標題: 太陽能飛機 自創 請多多支持 [打印本頁]

作者: fatfa123    時間: 2007-8-24 02:27 PM     標題: 太陽能飛機 自創 請多多支持

我自己創架..唔知好唔好笑...希望大家多多支持

我有d字唔識打,只可以打同音..唔好介意
----------------------------------------------------------------------------
     有一個夜晚,係平靜既天空上有一部飛機飛過,機上既人全部都好安心咁乘著,

突然傳來機長廣播:{各位乘客,真係好抱歉,機上出左小小意外,大家請睇睇左邊機翼.係唔係正在熊熊大火呢,但大家唔洗擔心,呢部係高科技飛機,得一邊機翼都識飛.]

聽完後,乘客都好開心,就做番自己野,訓攪既訓攪.睇書既睇書....

突然又傳來機長廣播:[各位乘客,唔好意思,又出左小小意外,大家請睇睇右邊既機翼.係唔係又係熊熊大火呢,不過大家唔洗擔心,呢部係高科技飛機,就算冇翼都識飛.]

聽完後,乘客都好開心..就議論...

A:呢部飛機真係勁,

b:係呀係呀

突然又再一次傳來機長廣播:[各位乘客,唔好意思,不過今次冇乜野,部機冇著火,放心,不過都請你地睇下左邊既海面,..係唔係見到一個船仔,上面有幾個人,其中一個我黎架^^.其實飛機最主要原因係冇哂油.所以飛唔到]

乘客聽完後就係咁爆粗:[#&*^#(&^!&#@]

突然機長又廣播:[不過放心.呢部係高科技飛機.冇油都可以飛.係用太陽能都飛到]

*如果唔明,請大家留意下果陣係咩時候
作者: kent8118    時間: 2007-8-24 05:47 PM

Thanks For Sharing!!!
作者: ljw1982    時間: 2007-8-24 06:31 PM

thanks for sharing...
作者: abeabe123    時間: 2007-8-27 12:52 PM

thank you
作者: zactlion1899    時間: 2007-9-13 10:28 AM

ok la thanks for sharing
作者: ob02    時間: 2007-9-13 10:41 AM

hahahahhaha
good wor.

support!!!

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.77:8898/) Powered by Discuz! 7.0.0