返回列表 回復 發帖
四十幾仲風韻尤存, 你仲想點
外星貓E生
四十幾仲風韻尤存, 你仲想點5.39.217.77:88987 z4 h! M) p, C, m7 n% T
CC517 發表於 2015-1-10 12:02 AM
* ^% e/ d- ]# Q" j/ E公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! k5 f9 T6 X3 T/ N2 S
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' ?$ _. E3 U4 D, x8 S9 C. m
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) @8 t% G1 G" w" e1 r
今次仲有新面口的女演員,有d角度睇係幾靚的,
: L( f8 N/ i3 U更有幾特出的鐵良芷朱晨麗,蝦頭同梁烈唯....
6 M" y7 M& r9 K( ^6 q9 mtvb now,tvbnow,bttvb我就真係好似賣緊廣告,不過套劇我覺得好睇,  P! D/ g* `5 _! c; s
我睇以你進度,你要排期到出年暑假先睇到囉....
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
其實我可以晚晚追嘅,不過費事出廳開電視之嘛tvb now,tvbnow,bttvb, u! b/ M# N$ D4 i8 p! u
我已經搵佐資源全套下載來睇
) n; d, b0 f+ t% v5 U# s& K* D8 ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。純粹捧萬二蚊場
條骨都無佐lu
第一題答案B,我未睇,估下嘅遮
& k- Y. N  H) q  ]) n0 c" ~% zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。第二題答案C ,又系斷估無痛苦
; T* v* ]( u$ V, y5 @# ktvb now,tvbnow,bttvblhy92725 發表於 2015-1-9 11:47 PM
* j( U. h# k0 F9 o: lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
0 {7 N- D; j. |+ N7 A4 Y公仔箱論壇哦,睇唔到呢個回覆添,有估就有分加..
/ r/ S2 \4 @* @" I9 g2 W* _
$ X9 r8 C) u) ]7 G& d該煨,
" G* j! z  m/ T- j! }/ ^. Z; L. y) u公仔箱論壇本來問答帖晌限時前唔應該有咁多閒雜說話,
, q( ~$ Y: ]2 f* z8 v公仔箱論壇又係我自己衰破壞咗慣例先,撩人講嘢。
6 m# U2 T4 b. j2 ~7 g7 C) O" A4 L請幫手宣傳吓,公仔箱論壇9 h  c, B6 j: D
睇劇同步討論樂趣多
/ a8 ~; E+ g+ X& y. @4 ]齊齊追劇回覆笑呵呵
公仔箱論壇6 V5 e6 D: j+ ]1 ]! s5 W
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
p.s. 得閒來貓E館坐下, 都有遊戲玩TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# k0 Y( |6 \, a0 W9 l2 @! E
CC517 發表於 2015-1-9 11:14 PM
E生係我地方買AD,問過我未...
E生係我地方買AD,問過我未...& H2 m7 Q% g5 |% F% l
timmaxsing 發表於 2015-1-10 09:38 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# \2 O2 f) W& k' |$ t0 ]) P- Q

: {- z! z3 E0 S/ P+ R5.39.217.77:8898唔好怪佢住,真係要怪就怪我,
7 u% \7 R1 p! ?8 G9 w公仔箱論壇不過相輔相承,e貓有晌佢果區幫手宣傳,
: X1 H1 e5 r$ u6 A7 o+ S3 ftvb now,tvbnow,bttvb將功補過算係唔話得囉....
其實我可以晚晚追嘅,不過費事出廳開電視之嘛
: h; m" y$ a2 X- J$ Z1 y0 @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我已經搵佐資源全套下載來睇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- @1 n! m4 f2 z0 g; k5 B
純粹捧萬二蚊場
" |8 d) {; l1 j6 [; ?lhy92725 發表於 2015-1-10 09:14 AM
# {7 k8 i, I3 m, k6 |, q! z* M3 C
5.39.217.77:8898" f1 Z# g, [& S
睇一套其他人睇晒的劇,人地己經知道晒劇情而你先睇,
& f3 h8 o3 W) e5 F  }公仔箱論壇我覺得樂趣唔大,因為就算幾好睇都好,都過晒氣,
( O' H5 q" \9 e+ aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。當你睇到緊張時亦無得同人講,人地己經追緊第二套,
5 I( v- C" c" B0 _' ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。完全唔同劇情,仲有咩意思?
5 l& h5 N0 C+ w/ V+ _' Q3 S
* ^, b+ ], R  _- M3 m( ?# k- I5.39.217.77:8898download落嚟一次過睇係好,只不過,咁係睇,唔係追.....
