返回列表 回復 發帖
你的身材几好啊。。。原谅我甘咸色TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ x, v# V) N% f+ c: o
ckw0813 發表於 2009-7-1 02:39 AM
& a* B# b% L! K: t4 E
公仔箱論壇) j  h5 j6 J6 o8 D# G$ C
我系5系应该话“多谢你咸色我” 呢??TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 |& z, n" I8 c3 E+ S; W
咸色一只猪扒系你既不幸 XD"
5 E1 H, _$ T+ [% l+ }6 w# |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
7 u2 `- l- ?" `- y" L 我系5系应该话“多谢你咸色我” 呢??
$ k9 l- g' }/ X0 e6 ?$ u咸色一只猪扒系你既不幸 XD"5.39.217.77:8898$ E" y# V4 u* N: R. d! y
howgeemun 發表於 2009-7-2 04:59 PM
哈哈,猪扒?甘又唔会,个样都几标青。。。你读紧u?
<赌博> 令我富甲一方
呵呵 天天开心哦
哈哈,猪扒?甘又唔会,个样都几标青。。。你读紧u?5.39.217.77:88981 v* w9 [$ d6 A9 w  W& B1 F9 O
ckw0813 發表於 2009-7-3 04:37 AM
% h7 P8 _/ U3 x5.39.217.77:8898yupe...
* T6 ]/ n) t: d1 W! l: j2 jtvb now,tvbnow,bttvbzzzZ ... 仲读紧.....
) t% G7 n1 j/ G' }9 T
yupe...
2 u" z- j# Y3 G4 E8 f& m( ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。zzzZ ... 仲读紧.....
; W& S- m- ]( ctvb now,tvbnow,bttvbhowgeemun 發表於 2009-7-4 03:59 PM
哈哈,边间啊?你系马来西亚边度人?
<赌博> 令我富甲一方
哈哈,边间啊?你系马来西亚边度人?
( E5 T2 }, w  R0 J3 cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。ckw0813 發表於 2009-7-6 04:29 AM
% {( u0 Q6 p/ L$ L/ R, vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
) ~* _5 E, M. j- ?4 H5 B/ n" Utvb now,tvbnow,bttvbUTAR ~ kampar branch
$ W. Z$ ^) _* _本身系kL人  =]
好令女呀…
/ E# f2 }, R; G6 W$ p( i* o% `公仔箱論壇哈哈!!
公仔箱論壇3 D, s& _8 Q7 F; E" \/ i9 {

- C' `8 f  c6 {/ Z( d3 v1 d& }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。UTAR ~ kampar branch TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 L/ W9 n+ A! x$ o- ]  q* k  I
本身系kL人  =]公仔箱論壇) _. X$ i; [0 F! ]! l2 ~
howgeemun 發表於 2009-7-7 04:10 AM
咦?点解去到kampar个间甘鬼远既?呢度没你要读既subject咩?你读边科架?哈哈
<赌博> 令我富甲一方
咦?点解去到kampar个间甘鬼远既?呢度没你要读既subject咩?你读边科架?哈哈
5 i9 c: ^' s# e5 jtvb now,tvbnow,bttvbckw0813 發表於 2009-7-12 04:17 AM
/ p  i- M8 ]0 L; _/ e
系呀 =]
2 Y) L$ G& X" l5.39.217.77:8898得kampar 有offer 我呢个 course....# [6 H+ G8 r, }7 N4 x* ?/ i" c: c, }
banking and finance ....
  Q; Y+ s( U8 R2 k# A6 Ptvb now,tvbnow,bttvb听日有测验.... zzZ ...
8 B8 i, v$ D3 [1 M' U! i系呀 =]5.39.217.77:8898* ]- F* t3 z& V8 U
得kampar 有offer 我呢个 course....
6 K# x' B7 T! A: v8 B5 f9 `banking and finance ....
1 j3 l( Q3 X/ a2 _tvb now,tvbnow,bttvb听日有测验.... zzZ ...% C0 U7 w* t3 f% Q% z$ h2 ?8 B
howgeemun 發表於 2009-7-15 12:46 AM
哈哈,甘甘祝你科科肥佬啦...讲笑咋!你有msn没啊?
<赌博> 令我富甲一方
来支持。
好嗲啊
hello.. 想問下。 你係用乜軟件來整個collage嘎
Hi Mun, I'm from Malaysia - KL
5 w* d) G2 _/ A" T2 btvb now,tvbnow,bttvbNice to meet a Malaysia fren too , hehe