返回列表 回復 發帖
陳凱琳眼大,但某啲角度睇唔夠神采,仲有少少唔似地球人。公仔箱論壇. Y  _7 x+ Y9 y

' x( ^) Q  K, W! x( p5.39.217.77:88982979852
. u5 _' |0 ~  h2 P* n0 Y) X1 K5.39.217.77:8898leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:09 PM
公仔箱論壇7 v* z$ U. s0 f
: [& v4 k* y! _# J! G
唔似地球人...
tvb now,tvbnow,bttvb: x* d0 T* k  h0 G' @* u# B

8 w% g3 q: Q3 E5.39.217.77:8898唔似地球人...
0 y+ D' {: x: q; }( T2 F( U公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-11-14 02:02 AM
2 A% d# A9 h! u& e% T
即係呢隻囉。tvb now,tvbnow,bttvb+ g; P& l' n  S& G: o- @( S) x
公仔箱論壇* _+ U/ U( l! c" L
公仔箱論壇6 w- N# O+ y, X0 ~" s
唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。
) f8 X0 H, ~0 c: Z; V: |; T& E- Y公仔箱論壇我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
公仔箱論壇1 H+ B1 y, q$ @' q1 J7 Z
即係呢隻囉。tvb now,tvbnow,bttvb& J$ ~8 m+ W& f& F) T+ n; [' \

3 M$ P+ B  ^  [' Q+ ?公仔箱論壇2980500) O+ C# g, J( D: D
唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。tvb now,tvbnow,bttvb" m; o6 }: L; U* P4 W- p
我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# r$ z1 b* `/ j1 q4 ]
leekwoklam 發表於 2014-11-14 03:16 PM
' ]1 ~5 ~2 e* Y& ftvb now,tvbnow,bttvb
# q. j) ]1 M5 q; j9 u" _5.39.217.77:8898幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-15 11:18 AM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! x  }) N7 D7 d

7 E6 q/ y4 A& l; h* k
- C  t0 d9 Z# G. LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5.39.217.77:8898. v5 w: h8 q* R+ u
幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
- q. w& L. \8 o大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
( d4 E, b3 K0 Z2 m# S' [( STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5.39.217.77:8898( Q' \2 ]: g. @+ U# b; z. |$ R
係呢。5.39.217.77:88985 _; M5 ?' H, \1 I( U# X( J5 y! s9 c
啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。

9 L2 i% |! b& X1 r) P
. j# q- h8 ]' X& L8 mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。細佬同大家按圖索驥吖。
" R8 L" K/ j* I& |" T* O+ p
公仔箱論壇2 ~2 b. V) F: e6 r2 z# J
又見番冼灝英師傅(原來咁快同HKTV約滿)。

% Q& c7 o* X* O& t似泰國明星吖?我覺得似印度佳麗喎。

% S# W% T6 F" D% ntvb now,tvbnow,bttvb蔣元身邊啲角色反而仲吸引,希望花拉同高興陪伴重新奮鬥嘅蔣元能帶起高潮位啦。* [; u- m2 @3 v# v
因為10集過去咯,但真係未有太多高潮戲比我哋追........
+ W$ F& ~# H0 q
8 a  P7 |' s% N1 ?: U9 n8 w公仔箱論壇幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地公仔箱論壇5 O& N6 N0 \1 r* `6 V% B3 h
大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
6 o2 m! u  L: C. ]/ x+ S4 i
似新疆少數民族女仔
公仔箱論壇, O  `/ ]! z0 h/ ^
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' y' j& [+ P$ Q$ M- C8 H
係呢。
9 y- ^+ }! B5 y$ j' O9 @6 w! S% Y公仔箱論壇啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。, t# h' Y" Y( {" F. ~

3 @  K( A* q: j3 [6 t細佬同大家按圖索驥吖。5.39.217.77:8898: ?8 {( x/ M' p; |! n* T
6 I) D: F* ?( I公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-11-15 11:05 AM
$ C6 L8 v( }8 Y% F. [

& `9 z' Y8 t! W( iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎
tvb now,tvbnow,bttvb- q! W' v5 R6 ~; l
似新疆少數民族女仔公仔箱論壇) C& r6 g9 R# a6 r
mnb1123 發表於 2014-11-15 12:21 PM
7 v" J# e: O- o  r) M
6 a0 Y5 m+ b6 v" ?9 R  Z% Z公仔箱論壇mb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam??
  I2 Z8 m3 m2 Z/ q/ K# H
5.39.217.77:8898$ G! r2 F2 U  R6 Z
mb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam?? ...
! n+ G  a3 b8 l5.39.217.77:8898大文細佬 發表於 2014-11-16 06:00 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 _# |- ~6 F# P. T( p7 R
係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
tvb now,tvbnow,bttvb( ?# F: X" X- t5 j* X9 B$ S
係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
) i6 i: u6 v- r- w' }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-11-16 11:11 AM
4 F) Z% X/ t7 \& d3 a. ?0 _/ j: ~7 R  t* j7 K2 ^8 y  g
因為佢地兩個對眼神似人
  W: }- A. ^! U& P9 k
tvb now,tvbnow,bttvb% N" L1 `, ^, O% m% a8 o
因為佢地兩個對眼神似人+ g0 Y' U0 ?3 _; v( K. P
大文細佬 發表於 2014-11-17 06:40 AM
" S, N' I2 \: S眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。
% |: F* q" I8 J7 iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。hea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕
1 m! O, z! n* d( y  x+ gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 z! {: g6 H8 S
, V6 i1 Q* B. L+ C5 |+ f
公仔箱論壇! a2 V& h3 ?1 Y: W) l/ l6 }& k& J
你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎
3 P+ W. H* r4 b$ `/ V+ v# Ttvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-11-16 05:57 AM
. n1 _0 u# P' {/ i5.39.217.77:8898有啲真係「騎厘」到呢.....5.39.217.77:8898/ ^* T7 [$ F2 \  d) o6 q

% a8 c' w! w8 n' a1 \# l3 Y, E公仔箱論壇今年個三位都唔知點形容。公仔箱論壇4 F% g! ^* I: A5 z' M9 l: `% {5 x$ @3 ~
寫出嚟又驚hurt到三個女仔,唉.......
一字記之曰:「' i1 q& g4 n& b6 i4 T
- h3 V1 f( {- _tvb now,tvbnow,bttvb眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。5.39.217.77:88987 }1 _2 r3 `9 M: f- B
hea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕 ...tvb now,tvbnow,bttvb8 @( z) N# ~! B; b; ?; d
mnb1123 發表於 2014-11-18 12:31 PM
tvb now,tvbnow,bttvb" w' n1 I2 E+ `' U& }7 p5 L: M, J
係呀,由第11集開始追都冇損失。