E生係我地方買AD,問過我未...4 h, c' ^8 H( X9 B  }" h# ?
timmaxsing 發表於 2015-1-10 09:38 AM
tvb now,tvbnow,bttvb' \3 I8 g* C1 X/ p- L
公仔箱論壇. j) j2 q! l) ~, _8 D. L# r+ r
無問過幫你手, 對唔住, 係貓厚多士做左嘢都要出糧喎, 唔該
外星貓E生
1 D) ~, S# n  D  j4 q5.39.217.77:8898TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 H5 f3 T; ~0 S" q* j
無問過幫你手, 對唔住, 係貓厚多士做左嘢都要出糧喎, 唔該
* `3 Q, V& |3 T% o5.39.217.77:8898CC517 發表於 2015-1-10 10:32 AM
公仔箱論壇- w- h! d4 j, r+ ?% o
$ J! U: m$ A; q
嘿嘿,出咗我份糧仲唔夠??
% a" ]) f( g$ Z9 MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢區你咪使旨意蝦到J神喎,佢大把幫手,...( o, a& m0 |3 Z& R' a  g6 E& r
厚多士? 係喎...諗起都肚餓...去食嘢先。
  O" l0 ?* M/ f- f3 L5.39.217.77:8898& L% K* z  O+ I: ?% U# ?, ~- _
嘿嘿,出咗我份糧仲唔夠??9 ~6 V# B( Z7 P3 c' K+ O6 q0 F5 u  l
呢區你咪使旨意蝦到J神喎,佢大把幫手,...tvb now,tvbnow,bttvb/ ?3 n. I0 }6 v9 R, o. L, V
厚多士? 係喎...諗起都肚餓...去食嘢先。. F* T  K4 k' L9 v0 d/ J) J6 d
金田Sam 發表於 2015-1-10 10:34 AM
+ g) h0 A  q/ h/ Otvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇  a) @: `% o+ }3 l2 w
點會呢J大好好人, 在樓下開遊戲, 奬金豐富, 少少TVB$, 一D都唔在意, 貓都係講笑啫, 佢老人家唔會嬲嘅
外星貓E生
& Q( b; u: ]1 \/ p3 C; }# o1 rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇4 F* E/ ~5 O7 o+ b
唔好怪佢住,真係要怪就怪我,
3 }4 \$ G7 E( F6 j3 U$ q+ C* U5.39.217.77:8898不過相輔相承,e貓有晌佢果區幫手宣傳,
( f. h1 m: K" J0 ]2 mtvb now,tvbnow,bttvb將功補過算係唔話得囉....
% m% W4 O% T8 b金田Sam 發表於 2015-1-10 10:15 AM
  M9 Y( A5 O% w6 O$ ~
E生係"有傾有講吹水區"的其中一樓帖的樓主,我哋認識佐好久啦,我也是活躍該區,我哋只係說下笑,金田Sam會員好唔當真
我都未睇完結局. 唔知個遊戲完咗未呢?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, W' n0 @( H0 ?. L1 C9 E( O
5.39.217.77:8898! m  {, l0 x1 z$ w$ T) p
[第一題]八卦神探劇中萬綺雯(車季菲)有多少個細妹?: W1 ~+ ^* u; x) H! M. N! k/ l" |( d
b)1個) Q6 F: q% D4 d9 X% w  y

% \! R* R  l, |/ m公仔箱論壇[第二題]八卦神探劇中趙洛希(Shirley)最後秘密係乜嘢?5.39.217.77:8898$ J/ P' Y) B  Z& d* w
c)係誤會,真係女仔,真正兇手係未死的勇仔。
公仔箱論壇' V" X9 G# j  s3 N
公仔箱論壇8 \8 `6 J0 U- X5 E/ C; \
呢個答中有獎遊戲聽日先截止,
& e6 l9 s2 @# S6 g/ Q5.39.217.77:8898睇吓除咗你隻貓之外仲有冇人入嚟欏分,
6 E% r( l, l7 Z4 L9 ]公仔箱論壇真係啞ge入嚟做兩吓手勢都有得派,公仔箱論壇! d/ ^" |, g% q" C5 y& C5 w
..己經出到呢招嚟招客....
0 Z. z* ?7 q7 C# s- ktvb now,tvbnow,bttvb
# s2 t: {$ i% I  J, k公仔箱論壇金田Sam 發表於 2015-1-9 11:42 PM
$ B* C, L! P/ ^) k% L5.39.217.77:8898
9 v% f5 e. C' Y- n金田兄唔使擔心既, 我地一定黎撐場既.
原來勇仔真係變咗性呀? 殺人既原來係呢條女呀?
第一題答案應該係B - 得1個細妹TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 W0 ]( }+ T% P0 Z. s6 T  Y% D
第二題答案係C - 我都系斷估架6 p8 S3 D1 h( R1 \. h1 T
sorry, busy working, 仲未睇完...