標題: 有冇人已經訂左new htc one? [打印本頁]

作者: 你還好嗎    時間: 2013-4-21 08:10 PM     標題: 有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@" c  q( R, K: U& L
師兄們你地訂左咩色?
作者: 樂高    時間: 2013-4-21 08:35 PM

我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
作者: 你還好嗎    時間: 2013-4-21 09:46 PM

我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦公仔箱論壇/ I& U2 y/ q; t$ a' q6 U; h9 l7 ]( g
樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
5.39.217.77:88981 a1 M  d9 `8 O+ u
黑色真係好型@@tvb now,tvbnow,bttvb3 K+ ]" i2 L+ ?9 q- \! Y1 P
我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
作者: 樂高    時間: 2013-4-21 10:06 PM

黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
作者: 沒有人像你    時間: 2013-4-21 10:34 PM

我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正5.39.217.77:8898  a( {$ {, \# t
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
作者: 你還好嗎    時間: 2013-4-21 11:09 PM

黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b1 ~7 W  Z( O% E- M; I* L2 k
樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
. R! ^3 N1 s9 h/ ?: H3 j* l5.39.217.77:8898thx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
作者: 你還好嗎    時間: 2013-4-21 11:11 PM

我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
5 S' e: `+ Y" w1 |( e5 t好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨5.39.217.77:8898  p  l2 p; g1 \1 ]( o4 T6 R
沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
- A$ ~2 r0 M3 J5 H1 U: Atvb now,tvbnow,bttvb我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-4-21 11:39 PM

其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
作者: 樂高    時間: 2013-4-22 12:11 AM

其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...$ J; W1 v3 t+ r  j0 d% A' p8 P
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
$ K% ~( Z- |( S
我就鍾意one多d(所以訂左one)
" ~) g; i2 n$ [; q$ ^$ g4 Xs4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
作者: 你還好嗎    時間: 2013-4-22 12:30 AM

$ J- _. @( a% z' w我就鍾意one多d(所以訂左one)
! x8 e2 r! y: X$ S' j( K/ rs4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 L# O* t: n0 ^" O4 h
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
! _5 n" l; H+ m8 T
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
- E+ O5 K4 [8 S* X- y  ?同埋我覺得one影相靚d
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-4-22 12:58 AM

: I/ }* [; x6 s4 e- T! W5.39.217.77:8898我就鍾意one多d(所以訂左one)2 X8 |9 E" J/ f7 \$ o0 M
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
+ F$ M8 ]) B7 ^- V5 O樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
/ o% r3 J+ G9 q  \( t
但S4好似都多左好多新功能..?
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-4-22 12:59 AM

. b! F# Q. [. I; w* r5 h6 o: r5.39.217.77:8898agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵% y2 o- w6 g. z+ {  a- c. U" K
同埋我覺得one影相靚dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ Z+ B6 c. D8 V- |
你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
5 U6 c4 y8 V( U' {) i如果講像素既話唔係S4高D咩
作者: 樂高    時間: 2013-4-22 01:18 AM

8 Y8 N/ W! q" l5 s2 N5.39.217.77:8898但S4好似都多左好多新功能..?
$ i7 y, u+ C7 H& z4 uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
- S2 s- F6 P% D+ _7 F佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
0 a: r/ Z6 b1 p  c$ Y5 F' X公仔箱論壇同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
作者: 你還好嗎    時間: 2013-4-22 01:38 AM

1 X# x1 y8 U3 V" z% d" [" oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。如果講像素既話唔係S4高D咩5.39.217.77:88983 y/ e) K- o8 S5 t
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
. U) n  z7 s) U但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊
) j) F2 M3 Q7 Y1 R; q+ ^tvb now,tvbnow,bttvbone鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-4-22 02:23 AM

, ]7 Z) B2 s& n" E& I9 e& VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
) B0 i) ], M& @% c( x1 A& s同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
* _' ^: Q( d( Z* v3 q$ m樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
0 ^  E  _' h, C, S' g9 a, N6 w+ D
如果係咁咁真係唔洗考慮....
作者: blue_brown    時間: 2013-4-24 11:22 PM

想試真機先買

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.77:8898/) Powered by Discuz! 7.0.0