返回列表 回復 發帖
睇完第一集.. 定欣演戲真係好正
睇完第一集.. 定欣演戲真係好正
1 k+ A3 h+ k5 `9 t8 k  K大文細佬 發表於 2014-11-5 01:41 AM
- O0 L" W) w  L2 j
胡定欣固然係正啦,佢做暗戀同扮明戀做cover好好睇,但我相信阿邦出埋場後,二人會撞出更多火花。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 F8 A. R4 ]7 |- r% V. s% Q% d8 v  Y
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
' e7 V# u( M* N( e  ^2 f- Y# K
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' r; S9 s+ a9 U9 [2 z& ]- p
真係?呢個會好啲嗎?
% B' p+ r( d* `' l7 r- }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2974113! V7 I6 m8 f% Y" @" k
leekwoklam 發表於 2014-11-4 03:30 PM
9 `  g( ^% d# p+ P7 r5.39.217.77:8898我都係中意呢個髮型, 中間分界好似立廢會長毛咁。
8 c% r, W+ t+ L3 GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。胡定欣固然係正啦,佢做暗戀同扮明戀做cover好好睇,但我相信阿邦出埋場後,二人會撞出更多火花。
0 h  u) e1 |; C5 R2974865tvb now,tvbnow,bttvb: j9 v3 B% t& i6 H& F. z! j6 L3 V
leekwoklam 發表於 2014-11-5 12:43 PM
$ f! \$ `1 @( C, ytvb now,tvbnow,bttvb! r/ r, R1 l& A8 u" A
總之佢演技好喇... 佢嘅髮型有問題咩??  點解我唔覺嘅??
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-6 03:43 PM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb" P' U1 X  {; H+ h

3 o# N8 \& r! {0 ^1 @* m! i4 L& ttvb now,tvbnow,bttvb
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 v. x, q3 Z& O6 L- k/ a

8 y1 h1 y7 ]* {5 B; Q0 stvb now,tvbnow,bttvb總之佢演技好喇... 佢嘅髮型有問題咩??  點解我唔覺嘅??
/ J. @$ K6 Y: g0 I! _公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-11-6 03:26 AM
tvb now,tvbnow,bttvb. i5 H7 K; F% s, i) e# q7 t+ g
% C2 p8 q. r; f+ X4 ?2 q

+ }: V( P& d; x7 B6 utvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, M  G! M+ M, L: h% K3 \* b
因為你同我都係定欣粉絲,所以佢形像百變都咁like囉。; }- E  P, Z8 b8 d- Z* Y. f) L
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 g( N2 d- E; R, x
5.39.217.77:8898" {+ q* g  F6 A2 _' o% Z
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-6 03:21 PM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb1 g0 }/ o8 Y. l/ R' Q: K# B* W( x

- z" D* u3 u! k1 s好想快啲有袁小田啲拳擊場面睇,因為睇名門家族內鬥睇得多會生厭,睇擂台武鬥調節一吓就好囉。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, S, S4 v0 f& h( s2 K9 |/ W3 R
+ {* b+ V) M' C$ C$ y6 p5 j
我都係中意呢個髮型, 中間分界好似立廢會長毛咁。
! z1 b# B" J" T' C1 C1 J公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-11-5 01:26 PM
0 u3 X1 w$ `- ?! M0 q2 H6 ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 T2 B$ C" e' ]! }5 R  M
髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?
8 P: }" J9 X0 }8 X9 {- {; S5 Z5 Qtvb now,tvbnow,bttvb
8 V" Y6 B. c' L0 d1 x" d公仔箱論壇5.39.217.77:8898/ H3 U. f9 K& P. s+ s7 |
髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ L! \2 c9 |" u8 S% G0 b
; m: \7 T% T+ sleekwoklam 發表於 2014-11-6 03:34 PM
6 x2 T- O  ]7 {% C" v9 g
$ m+ f( N& Z. F傾少少的傾面無咁難睇,但正面就真係頂唔順...9 M; |2 ^/ R" v) o+ _
明明本來好地地個樣,做乜因為髮型搞到怪咗...
& f. ^( D' Z: }  w0 F, M中間界呢類留比其他女仔啦.......
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
5.39.217.77:8898) q- j. y8 p  K1 g. Y
公仔箱論壇- {$ a6 M) c" S
2975628/ L; o: q& v1 g: D; q
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" {9 q. U' y) N  ?, j
因為你同我都係定欣粉絲,所以佢形像百變都咁like囉。
. c3 @) Y  k7 l2975671
' A8 N" u8 W- F9 W3 a3 t2975672; m6 T; |- C  N7 Q

