返回列表 回復 發帖
我既初戀係四年班既時侯,
5 n) X. T( s8 u& I$ i* rtvb now,tvbnow,bttvb e+諗起都覺得自己果時好傻呀!9 j+ B! b% {2 R8 [$ M: c5 l
但係都好sweet  :$
13....
3個月大
我十七..
原帖由 天使喵喵 於 2006-8-3 11:00 PM 發表
: A/ l+ C/ n( Z% r咁你幾時呀?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& o4 ^* W' Y0 G+ F
我17
5.39.217.77:88983 b0 L; R; k3 a" S
我13歲啊..tvb now,tvbnow,bttvb8 ?0 v7 p  ^& l% E, ~0 U' x$ [

- M' ]7 |  r0 W$ V" R. l我今年先得個14歲..5.39.217.77:8898. k3 f' x, ]7 l; ~) \5 l; L- w# ^

; K9 W: {0 K/ M- _4 L; ?" E0 Ftvb now,tvbnow,bttvb初戀仲要得個1個月..唉.

原帖由 彿印 於 2006-8-4 05:20 AM 發表TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 d. O% @3 A. O4 _% S! v
3個月大
0 M+ E5 C* C" `+ i咁勁嫁.佛兄..=D>TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# U. s' A+ J3 m

$ l6 h+ f: y4 NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。三個月大又點初戀啦?
/ I6 X+ H  U7 g: g' i公仔箱論壇公仔箱論壇# W; R+ q- R2 N( @! _! A
講比大家g下啦:lol

唔記得lu......
未戀 XD
原帖由 彿印 於 2006-8-4 05:20 AM 發表' Y0 m* `! n4 \
3個月大
4 `& U. e- _8 d- oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3個月大行到唔識行,咁都溝到女 ;P
20歲..tvb now,tvbnow,bttvb; O" Z1 t) c& L
我既初戀情人就係我現在老公, L/ c+ q& U' D' `/ ?$ Q
好幸福喔...大家都好愛對方....^^
原帖由 annie_chan1023 於 2006-8-4 11:05 PM 發表
7 Q2 D) W0 S5 d( B% j( P20歲..* s. H- _0 j% ?% ]' ^4 W4 D4 F
我既初戀情人就係我現在老公
) V( o5 g0 }; o  D5 a+ y% J/ a* A5.39.217.77:8898好幸福喔...大家都好愛對方....^^
; a& P: ?0 i$ {
真係好幸福wo

原帖由 彿印 於 2006-8-3 07:20 PM 發表
/ w6 q' m4 X* T/ ~# eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3個月大
$ ^1 T2 B3 ^7 v/ `' w6 Etvb now,tvbnow,bttvb9 c& F" l# f3 ]: [  X( a5 h( u1 ~" a
想當年都唔知幾多bb女搶住要送香吻俾我
原帖由 HIDE 於 2006-8-4 03:36 PM 發表
- s* h- @/ @" F; G5.39.217.77:8898未戀 XD
公仔箱論壇/ n8 S" F: t( G% `5 G  ~" p8 ], y
X2:'(
原帖由 超人 於 2006-8-4 10:48 AM 發表
0 J9 H3 k( F# H# o9 t  i/ i
0 |% n/ @% W1 ^4 o, u$ f# m+ q, X我13歲啊..
) G: V. p+ M2 p7 y  Dtvb now,tvbnow,bttvb+ t" @4 d  w8 z# q/ r
我今年先得個14歲..2 \) G" I/ u2 v; w- I7 q
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ a! \0 ]3 t- }( p: K2 s
初戀仲要得個1個月..唉.
7 I, s: g- R5 @' b' Ktvb now,tvbnow,bttvb經已多過我.....; w$ l- c9 o1 ~8 ]0 L  D
我得2 Weeks , 仲要係俾人玩呀~ >.<:'(
13 - Forrm 3 - my classmate is sat beside me