標題: 搶了牧羊狗的工作 [打印本頁]

作者: vaio38    時間: 2011-2-7 10:42 AM     標題: 搶了牧羊狗的工作

本帖最後由 vaio38 於 2011-2-7 04:42 PM 編輯 5.39.217.77:8898/ c8 _1 R( O  n0 w* }
公仔箱論壇% n/ N. W& ?& p6 ]' j6 _. J

3 y) Q" Z! L; X) R0 G( S; O# Dtvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇3 J& ]. n& \3 U) L& @  ]) k

v' d9 n2 G' {4 _5.39.217.77:88987 `* s+ k5 A5 X& j) Q

8 N+ S* G) [$ W3 O, c  l5 Q8 H8 ?/ f- o- {  R

8 f; x: S! Z" [, D# [5.39.217.77:8898TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; U; z+ X+ \: c- b" W" f5 N
    公仔箱論壇" O- Z* _' E4 D0 \0 ?5 g

3 e* o: j- M1 c2 ]4 Ktvb now,tvbnow,bttvb哎吔.....我撈亂咗,應該貼喺寵物貼圖區,有人回咗帖...如果我刪帖重新再post過,人哋回帖積分咁點計,
* m. |! m6 Q3 t' |, }請版主睇吓需唔需要移返去寵物貼圖區thanks 哈哈唔好扣我分哦 冇回帖的話我會刪帖再post過的
4 R7 A4 O- i7 F  x. @

作者: magicxu    時間: 2011-2-7 11:37 AM

哦,这个一个小老虎一个小狮子能赶羊的呀,这个估计叫声要比牧羊犬更加有威力,然后赶起来更加有力量吧,蛮有趣的小老虎很喜欢的,不过大了就讨厌了
作者: orchids    時間: 2011-2-7 03:16 PM

小老虎 ,小狮子真的能赶羊嗎 ?玩玩罷了.
作者: vaio38    時間: 2011-2-7 03:59 PM

小老虎 ,小狮子真的能赶羊嗎 ?玩玩罷了.
" [$ q* }6 X9 v  c- t9 f1 w6 w( ?公仔箱論壇orchids 發表於 2011-2-7 03:16 PM
佢哋當然不能趕羊啦,連牧羊狗也要經過訓練才可以趕羊,係起個有趣啲嘅主題名啫 haha
作者: zzleezz    時間: 2011-2-8 12:41 AM

好可愛的小動物~
作者: vcliew13    時間: 2011-4-14 02:26 PM

希望它们饿的时候不会吃羊群。。哈哈

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.77:8898/) Powered by Discuz! 7.0.0