原帖由 h2o 於 2007-5-24 08:43 PM 發表。 公仔箱論壇; v) A& n. O( F( Q" [" r
唔係掛 >< 成個TVBNOW吹水家庭都知 我e+係你地既老師黎啦
' H! Q8 }0 h+ N" p) Y! Y& U$ h8 O' WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW吹水家庭既法文老師 你有時間都黎上堂
+ T% g; v( f/ k: e* p aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。關於spanish係係學校學既 (學左5年...不過好耐冇講過唔係好記得點講囉 ... se me olvido como hhablar ... - u2 V" | a' q. X; D5 ~! C0 N1 Z, f公仔箱論壇
# o1 d1 K, G- {; S公仔箱論壇o lox i guess i really haven't been bk home 4 a long time lolx..don't know wut's going on in thurr anymore><
, |$ m9 l7 C& |2 Y/ V P: yi shoudl stop bk home sumtimes..haha..... u should teach me french lolx....1 c3 u( w& R- Y$ v
' H& e; }8 F% }1 w; t公仔箱論壇si si tengo algunos aleman amigos y uno de swiszerland tambien!!! ellos son muyyyy hermosos!!!tvb now,tvbnow,bttvb- v7 D4 S# d: s8 G3 _' }( }- _
pero me enmoro con alguien....se llama John..pero el no es estudiante de intercambio lolx...
* ?- N `, t5 X2 N; d* ^公仔箱論壇John vive en Duluth apenas como mí..... pero no se gusto de el o apenas con lo...tvb now,tvbnow,bttvb5 b% {5 T9 [% J$ S" {
haha mi mama nos cogió en mi cama...no es bien>< mi mama esta muy muy muy enojado en mi....公仔箱論壇1 |1 w1 X# \+ {8 l, j; K0 i5 t7 i
la vida no es facil><TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% X( D8 A- i4 N2 a: d
8 T @4 X; O7 jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。hope 2 talk w/u soon lolx... i hope my espanol made sense up thurr hahahah.... |