標題: 我的新同事18+ [打印本頁]

作者: smsl    時間: 2007-10-18 08:32 PM     標題: 我的新同事18+

小勤今日第一次到新公司番工,經一番介紹後總算認識晒d同事。小勤特別留意那個叫小美的女同事,因為覺得她實在太靚...

終於有一日,小勤忍唔住靜雞雞行過去小美度同佢講,話如果佢比100蚊佢,小美可唔可以給他一個抱抱。小美心諗抱一抱有100蚊,有得諗,於是接過小勤手中的100蚊之後就給他一個大抱抱。

第二日,小勤又忍唔住靜雞雞行過去小美度同佢講,話如果佢比200蚊佢,小美可唔可以鍚佢一啖。小美又諗咗一諗,覺得鍚一啖有200蚊,有得諗,於是又接過小勤手中的兩張100蚊,然後給他一個大鍚鍚。

於是第三日,小勤一如以往靜雞雞行過去小美度,不過今次佢竟然問小美,如果比1000蚊佢,可唔可以同佢發生關係!!!小美立刻拒絕了,接著就打了通電話給她的男朋友,跟他說了這3件事... 男朋友不但沒有怪她,還叫她跟小勤說2000蚊先有交易!但條件係要將2000蚊放係地,小美wu低身攞錢既時候小勤先可以開始除褲由後面入! 咁樣小美攞完2000蚊小勤都未夠時間解開褲頭帶啦...

小美跟小勤說了,小勤毫不猶豫答應了! 但係過咗個幾鐘,小美都未打比佢男朋友同佢講2000蚊有幾咁容易賺... 到男朋友打電話向小美問個究竟既時候,小美喘著氣回答說:

我點知佢今次會比2000個1蚊喎...
作者: kentt15    時間: 2007-10-18 10:05 PM

.......y cant understand:onion31:
作者: sky8761    時間: 2007-10-19 08:51 AM

thanks
作者: ob02    時間: 2007-10-19 09:34 AM

:onion03: :onion03:
作者: 甘仔超    時間: 2007-10-19 10:15 AM

過隱﹗挺好笑!
作者: rd2002    時間: 2007-10-19 10:18 AM

作者: andrewtanwaiboo    時間: 2007-10-19 09:53 PM

thx for share

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.77:8898/) Powered by Discuz! 7.0.0