標題: 6千幾百分的yahoo知識膠人(發問共33頁) [打印本頁]

作者: marcus0828    時間: 2007-8-17 01:49 PM     標題: 6千幾百分的yahoo知識膠人(發問共33頁)

6千幾百分的yahoo知識膠人(發問共33頁)

http://hk.knowledge.yahoo.com/my/profile?show=HA00592499
我去買老婆餅,入面無老婆,我可唔可以去消委會告佢?
我想捉蟑螂到美國,唔知點上機?酬勞幾多呢?
我好鍾意吳卓羲,點樣先可以咀佢!
如果我條孖筋痴左?我還有幾多條筋?
點解做賊要蒙面?
日本今次地震,會否因為我正在發功呢?
上網上到個身發霉,如何清潔?
蔡瀾是否印度人,在節目中經常用手拿食物放入口?
青馬大橋時速限制為八十公里每小時,咁如果我參加渣打馬拉松跑步速度超過此速度,會否被檢控?
《十四歲媽媽》會否於下年重播?如果係,入面所有主角全部都大一歲,重播時係咪要改名做《十五歲媽媽》?
天氣很熱,如何為身體排出熱能,排出廢話有助排出熱能嗎?
我被瑪利奧追打緊,我無劍在身,咁我出乜絕招呀?
我被楊過私下奪去神鵰,應該去那裡報案?(40分架,唔識就唔好亂答。)
馬力遺囑有沒有提及他用來出殯的靈車要用坦克車,以配合他先前的言論?
回歸盃雙方陣亡名單?
七月一日,我想在維港夜空降人造雨增加氣氛,應該向那個政府部門申請呢?
青藏鐵路全長幾多毫米?
費爵爺話以週薪五十萬鎊要我加盟曼聯夥拍蘇斯克查,叫朗尼做後備,諗唔諗得過呢?
作者: KITKIKI    時間: 2007-8-17 09:10 PM

作者: char_char3000    時間: 2007-8-17 10:51 PM

數學題: 如果我條孖筋痴左?我還有幾多條筋?
hahhaa.....LOL
作者: engchang    時間: 2007-8-17 11:03 PM

作者: ljw1982    時間: 2007-8-17 11:03 PM

作者: kyreu    時間: 2007-8-18 06:45 AM

thanks for sharing:onion14:
作者: keninny    時間: 2007-8-18 12:25 PM

作者: scslam14    時間: 2007-8-18 12:42 PM

Funny one !!! Thank you !!!

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.77:8898/) Powered by Discuz! 7.0.0