2 }5 j/ M; H- {- v+ B$ Y& x4 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-6 02:51 PM
" T" ^4 V  \0 ?! v5 _2 A" W7 f公仔箱論壇
2 X  u4 a$ m' J2 f4 h5.39.217.77:8898我覺得佢靚過好多女明星架喎... 演技又好.. 不過無運囉.. 好似馬明咁都係無運.. 我覺得佢演技好過馬明添喎.. 不過唔緊要喇.. 最緊要佢生活得開心.. 知足常樂
好想快啲有袁小田啲拳擊場面睇,因為睇名門家族內鬥睇得多會生厭,睇擂台武鬥調節一吓就好囉。
4 J5 ?2 I; L: E5 C5.39.217.77:88982975646- o+ C2 W2 {; D* ^6 b/ n
leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:11 PM
# g1 E2 z) y, @! a- I
3 J/ K9 S$ U$ E+ ]$ K0 i. x5.39.217.77:8898袁小田同三劍俠响工作上有無關係架??
tvb now,tvbnow,bttvb  e6 C# X) c5 g6 I& N* I2 i
# h# n$ o& H; a# S1 i( F" \$ p5 O
髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?
1 x6 R( T: H9 H' d1 {5.39.217.77:8898leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:34 PM
$ k2 f  E, {4 ^8 L2 X) g* O% _' n tvb now,tvbnow,bttvb! l- q! a- `; w2 Z8 d! P

2 P% M0 ^7 h3 a' J! n% FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。髮形係個人喜好,冇影响對定欣嘅喜愛。我都好鐘意佢响《名門暗戰》做丁漫姿嘅角色,
  Q0 i: {- O7 {  M& d5.39.217.77:8898如果我係蔣元老咪一定追佢 。都想睇下佢系

《飛虎2》點同

嘉欣BB

\" I4 l* z0 c
8 c& `( k' ]4 d+ ]) b4 v! _5.39.217.77:8898我覺得佢靚過好多女明星架喎... 演技又好.. 不過無運囉.. 好似馬明咁都係無運.. 我覺得佢演技好過馬明添喎.. 不過唔緊要喇.. 最緊要佢生活得開心.. 知足常樂 ...; n9 \% d; E4 s4 D: x  _* R
大文細佬 發表於 2014-11-7 02:20 AM
+ _1 K5 w  z: B2 m6 z) r! J你舉呢兩個例貼切非常,登馬明同定欣唔抵。
" a" m: a6 A3 }+ Y; x
. j- p$ q  l' U

: K% _: ~2 P; y  T髮形係個人喜好,冇影响對定欣嘅喜愛。我都好鐘意佢响《名門暗戰》做丁漫姿嘅角色,5.39.217.77:8898  Y. b7 e5 |& l6 b9 w: O' z
如果我係蔣元老咪一定追佢 。都想睇下佢系《飛虎2》點同嘉欣BB打。   ...
. O6 |& v5 H$ ?: w# ^5 v9 ]$ \$ }公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-11-7 12:27 PM
5.39.217.77:8898- t8 E+ L; z# t3 Z, J: L  x
係呀。「丁漫姿」鬥BB真係萬分期待,但要等到第10集,頸都長。
8 I+ c9 L: W  S' @- Y4 O4 n' D, i
# T& g2 i  F6 j公仔箱論壇
5.39.217.77:8898" w7 |0 o4 @+ u% {9 g5 x
公仔箱論壇+ Y/ U7 c4 s$ G4 o* x8 U1 O* w
袁小田同三劍俠响工作上有無關係架??
& J! M5 z: j$ i( X2 k$ W% h4 F公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-11-7 02:24 AM
4 [, t, ]. c8 J7 s) |9 {7 _
袁小由比蔣元夾硬「的」咗入德利佳做IT嘢囉,算有關係。5.39.217.77:8898- f  q" M% ^+ g0 A; x/ z
tvb now,tvbnow,bttvb1 H  `) M' D2 c) ~* Q
又有得睇李佳芯,開心。tvb now,tvbnow,bttvb* g! d( p+ n% x" v( F. ?9 B

9 ]) q: N! ?! ?; xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
" i9 z% F! M( v6 H' v+ W公仔箱論壇