返回列表 回復 發帖
又有兩位留言,都有估到答案係乜嘢...
1 r- M" u' B: S. k公仔箱論壇分數方面我係慷他人之慨,請笑納..
& _7 H/ \3 E! ~; A/ e& B2 p今晚十點前只要你有呼吸就有得送,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) p. ^0 }, F) [5 d5 `# p) b+ R
我又睇吓今次擺明送分可以送幾多出去。tvb now,tvbnow,bttvb# t- c0 }2 Q9 q
tvb now,tvbnow,bttvb* i. T7 _% y4 F7 q6 P
3017668 ...
! X+ ?& U, ^5 w5 z5 ~* Q金田Sam 發表於 2015-1-10 01:53 PM
/ L% }/ i# D3 g$ rtvb now,tvbnow,bttvb
: g1 P, _1 }7 g1 O講真句, 我唔知答案架, 個時仲睇緊結局。 我都係抄襲架咋。
% x2 ]: |/ e! }' _8 u9 E, i- u1 M
0 U! k: I( M5 g& U嗯,分就送咗,見你答得幾好,睇晒之後請留多次睇後報告,+ }2 e" G9 M: {+ P& Z$ Z' n: G
講講對成套八卦神探的意見,有邊度好邊度差....
& p) r5 J' e. W( \5 b' n純棒女神萬綺雯的話相信會幾滿意,戲中佢d對白好搞嘢...
4 {; Z# ^& [9 ?* f+ wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
+ s5 T8 B0 x: t' r5 }tvb now,tvbnow,bttvb其中一句,[你可唔可以唔好成日做d嘢令人誤會呀~] :lol ...% \2 H$ w3 c. i, {5 n
金田Sam 發表於 2015-1-10 02:00 PM
6 j+ A% o: [$ [+ k5.39.217.77:8898
+ g5 Y) `; K  zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。萬綺雯我一向都幾鐘意佢既。 佢做戲唔見得好出色, 我純粹係捧偶像既遮。
依家啲劇結尾都係不知所謂。 呢套都唔例外。 我覺得誇張得黎又唔靠邊。 不過睇開就睇埋佢咁話遮。
我都系好細個養過貓TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) @, e3 Y; j  r" Q- ?
自從他過佐身我就吾養了
' n# `) Q3 f5 q2 g! k睇住佢離我而去的痛吾想有第二次TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ m% a1 E2 l* C- M/ A6 m4 ]/ y
突然變佐呢D同劇集無關的話題
, A3 L7 z; K" Q) Q3 ?財神版吾好扣我分5.39.217.77:88984 \  n& r) w: r2 _" N
lhy92725 發表於 2015-1-10 10:32 PM
我唔會扣分...因我都有說離題話題
吹水吹 到上樓上了, 好事.J大多謝加分5.39.217.77:8898! U" |5 p  d6 U# i5 F) `
CC517 發表於 2015-1-10 11:07 PM
E生你知道就好了,但唔吹劇吹到灌水喎,否則...,到時會...扣...
9 r1 k, Y, w3 ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇& y; @% h1 P' G
萬綺雯我一向都幾鐘意佢既。 佢做戲唔見得好出色, 我純粹係捧偶像既遮。( ~/ B& k1 f, N
pknoface 發表於 2015-1-11 12:24 AM
亂UP掌門睇唔出你係"蚊蚊"的Fan喎,我都覺得她都好專業精神,就如"老表你好hea中有一幕比郭晉安360轉時傷咗,好有精神演完才睇醫生架!
多謝金田兄送份。
/ [( S8 K9 K, g( r7 Dpknoface 發表於 2015-1-11 12:16 AM
" c- d+ c+ b' htvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇8 y1 F1 p9 @' q/ V4 E0 z
你入嚟打個乞痴都有分送比你...
# u* c9 X* w9 Y- _0 S8 s* M5.39.217.77:8898只要你肯入嚟,若果你介紹多幾個人入嚟一齊傾,5.39.217.77:8898& {2 H8 V+ P; N4 S
送多次分又點話呢?
; j& I, N8 K& N3 kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
- b- m) x9 r- b! D% Z* _/ _tvb now,tvbnow,bttvb今次個結局算良好,但都係趕咗d,而且又有d夾硬嚟,
& Z  x+ }  y1 W7 b臨尾又要益李思捷有得咀咀....萬綺雯蝕晒底啦。5.39.217.77:8898( O0 Z% @" j4 T# C

