返回列表 回復 發帖

中國湖北武當山風景相片

,  描述: 開心分享
中國湖北武當山風景相片,希望你地鍾意啦﹗我真係有去過嫁,可以問我武當山風景既意見﹗7 g+ n1 S+ ]" h+ u; W0 Q( G' n

5 ~3 \2 G: r) ~9 ^) E0 [$ h
2 K" k2 v- l- [( Ktvb now,tvbnow,bttvb5.39.217.77:88985 T& i3 k0 f+ V) X
tvb now,tvbnow,bttvb; l/ d9 b  Y! q& x
如果大家有任何意見、請回覆。多謝﹗
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• dxb

感覺好高啊...不過都想一去

評分次數

• dxb

估不到武當山都有缆车。

評分次數

• dxb

估不到武當山都有缆车。
, e- M% I3 B2 I) B3 u. v, Ytvb now,tvbnow,bttvbhenrysuncpu 發表於 2009-6-28 06:47 PM
# \% x7 e8 B2 S! O8 y- x; K# @+ d  \) z6 f5 V8 B8 D+ T, ]
我都係前幾年前同朋友去嫁﹗不過真係幾好玩嫁,坐的士都好平嫁。

評分次數

• dxb

感覺好高啊...不過都想一去公仔箱論壇5 h, `6 x! W+ R( T. d
k23bb 發表於 2009-6-28 06:33 PM
8 J) V4 r- Q% w! \  U
: J; A4 L1 G- J% ?5 `0 O" B個度d生活指數好低嫁,晚上八時街燈都無,想出街都唔得嫁。

評分次數

• dxb

唔知座缆車上唔上到山頂呢?要行嘅路多唔多會唔會好辛苦o架
唔知座缆車上唔上到山頂呢?要行嘅路多唔多會唔會好辛苦o架
; D, ^9 f& n7 h3 p  P6 nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。dxb 發表於 2009-6-28 10:48 PM
- V' P% V9 ^; A' nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 f! |) R3 P" K- q! P: u
個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。

評分次數

• dxb

3 r' q/ W0 }2 ]4 \公仔箱論壇
  C  [  p; j( ^3 X! r! Q公仔箱論壇個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 R  g/ r$ J4 K7 A& s. V
邪x 發表於 2009-6-28 11:12 PM
行3,4個鐘樓梯...仲要咁高...未上到去我諗我就暈啦

評分次數

• dxb

4 n  q: O# {! i1 O
# E8 S) ^4 F9 Z8 g; `( l7 Z個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。
! J, I- u# k  r8 O邪x 發表於 2009-6-28 11:12 PM
tvb now,tvbnow,bttvb9 T$ _- R$ H6 }9 H4 Y2 J

2 C6 I. ~  M5 i+ E5.39.217.77:8898
. ~: z' _1 C( p$ @+ f  p! s, Z! ?4 B你真犀利可以行三、四個鐘仲要係上山喎~ ~我諗我行到一半以經頂唔住喇
爬上去真的很累哦,但是不到山顶怎么看得到不同的景色呢,望下去很宏大的感觉,好图多谢分享

評分次數

• dxb

爬上去真的很累哦,但是不到山顶怎么看得到不同的景色呢,望下去很宏大的感觉,好图多谢分享& _, }# L; V" @% G6 }
magicxu 發表於 2009-6-29 02:48 AM
; d+ b6 N( ]! q4 |- @4 U& [5 M
" W5 ]4 e& }0 {% D1 l公仔箱論壇
9 t  j; o2 X! G1 q公仔箱論壇! j5 P% ?9 x0 I- C% L
咁又係呀~除非唔去如果有心去到,就點辛苦都要上山頂睇下喇
应该坐纜車落上,行下山。就沒那麼辛苦啦~!

評分次數

• dxb

应该坐纜車落上,行下山。就沒那麼辛苦啦~!tvb now,tvbnow,bttvb, l8 k/ M- k, I; p
online82 發表於 2009-6-29 03:41 AM
) o: w" {. ?! w5.39.217.77:8898公仔箱論壇) q( ?; H& f& @: I
原本我都係咁唸嫁,不過同事話,其實落山更難呀,所以我地先至行上山,之後坐纜車落黎。

評分次數

• dxb

9 n& m5 ^" j# K/ t. I$ m' X/ J
公仔箱論壇2 r  R/ F0 b. z, U7 E  h
原本我都係咁唸嫁,不過同事話,其實落山更難呀,所以我地先至行上山,之後坐纜車落黎。5.39.217.77:8898& V7 }: N% Z- Y
邪x 發表於 2009-6-30 12:23 AM
5.39.217.77:8898# j/ S) o# s' M3 m; [

- x5 ^7 ~" {- z! N$ r公仔箱論壇6 o4 B" G# o5 U) Y+ g% X
) {  ^* V) B9 C) h6 h% a5 p
如果真係要行上山,我諗秋天先去會舒服d喇
估不到武當山都有缆车.....唔知安全吗........

評分次數

• dxb