我個陣冇特別格價個d呀
! R& b0 ]+ j7 u. b但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
作者: kenneth_2    時間: 2013-6-1 10:08 AM

我買左黑,好型仔!而且我開頭以為金屬殼好易花,點知原來都唔係
作者: kenneth_2    時間: 2013-6-1 10:12 AM

' \1 m, C3 w: a& R" T; X6 _tvb now,tvbnow,bttvb我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 C; `' ^' E. {: k# V
鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 ^/ M6 Z2 N1 f5 z) J0 e
an機之中最好用就係htc既手機喇,sense好user friendly,你用過就知!
作者: 鬆餅人    時間: 2013-6-1 10:27 AM

tvb now,tvbnow,bttvb. ^3 j$ ]! R7 B2 @
我個陣冇特別格價個d呀
) f+ ^2 }" B( z6 y" Q# a0 z. p% Q但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
/ @7 C8 u- v. P8 a" vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:50 AM
( V* ]' _+ Y/ p8 e% j  y咁都唔錯啵, 多謝師兄報料
作者: kennethchia916    時間: 2013-6-3 12:37 AM

黑色底調高貴 缺點容易有手指印 ,銀色金屬感較重 缺點不耐髒 , 我選擇了銀色
作者: fatboy006    時間: 2013-6-4 01:04 AM

黑色好型仔,唔知拎上手係點呢
作者: chingrass    時間: 2013-6-17 10:06 AM

白色, 雖然容易邋遢。。

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.77:8898/) Powered by Discuz! 7.0.0