3 n1 J7 d9 P- ]" J3 w...薜丹仁呢個角色,比我做唔收錢都做。

評分次數

• timmaxsing

☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
我唔會扣分...因我都有說離題話題
- F% a. d4 k4 I5 ~timmaxsing 發表於 2015-1-11 01:05 AM
2 E6 D! F' Z! H" |: p. x" ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
5 v! A' Z2 _7 F5 p: F1 P哈哈,版主晌佢管的果區大晒架嘛,
8 F$ ^7 U2 y9 C$ D版主講嘢唔會離題的....呢句我話ge...
4 N+ U5 @/ u' a, ~4 D
( B% F, J& V8 [! d2 L) Ntvb now,tvbnow,bttvb點都好,多謝J神通情達理,希望唔好介意我亂咁派分,
; s6 i2 H9 F; D$ W' F: X% UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都覺得我有時都幾麻煩,成日破壞人地規矩....
1 R7 S6 B# ^5 k* c+ B不過我只係想討論氣氛熱鬧D,旺場D....5.39.217.77:8898& o+ j, Y* C% z5 F/ Y, f9 T2 F
分數於我如浮雲,如果派晒出去人地會開心時,
7 S% {3 m1 u2 v( I( f" W' x* ~我樂意繼續亂咁派.....^^"
/ ~% G4 P  r" Z, B( t公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb3 A" Q5 _8 E) y) z. g! Q
哈哈,版主晌佢管的果區大晒架嘛,公仔箱論壇% j4 {9 a. q! o' v5 |4 d
版主講嘢唔會離題的....呢句我話ge...
1 R! N/ I" s- fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
+ g9 g# \3 g- ]5 `" I- B6 iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。點都好,多謝J神通情達理,希望唔好介意我亂咁派分,tvb now,tvbnow,bttvb) i" ]- ~. t3 \
我都覺得我有時都幾麻煩,成日破壞人地規矩....tvb now,tvbnow,bttvb* `8 N. \" E- F& ~
不過我只係想討論氣氛熱鬧D,旺場D....; q6 V3 j/ |! O3 r# g
分 ...
/ ?/ D& @1 ]& D金田Sam 發表於 2015-1-11 02:15 AM
我給你的TVB就是比你在劇區活動時派賞,我派得勁過架...
放D錢入銀行生下息, D錢係會繼續來
外星貓E生
我給你的TVB就是比你在劇區活動時派賞,我派得勁過架...tvb now,tvbnow,bttvb& v2 D9 x7 M. r; U* L" o
timmaxsing 發表於 2015-1-11 06:20 AM
tvb now,tvbnow,bttvb5 C" s* k/ ]0 T0 s' Y9 `

: y& T# \5 G! C9 g4 dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈,常言道,洗腳唔可以唔抺腳,以前有前輩咁教過我,
1 r7 g$ U9 A) b郁下都萬萬聲我真係驚洗大咗,對分數概念亦一樣....
4 Q0 ~/ l- T) f  _5.39.217.77:8898J神,你搞到我呢個戶口存有唔知幾多個零,我都嚇親,8 f' x1 B3 {% k( n7 W
既然可以任我亂咁派,倒不如睇下人地開口想要幾多? 我就派幾多..TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 r4 G5 `3 r% ]# [

- W  I3 Z9 X) U9 o  Q" g5.39.217.77:8898其他討論區我無試過有人咁樣加分比我,我只係個普通會員間中留言,
) V4 p* |) w# k( j7 Q一般有人回先會接住講落去,係長氣d,因為我次次都儲埋打一大堆字...4 P+ w( D9 h2 }4 g% S
既然宜家我發覺我呢個戶口有咁多個零時,總分數幾多我都唔識數...
3 ?' P: K' ^! Z# d& E8 n豪d啦,下次派十萬分.....答唔中放個屁都送十萬~~tvb now,tvbnow,bttvb3 g# V+ K/ L  `2 y" ~
真係似獎門人首歌咁,數百萬當係碎銀....
放D錢入銀行生下息, D錢係會繼續來
# h5 h+ Q3 D3 c2 M( LCC517 發表於 2015-1-11 11:51 AM
2 o; k( m( }) `& A2 P- H/ m; \- D5 \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
' i% P/ P# F9 \! D8 B6 O9 S) o公仔箱論壇5 o4 L" [9 K+ a
最先參加佢地遊戲有分送時,我欏部份去呢區個賭波遊戲度玩,' u' f2 W0 w& x
贏咗幾場,好似又加咗十幾廿萬分,其實幾好玩喎,估中比數有分,
+ A4 [% N3 E1 o: K/ b6 C) V: h9 K/ UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。http://www.tvboxnow.com/z_gamelist.phptvb now,tvbnow,bttvb# e, q$ k" K: [( X3 M' i: P

. h0 w2 C; O' [5.39.217.77:8898果陣有六位數字分數己經好開心,宜家過億"??
9 K3 u: L8 ?2 i8 Jtvb now,tvbnow,bttvb我覺得一出世做有錢人的人未必開心,係靠自己越搵越多先會開心,,,& {; B7 E8 E+ z& b. t: m
因為有太多的錢,會對洗錢無晒概念,郁吓一百幾廿萬輕易買到的話,5 [5 {) z( i" w8 N' e
再無苦思尋求想辦法得到的樂趣了。
我想參與,但我還沒有看這部劇
我想參與,但我還沒有看這部劇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' I3 Y% ]& [. E/ \5 t
Pedestrian_A 發表於 2015-1-11 04:30 PM
0 p8 ~' Q& V1 E! H4 _5 m6 a  X$ @6 J2 E* z! z1 C
得,一句有誠意的回覆,有分加,...
; m) ]8 x  O- a2 t( |* l公仔箱論壇等你睇咗再補返未遲。tvb now,tvbnow,bttvb  |  r, p6 w+ S- A4 u% z& J% t
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大鑊,我在這裡騙財...
4 y) G# a8 }+ @0 OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Thank you $$