返回列表 回復 發帖

[自拍] 我的自拍照.

,  描述: 皮膚差左...好唔開心
9 D7 e  T$ z! M0 L3 f' F公仔箱論壇
; o4 z2 I+ _1 n0 \  A正大受打擊.因皮膚差左唷.....><

評分次數

• yumiko123456

你教书架???
入谷温人
我幼稚園做不是教書..文書助理.打文件嫁..
原帖由 ah_nat373 於 2009-1-4 05:15 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 D4 e: G  S! c
我幼稚園做不是教書..文書助理.打文件嫁..
& A$ k" w; h/ H公仔箱論壇HK人??
入谷温人
對耶.香港人正是
原帖由 ah_nat373 於 2009-1-4 05:19 PM 發表 / U5 x+ r$ z) g+ P# q8 ?: C5 z/ c
對耶.香港人正是
6 \: d% K4 F: H6 n公仔箱論壇我大马人,高兴认识你~
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2009-1-4 05:26 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb0 p) @  I' k: M. `$ |5 |

9 I3 ^# O. [. F8 T; l8 I, z6 I5.39.217.77:8898我大马人,高兴认识你~
溝女就溝女啦...假正經
born to die
原帖由 toyo88 於 2009-1-4 05:26 PM 發表
' ]3 q$ p. h! `0 F1 U2 f2 ]tvb now,tvbnow,bttvb
. t9 g$ @6 A2 |; n# dtvb now,tvbnow,bttvb我大马人,高兴认识你~
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% ?# T+ [) Z0 A, |( M0 [" q; @3 T
哦~~
原帖由 YUYUME 於 2009-1-4 06:32 PM 發表 7 o) E- Y9 H7 C1 _9 _# I+ i6 h  W
公仔箱論壇' ^6 c$ Y' ~, e7 |$ D/ Y
????唔明
原帖由 ah_nat373 於 2009-1-4 06:37 PM 發表 公仔箱論壇( P" y/ o0 k: I' R% m' {) s

6 r# [% s( W; B- bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。????唔明
冇...你唔駛理佢...我都係香港人
born to die
okok~~你facebook add我a natalie cheng.poohpooh_nat@yahoo.com.hk
原帖由 ah_nat373 於 2009-1-4 06:49 PM 發表 . G# R5 X7 [+ X! S
okok~~你facebook add我a natalie cheng.poohpooh_nat@yahoo.com.hk
加左啦
born to die
thx^^
原帖由 YUYUME 於 2009-1-4 06:32 PM 發表 , M: m9 }" l( [; f8 }' [- h% ]
2 W7 C" x9 [2 a1 n' v& i公仔箱論壇人家溝女....你不抵得啊....
  m! W; i4 K5 n$ L, P% a公仔箱論壇你有我嘛....
都是甘不错啊....
$ w- b! E& j& D: q9 G' A衷是好靓啊....