標題: 依家有邊部4G機好? [打印本頁]

作者: 布朗尼    時間: 2013-5-31 03:11 PM     標題: 依家有邊部4G機好?

如題, BUDGET 5千幾左右
作者: 樂高    時間: 2013-5-31 03:28 PM

我自己就覺得htc one最正, 我都係買呢部, 個款都好得
作者: 一百蚊    時間: 2013-5-31 03:45 PM

近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc one
作者: 布朗尼    時間: 2013-5-31 06:38 PM

我自己就覺得htc one最正, 我都係買呢部, 個款都好得
& b! {1 D. [9 x5 i6 ?; O7 d% e5.39.217.77:8898樂高 發表於 2013-5-31 03:28 PM
% k' Y6 b2 z) ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。search左睇下個款真係幾正, 係咪金屬黎架??" |: ~+ x1 z: Z5 O2 }! j4 ]
咁你覺得好冇用呀?
作者: 布朗尼    時間: 2013-5-31 06:39 PM

近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc one7 K4 A2 o) r7 \# T; a
一百蚊 發表於 2013-5-31 03:45 PM
公仔箱論壇$ h' }# h8 l4 U' S' p. i
咁呢3部邊部好?3星依家好似好多人用咁@@
作者: 一百蚊    時間: 2013-6-1 03:03 AM

: |- U7 Z' _2 H9 ~! c& G公仔箱論壇search左睇下個款真係幾正, 係咪金屬黎架??公仔箱論壇2 i; d! A$ R9 R5 w) r9 `4 h3 L% p
咁你覺得好冇用呀?
, O) k2 p  I8 I4 n5 r, `布朗尼 發表於 2013-5-31 06:38 PM
2 o! g" T' s% F9 n/ R- t# h係呀, 全鋁合金機身, 我覺得質感超正tvb now,tvbnow,bttvb0 j. q0 j  Z; @8 n: e% ~4 y
好用, 部機好順, 開咩game都唔lag
作者: 一百蚊    時間: 2013-6-1 04:16 AM

9 f- B2 o9 I  I  xtvb now,tvbnow,bttvb咁呢3部邊部好?3星依家好似好多人用咁@@公仔箱論壇" f% R3 h7 n( o/ v9 b- P! T
布朗尼 發表於 2013-5-31 06:39 PM
. N& }( ^7 v* p$ y: ~
我自己就prefer one...
( K+ v; [7 s8 S+ ^xz影相唔多得..s4又同之前s3個d差唔多
作者: 你還好嗎    時間: 2013-6-1 04:33 AM

近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc one) `# w/ @2 c8 Q9 a8 v& a
一百蚊 發表於 2013-5-31 03:45 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 [1 E/ E0 u" _# r2 ]: X
我睇其他forum話s4好多問題呀,大多數都話機身超熱,感覺會好易燒底板咁@@
作者: 布朗尼    時間: 2013-6-1 05:05 AM

) A/ P7 ]: _" K係呀, 全鋁合金機身, 我覺得質感超正
8 s8 W3 Q! k  E9 l0 v2 w# d& VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好用, 部機好順, 開咩game都唔lag
8 s9 d; Z  @! M- u* O/ zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。一百蚊 發表於 2013-6-1 03:03 AM
5.39.217.77:88988 V9 k, V/ K2 W1 r
one影相得唔得架?呢樣好緊要
作者: 布朗尼    時間: 2013-6-1 05:06 AM

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* z6 r+ j* {+ B1 x
我睇其他forum話s4好多問題呀,大多數都話機身超熱,感覺會好易燒底板咁@@
& f$ q1 [* i1 }. ?tvb now,tvbnow,bttvb你還好嗎 發表於 2013-6-1 04:33 AM
tvb now,tvbnow,bttvb, ~  B$ U! b2 @7 C- J4 @( b
下, 係玩game熱定係普通用都熱呀
作者: 一百蚊    時間: 2013-6-1 05:31 AM

2 I7 P6 j4 Q- CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。one影相得唔得架?呢樣好緊要
, P5 p* |( e, _3 `; O* UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。布朗尼 發表於 2013-6-1 05:05 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% G5 |$ G: f3 @
近期既機皇之中我覺得one係影得最靚, 就算室內同夜境相一樣得, 感光度夠晒
作者: 你還好嗎    時間: 2013-6-1 05:51 AM

tvb now,tvbnow,bttvb8 _7 j# J3 W$ u  p& ?% V
下, 係玩game熱定係普通用都熱呀
8 w/ R( B. X. _# T$ x# gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。布朗尼 發表於 2013-6-1 05:06 AM
5.39.217.77:8898/ e  I& g' c& Z* i. P0 A# i$ b1 U
係連普通禁下, 傾陣電話都熱囉...真係驚燒左
作者: 布朗尼    時間: 2013-6-1 06:12 AM

0 T1 i4 L5 v& t. V2 Utvb now,tvbnow,bttvb近期既機皇之中我覺得one係影得最靚, 就算室內同夜境相一樣得, 感光度夠晒tvb now,tvbnow,bttvb! m( w. x9 d0 J
一百蚊 發表於 2013-6-1 05:31 AM
# y& ~/ {8 W" C" _公仔箱論壇如果係咁聽落都唔錯, 因為好多時手機一唔夠光影出黎D相就勁多雜訊..
作者: 布朗尼    時間: 2013-6-1 06:13 AM

- y7 f3 Y$ t% U3 X- z1 G
係連普通禁下, 傾陣電話都熱囉...真係驚燒左
% S3 A: c( ]+ B( u$ l  Ltvb now,tvbnow,bttvb你還好嗎 發表於 2013-6-1 05:51 AM
公仔箱論壇( k7 r' Q9 F+ P$ d( H  z0 P& U
咁真係好誇張喎, 好彩你講一講, 我都係唔諗呢部喇
作者: vic_v    時間: 2013-6-1 06:37 AM

htc既one啦,近期咁多部手機之中最有誠意就係呢部
作者: kennethchia916    時間: 2013-6-4 02:04 AM

htc one 好正,機款靚,屏幕靚,影相靚,雙喇叭音質靚,散熱靚,使用順暢 快樂使用中。。。

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.77:8898/) Powered by Discuz! 7.0.0