返回列表 回復 發帖
越狱如果不是女主角怀孕,更好睇!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 q( e7 ~" f; L8 \* m4 N+ x6 ]: k; l
9 L' m4 |" J; k$ [. Otvb now,tvbnow,bttvb朱千雪素顏個樣都幾順眼,遲姑娘呢個角色被設定為唔喜歡化妝打扮嗰喎,得意呀呵..........
2 g; q  h; |" L# b; D1 |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:09 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 I, X! i' [8 \+ I- I
公仔箱論壇' g! {+ f9 N1 t0 g2 k8 h% I
佢有啲似我响香港個friend.. 我個friend幾靚女架
果個啊伯真係識抽水TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 b) o; C! d  U9 b0 q5 P
Sicketsn、Xy 發表於 2014-10-7 12:28 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 T" t4 l. \/ Y0 W
5 P# a$ z4 p- x- b- s
咁你有無支持啊伯呀??一係齊齊抽囉
7 q! Y: r( R: ^1 c7 |/ s& E* s公仔箱論壇唔知事後個阿伯又有冇乜野「意外」發生呢?, M6 B+ m4 I. H" M& C& M1 z
leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:17 PM
6 s6 H# C6 }1 W  {/ w5 LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 D4 T" u2 S& _& J
話時話吖.. 我見唔到啊伯個樣係點架??
我仲未開始睇呀... 但聽人講好似實景拍攝架喎!
叶细响是重犯,为什么从囚车下来时不见他带手镣脚镣呢?
& j( ~: p+ f$ y3 R+ y" Z公仔箱論壇2954355公仔箱論壇  }/ q3 H+ |+ e: W
咁mnb1123兄唔會失望,心穎BB第一集就出場囉。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' _+ u/ I6 k, u/ Z- |9 A0 u  K- J
leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:03 PM
tvb now,tvbnow,bttvb$ `6 H, N: O/ c7 I! Q2 t# G
係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
* Y, v# c; x. ?9 P, z

' s0 y. U  L) ?7 B5 `4 r5 [佢有啲似我响香港個friend.. 我個friend幾靚女架( i; D. h2 G9 S9 v* D2 }# u
大文細佬 發表於 2014-10-8 12:32 AM
% [8 @! E8 Z. f: `. ?" N
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 o1 `; o- ~. G" X; K

$ E2 x6 d8 l- W5.39.217.77:8898咁正! tvb now,tvbnow,bttvb5 K: ~: w. h( A4 V+ v
就算似朱小姐5,6成都係靚女嚟嗰囉喎.....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
* h% N$ a' T5 ^" B$ T6 J8 B' X1 H5.39.217.77:8898係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
2 Z5 O5 s# Q" YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-10-8 11:29 AM
# W6 q5 T3 H; G
上游咁嘅性格或者仲討人喜歡呢......
- T! [, ?' Z* W/ d% ~% j公仔箱論壇係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
- g! x- Y0 X1 ?" ~& I5 `( n3 tmnb1123 發表於 2014-10-8 11:29 AM
: O' G3 M  H, N
公仔箱論壇' e+ Z: H* i. R) y9 x
我諗佢唔係無主見.. 係比人管主多啲
+ \, N1 a! {2 z, bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: q8 @% |. x) e6 J- ^
29550889 V) \5 b+ }! e& j2 p: B6 g
咁正!
8 A% D4 p) n, `7 [! ?. Y就算似朱小姐5,6成都係靚女嚟嗰囉喎.....5.39.217.77:8898. w1 ?! P3 \- u: ]' p4 q
leekwoklam 發表於 2014-10-8 02:39 PM
9 Q6 {" N! Z8 S) N6 }$ w9 Y4 `- b公仔箱論壇
. y5 `; b! ~+ Z1 }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有八成似架.. 仲係叻女嚟架... 啱啱科大畢業
明明用懲教 / 監獄做題材, 夾硬加埋吳啟華和徐子珊忘年戀, 我覺得有少少畫蛇添足既感覺!! 點解TVB的劇一定要加埋D感情線落去? 唔通唔加呢D落去就無辦法吸引觀眾?
: Q: Q3 @5 z! G% I公仔箱論壇5.39.217.77:88986 k% B) e4 K! o( E" W3 [! j
另外, 吳啟華 和 徐子珊 忘年叔侄戀, 感覺上好奇怪!!
! c+ Q1 V7 u3 i+ B9 ?. @, c6 x. ?同埋硬係覺得徐子珊本身個FEEL唔似做懲教

評分次數

• timmaxsing

" }9 p& R2 f( k, s7 ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ x& G, H0 I; j; L* m3 l+ M  [
, j5 M& ^% X, J8 @5 w

- _) L* \. R- E7 A) Y. Q3 R有八成似架.. 仲係叻女嚟架... 啱啱科大畢業
8 J. [7 Q# N! R9 S公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-10-9 09:24 AM
1 x6 ]. l: D7 a9 W3 o' D
% |5 A1 L# r2 A% {$ V8 R/ o
咁你有冇慫恿個friend好似朱小姐咁去選美啫?5.39.217.77:8898( J. U, A- |* z& d# v# F
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! l  F+ B2 u6 z
西門菲莎大學好似喺溫哥華啩.......
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 r. M" L5 q4 x- K; s
( a# Y) \5 {* `1 g/ z

+ I. S" n" _" T6 U7 v如果有興趣番睇Auntie Ally粱琤成名作黑貓2部嘅會員可PM我,小弟可比到啲資料大家參考吓。
明明用懲教 / 監獄做題材, 夾硬加埋吳啟華和徐子珊忘年戀, 我覺得有少少畫蛇添足既感覺!! 點解TVB的劇一定要加埋D感情線落去? 唔通唔加呢D落去就無辦法吸引觀眾?5.39.217.77:88987 r/ }: Z1 Q" X- j9 v/ g" d

: @6 Q* a1 A1 [6 W公仔箱論壇另外, 吳啟華 和 徐子珊 忘年叔侄戀, ...
1 p2 B+ D- [: F' l% atycn3320 發表於 2014-10-9 12:07 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! C. p0 O! F4 O- P  l

1 k- H; {7 O* o( K" T5.39.217.77:8898其中一個原因好簡單,唔加愛情線就好難拍足20甚至30集。