標題: 一堆爛gag [打印本頁]

作者: moonhill3277    時間: 2008-1-5 04:47 PM     標題: 一堆爛gag

見到幾抵死所以轉貼, post過唔好見怪

有個老豆帶埋個仔去行電腦展,行行下去到個檔口賣CPU,
個o靚仔以為d CPU係食得既,等老豆一個唔留神就吞左一個CPU落肚。
老豆立即不知如何是好,係咪應該立即叫白車呢?
個仔會唔會有事?咁佢就問下個售貨員意見,個售貨員諗左一陣,終於.....

貼左個Intel Inside既貼紙響個o靚仔個肚度

有一天 食人族族長決定每逢初一 十五食齋.....
咁佢既齋菜會用咩整呢...........齋菜材料就係 植物人

整壽司果時握D飯握得唔夠實唔吉利架!
...........因為會飯太碎

響船上唔可以玩咩玩具?
................
係爆旋陀螺, 因為會爆"船"

從前有個叫做阿爽的人死了,
在送葬的那天,
他的家人痛哭流涕地呼喚著他的名字:
''爽啊爽......爽啊......爽啊......''
這時經過一個路人,
看到這場景,便問:
''你們爽什麼呢?''
爽的家人頓時泣不成聲:''爽死了"
作者: ℃αt囝    時間: 2008-1-5 07:31 PM

我顶...........有D无奈...
作者: WAGADA    時間: 2008-1-5 09:11 PM

係爆旋陀螺, 因為會爆"船"

作者: ppdown112    時間: 2008-1-5 10:02 PM

太有意思了!!!支持!!!
作者: jun93    時間: 2008-1-5 10:50 PM

hahah~~thx sharing o~
作者: andy0901    時間: 2008-1-6 10:44 PM

:024: ...is cool only la...not funny..
作者: Q版許樂    時間: 2008-1-7 02:30 AM

我都唔知講咩好:sleeps:
作者: jeo    時間: 2008-1-7 12:03 PM

第一个睇晤明...:onion14:
作者: tg20    時間: 2008-1-7 12:32 PM

我鍾意最後一個, 爽死了, 哈哈~~
作者: tg20    時間: 2008-1-7 12:33 PM

我鍾意最後一個, 爽死了, 哈哈~~
作者: grace1668    時間: 2008-1-7 04:04 PM

haha thank

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.77:8898/) Powered by Discuz! 7.0.0